סוף סוף... יש לי mtv 2. מז"ט לי! יש שם איזה תוכניות יותר טובות מאחרות או שכל הזמן אותו דבר?
S shiepki New member 9/9/02 #1 סוף סוף... יש לי mtv 2. מז"ט לי! יש שם איזה תוכניות יותר טובות מאחרות או שכל הזמן אותו דבר?
S Superunknown1 New member 10/9/02 #3 גם אני התלהבתי מזה ב... אממ.. שעה הראשונה. אח"כ גיליתי שזה חרא. אח"כ ניתקו לי את זה.
A ALMIGHTY New member 10/9/02 #6 גם יש אותו בכבלים? כי רק הלווין שם אותו בהתחלה אבל יכול להיות שגם הכבלים שמו אותו ?
S shiepki New member 10/9/02 #8 כן עכשיו עברתי דירה וקודם הייתי בערוצי זהב ועכשיו אני במתב ויש פה אבל רק בממיר הדיגיטלי. יכול להיות שגם בתבל אני לא יודע.
כן עכשיו עברתי דירה וקודם הייתי בערוצי זהב ועכשיו אני במתב ויש פה אבל רק בממיר הדיגיטלי. יכול להיות שגם בתבל אני לא יודע.
S Superunknown1 New member 10/9/02 #9 שניהם לא משהו מיוחד.... אני מעדיף vh1- וגם הוא לא מי יודע מה טוב... קאזאא רולז!
S Superunknown1 New member 11/9/02 #12 ו... סמאשינג פאמפקינס ואלאניס מוריסט והוויט סטריפס, וגארבג´, ו.... זה אתה, לא את. אה, ואמטיוי יותר טוב? ואמ טי וי 2?
ו... סמאשינג פאמפקינס ואלאניס מוריסט והוויט סטריפס, וגארבג´, ו.... זה אתה, לא את. אה, ואמטיוי יותר טוב? ואמ טי וי 2?