סוף סוף!!!

baby girlll

New member
סוף סוף!!!

אין יותר לימודים אין יותר מבחנים אין יותר מורות אין יותר בחני פתע מזעזעים במתמטיקה
אין יותר מתמטיקה!!!!!!
אני לא מאמינה!!! אני עולה סופסוף לכיתה ט'''''' יואווווו (שנה הבאה בגרות באזרחות כן כן בכיתה ט'..) אבל לא חשוב כי עכשיו אני רק רוצה להשלים את כל שעות השינה שחסרות לי (ואני מקווה שאני אספיק) אני מתכננת הרבה לחופש הזה!!! וואיייייי אני מתרגשת!!!! תכתבו לי.. קרין.

חיפiשית

New member
../images/Emo6.gifנכון!!

אין יותר לימודיםםםםםםםםםםםםםםםםם
ולא נראה מורות!!
גם אני עולה ט'

nirte

New member
גם אני עולה לכיתה ט'! ובעזרת השם...

לא אצטרך לראות את הפרצוף של המורה הנבזה למתמטיקה יותר בחיים!!! *צועק מרוב שמחה שמחה שמחה שמחה....*

fipo

New member
הלוואי עליי../images/Emo7.gif

הלוואי עליי חופש.. אני לצערי הרב ממשיכה ללמוד חראגיל כי יש לי בגרות בלשון ב 29.6 אז ככה שאני כבר לא יכולה לדת על האחים הקטנים שלי כי אנחנו מסיימים באותו יום אבל .....יש יתרונות לזה..אחרי ה שבועיים ההאלה....התאריך 29.6 יהיה קדוש כי זה היום שממנו ואילך...אני לא רואה נשואים נושאים תמורות וכל ההגהים האלה!!! זהו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני נפטרת מזה!!!!

Dark Star03

New member
אך כן בלי מורות....

ן fipo גם לנו יגיע הזמן לסבול את הבגדויות... וגם אני עולה לטטטטטטטטטטט.........

מחר היום לימודים האחרון שלי../images/Emo16.gif

ובטח לא ממש נלמד.. חצי מהשיעורים בטח יתבטלו, והשאר סתם נסכם איך היה ושטויות כאלה. ביום חמישי יש לנו יום שמיניות בצהריים (יום בריכה וכאלה שהשמיניסטים מארגנים), ולא לומדים בבוקר. ויום שישי חייבים לבוא ב-8:30 בבוקר לביצפר לקחת תעודות. (אנחנו לא לומדים בימי שישי, חוץ משיעורי אתגר [בחירה]).
ניר

WolfGirl123

New member
../images/Emo63.gif../images/Emo63.gifגם אצלי מחר יום אחרון...

אבל יש שעת אפס ועוד שעה וחצי לימודים, לא שבאמת הולכים ללמוד, זה פשוט הבית ספר הדפוק הזה שחושב שאנחנו צריכים לסבול עד הסוף......... אולי אני לא יגיע לשעת אפס, בכל מקרה לא הולכים ללמוד... אהה, וגם אני עולה לט'..

icודליה

New member
(../images/Emo93.gif)בטוח???

אל תפחידי אותי!!!! אני עוד צריכה להגיע שנה שהבאה באוטובוס לבי"ס שלי!!!

למעלה