סוף סוף!!!!!

סוף סוף!!!!!

קניתי את משינה2!!!!! עכשיו שמעתי את כל השירים כי את מעבר להרי עמלק, שט אלייך ולמטה נרד (שדרך אגב שירים מעולים) לא שמעתי עד היום

שלמונזה

New member
ת ת ח ד ש !!!

אל תשים לב למה שאמרו פה, טוב שקנית את הדיסק, ופשוט תהנה ממנו!!! גם לי לקח זמן להשלים את האוסף השלם של משינה, אז מה? זה לא אומר שאני לא חולה עליהם... תתחיל לחרוש על הדיסק ותאמין לי שווה כל רגע! ועל שלמונזה כבר שמעת?

......

לפני שהיה לי את הדיסק השני לא הייתי שומע מלא שירים ולא הייתי מכיר. היו לי את כל השירים למלא דיסקים וקניתי אותם בכל מקרה. פעם היה לי רק את מכונת הזמן ולא הכרתי את משינה טוב אז נגיד שבגלל שהורדתי מהקזה יש לי דיסקים.

יש לך את כל הדיסקים?

כי אם לא אז את לא מכירה את כל השירים אם את לא מורידה מקזה

שלמונזה

New member
תגידו לי משהו

ותסלחו לי מראש אם אני אשמע קצת בוטה ודברי לא ימצאו חן בעינכם... ממתי הגיעו אנשים כאלו לפורום הזה??? כל התגובות פה של האנשים הם משמות שאני לא מכירה, וכל התגובות קטנוניות למדי! במקום לעודד את הבן אדם לקנות עוד דיסקים, להנות מהדיסק ולשמוע משינה כל מה שעושים זה לצעוק עליו שהוריד כמה שירים מקאזה??? אז כן יש לנו את ססמת הפורום משינה לא צורבים, ואני בהחלט תומכת בה אבל, אני בהחלט מבינה את האנשים שאין לשלם כ"כ הרבה כסף לדיסק ומורידים פה ושם שירים עד שיקנו את הדבר האמיתי אז למה לקטר??? וגם אם הדברים נאמרו ברוח טובה ובצחוק זה עדיין משגע לי את השכל, אז תתמתנו בבקשה!

Vdrums

New member
מה הבעיה עם קאזה...

אני לא חושב שהייתי משיג את יובל וכנסיית השכל על איזה דיסק, ולא הייתי קונה שום דיסק של כנסיית השכל בשביל הביצוע הזה. יש דברים שמוצאים ברשת ולא יהיו במקום אחר. (ידוע הרי שעד שיוצא איזה דיסק של ביצועים נדירים או הופעות זה לוקח שנים בארץ). בכל מקרה תקנו/תצרבו/תורידו מהרשת העיקר שתשמעו מה שבא לכם ותכירו ותתוודעו ליותר ויותר שירים גם של משינה וגם של אחרים. אני התחלתי לשמוע קצת ג´אז/פיוז´ן בזכות הקאזה וזה מעולה. לא להיות מקובעים!

גאנגה

New member
תראי, גם אני בטח לא כ"כ מוכר פה

אבל אנשים עונים, שואלים, ומעצבנים, כדי שלא יהיה משעמם. בשביל מה אנחנו פה? את לא חושבת?

Mashina Girl

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo28.gif

בונא,אני לא טחונה או משהו שיש לי את כל הדיסקים תוך כמה זמן! אני כולה תלמידה (מסכנה
) שעושה ת´כסף שלה מבייביסיטרים ומעבודה בגלידה (
) לפעמים! ומההורים אני לא אדרוש כל פעם, אז..זה לאט לאט מתאסף! עזבו ת´בנאדם,בחייאת!

גאנגה

New member
אני את הדיסקים שלי קניתי בסדרות

בשקט בשקט, הייתי הולך ומפרק איזה 300 ש"ח כל פעם, אז זה היה מספיק לאיזה חמישה שישה דיסקים. הכנתי רשימה של מה שאני רוצה, וכל פעם קניתי משהו. אח"כ הייתי צריך להסתדר כל החודש עם "אשל וריבה" כי לא נשאר גרוש על התחת, אבל היום כשדיסקים כ"כ יקרים, אני יכול להנות מכמות לא קטנה של דיסקים, ורובם קלאסיקות איכותיות... בעיקרון, נגד צריבות והורדות, בעיקר של ישראלים. אין כמו לשבת ולהנות מהדיסק, מהחוברת, מה thanks to בסוף, לפחות בעיני

למעלה