סוף סוף!

king kazabubu

New member
סוף סוף!

הרוק הישראלי יקבל את היחס שמגיע לו! מזל טוב על פתיחת הפורום! אני שלומי ואני מחולון ואני ידוע בכינוי KING KAZABUBU אל תשאלו למה... אחרי הברכות יש לי שאלה... יותר נכון בקשה אני רוצה מאוד להכין קליפ של סדרה שאני מאוד אוהב ואני צריך שיר רוק ישראלי קצבי ועם עומק. אז אם מישהו יכול לשים פה כמה שמות זה יעזור לי מאוד ואני אהיה מאוד אסיר תודה עד כאן בינתיים

king kazabubu

New member
...

דברים בסגנון של מכה אפורה אבל לא מכה אפורה או גשם חזק. ואל תגידו לי על הרצפה... אני מדבר האם אתם מכירים איזה שיר ממש טוב שאיכשהו מזכיר או דומה או איכשהו יש קשר בקצב לשירים לועזיים כמו dont cry tonight- g&R i dont want to miss a thing וכו´.. אם יש אז בבקשה לרשום!!!!

king kazabubu

New member
אגב...

אם אני כבר פה אז אני אעשה על המלצה קטנה על להקת נוער ממש טובה שלדעתי טובה מכמה להקות בוגרות ללהקה קוראים אנולה ג´יי. היא להקה חולונית ויש לה שירים ממש טובים היא זכתה לפני כשבוע בתחרות הרוק אנד חול שהתקיימה בחולון. השירים שלה מפורסמים באתר הבמה וכדאי לכם להוריד ולשמוע הם טובים אני מבטיח

ממ.. אולי אני אעזור:

היהודים - קח אותי היהודים - עוד ארון אחד (מושלם.. לא?) כנסיית השכל - היינו עושים אהבה תיסלם - רדיו חזק תיסלם - לכי ילדה אבודה

Shani5

New member
לכי ילדה אבודה

לא נראה לי כזה מתאים.... זה יותר שיר עצוב כזה...

טעות בידך, עטלף!../images/Emo128.gif

השם "יש לך אותי, ניתן לאותו השיר שכתב צוף פילוסוף רק לאחר שיזהר אשדות יצא לקריירת סולו ואימץ אותו לעצמו. השם של השיר "לכי ילדה אהובה" הוא מתקופת תיסלם.

עטלף77

New member
מספר שאלות כדי להבין... ../images/Emo13.gif

עד כמה קצבי השיר צריך להיות? והאם צריכה להיות משמעות למילים? אם אתה מחפש קצת אתה יכול לעבור על הדיסקים של היהודים (ג´קי, אלה ועוד) או על אחד הדיסקים של משינה (אני ממליץ על ההופעה או ´מפלצות התהילה´) וגם שם יש לא מעט שירים עם קצב (הכל התחיל בנאצר, אין מקום אחר ועוד ועוד).

king kazabubu

New member
או קיי...

יש לי את הדיסק של ההופעה של משינה. ויש שם המון שירים קצביים כמו "אין מקום אחר" אבל זה לא מה שאני מחפש. ואני לא חושב שהיהודים יתאימו... משינה זה רעיון יותר טוב כבר. אולי אני אשתמש בבלדה לסוכן הכפול. אם יש למישהו עוד רעיון אז שיגיד

עטלף77

New member
אם אתה רוצה דברים בסגנון של

´בלדה לסוכן כפול´ אז אתה יכול לחפש במשינה הראשון (ההוא עם הקופים). יש שם עוד שירים שיכולים להתאים לך (אניגודין לדוגמא).

N a V e

New member
יש מלא

משינה: אניגודין לדעתי הכי מתאים מלבדו- אכזבה,שלג צח,אז למה לי פוליטיקה,על פני השטח תיסלם- תנסה את עוד פגישה.זה נראה לי מתאים בול שנה שניה,חצבים פורחים אם אתה רוצה עוד,רק תבקש
np-משינה-אנה

lide

New member
"יש יש יש" של ברי אבל...

ממליץ בחום מהאלבום "האחר" של סחרוף.

קודם כל, שלום!

אח"כ.. אני ממליצה לך להקשיב לאלבום של אייל שכטר, "פעם אחרונה שאני ככה", אולי תמצא משהו שיעבוד לך (לך על זה!!) וגם, שתהיה לכולכם שנה סופר טובה

אורן1979

New member
גן חיות

דבר ראשון - אין מילים לתאר את האושר, השימחה, הגיל והעליצות שפשטו בי בעקבות פתיחת הפורום הזה. לעניין - הדיסק של ´גן חיות´ מלא בכל טוב - ונראה לי שזה פחות או יותר מתאים לתיאור (המאוד כללי) של מה שחיפשת... יש סיבה לכך שהם נחשבים לאחת ההבטחות הלא-ממומשות הגדולות ביותר ברוק הישראלי.

king kazabubu

New member
תודה לכל מי שרשם לי שירים

אני אנסה אולי אני אמצע. חבל שאתם לא מכירים את הסדרה אז היה לכם יותר מושג למה אני מתכוון אבל אולי אני אמצא משהו בכל זאת. ובקשר להכרות עם הסדרה אתם תכירו בקרוב כי זה יופיע בערוץ הילדים.

למעלה