סוף סוף !!!!!!!!!!!!

Pikachuit!

New member
סוף סוף !!!!!!!!!!!!

אנשים !!!!!!!! סוף סוף !!!!!! לאחר חיפושים ממושכים שארכו חודשים !!! אני גאה להציג את .... (תופים, חצוצרות מחולות וכל השאר) THE BIRTH OF MEWTWO !!! כן !! סוף סוף !! ראיתי את זה היום וזה ממש חמוד !! די קצר .. אבל חמוד !!! איזה מסכן מיוטו ! הוא כזה חמודי שהוא קטן !!! טוב אני לא אהרוס לכם את הסרטון .. אז הנה !! תורידו ותהנו !!! Pikachuit

ופוריאן

New member
שאלה-מישהו יודע בכלל למה :-()

צינזרו את הקטע הזה....אני לא מבין מה כל כך נורא בקטע הזה! (תודה פיקאצ`ויית! כל הכבוד!)

Pikachuit!

New member
לא הבנתי בדיוק למה ..

אני רק יודעת שזה לא יצא מיפן .. ולא לפני הרבה זמן דיבבו את זה לאנגלית .. ועכשיו אפשר להוריד את זה ..

charmander

New member
חבל...

השרת שלהם הוא סופר-איטי ולי יש חיבור כבלים לא סתם! הסרט מומלץ להורדה רק לאנשים עם ה-מ-ו-ן סבלנות (-: Charmander

Fearligtar

New member
סופר איטי my ass

אני הורדתי אותו אתמול ב15 קיי בשנייה ואין שם את אמא של ג`סי!

charmander

New member
שניכם מזיינים את השכל

אני עם כבלים לא עובר את החמש קילו בייט פר סקונד אז אתם לא תגיעו לחמש-עשרה ובאבוע בוע לא לשבעים וחמש Charmander

Fearligtar

New member
אז אם אתה....

לא עברת אז דפקו אותך...כי החיבור שלך דפוק אני אם ISDN כפול הורדתי ב15 קיי!

אורי.14

New member
מזיינים את השכל???

יש לי ADSL ואני מחובר לNonStop וזה הגיע ל75 Kb לא `כפת לי מה אתה אומר

Pikachuit!

New member
די די די !!!

אולי במקום להתרכז בהורדה תתרכזו בסרט ??? :) נ.ב תגידו בכלל תודה שאין לכם נטוויז`ן !! הם סופר סופר סופר איטיים !!!

mr. man

New member
מה רע בנטויז`ן?

כולם מתלוננים עליהם... רק לי זה עובד בסדר? ועוד להתחשב בזה שיש לי מחשב דפוק ומודם עוד יותר דפוק...

mr. man

New member
כולם פה מתלהבים עם החיבורים שלהם...

רק אני סובל בחיבור דפוק של 2.5-3.5 kb\sec... ומאיפה יש לכם כבלים? ניסוי או משהו? או שכבר התחיל? או שזה בגלל שאני לא גר ברמת אביב ג` וכל הדברים מגיעים לכאן אחרונים?

the-cobra

New member
להגיד לך את האמת

זה נראה לי לא הגיוני אפילו אינטרנט בכבלים עדיין לא מסוגל להגיע ל 75 קילו בייט לשנייה לי יש אינטרנט זהב וזה מגיע לי להכי הרבה 5.7 לשניה ומי שאומר שזה מגיע לו ל 75 סתם מזייין את השכל

למעלה