סוף סוף

DROR HAMAS

New member
6 מיליון.. היה רשום בידיעות

זה האלבום הכי כושל שלו כמובן אבל האבלום עצמו בכלל לא רע כל השירים מעולים, חוץ מ3-4 שירים.

odedia

New member
לא 6, אלא 9 מיליון.

דרור, כפי שאמרתי לך - הכתבה הזאת מלאה שטויות וחבל שאתה מתייחס אליה ברצינות. לפי האתר של Rodney Jerkins, מפיק האלבום, האלבום כבר מכר 9 מיליון עותקים בכל העולם. הנתון הזה הוא מלפני חודשים רבים, כך שיכול להיות שזה כבר הגיע ל-10 מיליון. רודני חייב לדעת את המספר המדויק, כי הוא מקבל אחוזים על כל מכירה של אלבום. בנוסף, כשאל שרפטון נאם בניו יורק ביולי ומייקל היה לידו על הבמה, אל אמר שהאלבום כבר מכר 6 מיליון עותקים, ואז מייקל תיקן אותו "לא 6, 10 מיליון". עודד ש.

odedia

New member
וזה לא האלבום הכי כושל

Blood On The Dance Floor מכר 5 מיליון בכל העולם. ו-OFF THE WALL מכר 11 מיליון. כך שיש סיכוי גבוה ש-INVINCIBLE יעבור אותו. עודד ש.

ilovem

New member
מייקל הזה......

למה הוא חייב להיות קטנוני כל כך? אפשר לחשוב עוד ארבע מיליון עותקים..פחות ארבע מיליון עותקים...
סתם! כל הכבוד מייקל! תגן על הדיסק שלך!

מאוד אהבתי את האלבום!

יש אנשים שאומרים שהאלבום הזה משעמם וכו´... אני מאוד אהבתי את האלבום הזה!!! ומי שלא קנה שיקנה כי זה לא כמו MP3 וכל החרא!

ilovem

New member
כנ"ל.

אני גם כן מתה עליו.מיד אני מחפשת משהו "חדש" שלא חרשתי עליו מבחינת מייקל- invincible

odedia

New member
זה ציור של אורי גלר

סוני הזבלות צינזרו אותו. היה כתוב שם "שלום" בעברית אם אני לא טועה... יש כתבה מאוד ארוכה של אורי גלר על המשמעות של הציור הזה. הוא צייר אותו על מפית של מסעדה :) עודד ש.

pulpula

New member
תסלחו לי.. אבל אלוהים יודע

מה מייקל ראה בציור הזה.. אני כבר מציירת יותר יפה..

ilovem

New member
חחחחחחחחחחח......

כנראה מייקל ראה את "ההתגשמות הרוחנית לשלום ואהבה, ואף דו קיום, בצורת הציפור המודגשת כה יפה בקווים הניוסאנסים, והמנטליות החזקה של עירוב השמות והמספרים הראתה את הקשר העמוק בין האמנות הציורית למייקל ולחייו הטראומתיים בצורת השם של אורי בעיברית גופנית עתיקה" או בקיצור- מייקל לא רואה טוב. give him a break! הוא כבר זקן....

pulpula

New member
או

שמייקי פשוט התבלבל... הוא היה צריך פשוט לקנח עם זה את האף!

ilovem

New member
יו, את והיציאות שלך...

רק בזכותך נראה לי אני אחיה עד מאה ועשרים!

למעלה