סוף סוף!

duby3

New member
סוף סוף!

בוקר טוב! לכולכם! סוף סוף לאחר הרבה שנים שלא ידעתי שמגיע לי נופש ובזכות הפורום שבעקבות המידע מתוכו קיבלתי הבראה. היום אני יוצא עם אישתי ל 5 לילות לשרתון מוריה ים המלח. כשאחזור אספר לכם איך היה. בינתיים שימרו על עצמכם ועל המורל ביי דובי.

צהריים טובים ברק מה שלומך?

איך מרגיש? מקווה שיותר טוב.ומצטער שלא יצרתי איתך קשר כמו שכתבתי.עסוק מאד ועברתי דירה.כך שאין לי זמן בכלל. ובקשר לאחת ההודעות שלך במשך השבוע ששאלת לאן נעלמה ענת. אז ענת החליטה כנראה שאנחנו לא לרוחה.ונטשה.שיבושם לה ולכל מי שאנחנו לא לרוחו.העיקר שכולנו כאן משפחה אחת וזהו.לא מכריחים אף אחד להיות במחיצתנו.מי שכאן שיהיה מכל הלב.ולא יכתוב פעם בשנה.ומי שלא אז לא צריך. נסתדרטוב בלעדיו.מה עם הפועל שלך יעברו שלב היום או לא. ותזכור תמיד מי הקבוצה הטובה בעיר כיום. שיהיה לכם בהצלחה היום... להשתמע תמיד... מקסיקני טעים... "מני לוי תתעורר..."

ברק 188

New member
אהלן מקסיקני

המרגש לא הכי טוב עדין בבית ולא חזרתי לעבודה , מברוק על המעבר לדירה חדשה תהנה .בקשר לענת חבל אבל רצנו של אדם כבודו ומקוה שהיא תחזור אלינו,כמו שידוע בשעה זו הפועל בחוץ מה לעשות הכדור עגול פעם מנצחים ופעם מפסדים אכשיו נחזיק להם אצבעות לנצחון ביום א´ הקרוב מצתרף אליך בתקוה למני לוי תתעורר מכל אוהדי הכדור-רגל ללא הבדל בצבעם ירוק, צהוב, אדום או כל צבע אחר.

תעשה חיים ותהנה כמה שיותר

שמח שבעקבות המידע כאן קיבלת את מה שמגיע לך מהם. ותמיד תנצל את הימים האלה שמגיעים לך כי זה כייף לא רגיל לצאת מהשגרה ולהתנתק מהכל.אתה גם מקבל טיפולים רפואיים שזה בעצם הנאה.וגם נח ומבלה. שיהיה לך רק טוב... להשתמע... מקסיקני טעים... "מני לוי תתעורר..."

למעלה