סוף סוף

Gillius

New member
סוף סוף

זהו! הגיע היום! אחרי שנים של ציפיה סוף סוף הגעתי לאופנוע שרציתי. עכשיו צריך לחכות לסוף החורף, ועם בוא האביב להתחיל לנסות לחרוש את הארץ הזאת. אני כבר בונה על גיחה לזנב הדרקון אני די היפראקטיבי עכשיו אז קשה לי לכתוב, בכל מקרה הנה תמונות

Gillius

New member
לא מוחק את הלוחית רישוי

שהחברה עם הסאוונה יחפשו אותי

Gillius

New member
תודה לכולם +
מחפש אזעקה

אני מחפש המלצה לאזעקת אופנוע + ביפר איכותית ואמינה אני מחפש משהו שאפשר להזמין ברשת/איביי למרות שבעיר שאני גר יש יחסית מעט גניבות דו"ג, עדיין יש פשיעה (פרצו לי לבית לפני שבועיים). מבעוד מועד בניתי לאופנוע סככת מתכת, אבל היא לא חזקה וניתן לחתוך את הקירות בסכין קומנדו. אני מחפש משהו שיתן לי התרעה אם מישהו נכנס לסככה על מנת שאני אוכל לטפל בו. ראיתי באיביי אזעקת Scorpio SR-i900 , האם מדובר במוצר טוב? תודה מראש

Rtitan

New member
שרשרת כבדה ומתקן עגינה...

אם בלוס אנג'לס לא נגעו לי באופנוע עם שרשרת - לא חושב שבאינדיאנה יהיה לך מה לדאוג... ודרך אגב - שים לב שאחוז מחזיקי הנשק החם בארה"ב הוא עצום - לפני שאתה מטפל במישהו - בדוק טוב מה יש אצלו...

FZR600R

New member
תתחדש , היה לי כזה

אחד האופנועים המושלמים שהיו לי - עושה הכל טוב - ספורט , תיור , בזוג , לבד ולדעתי הוא גם אחד היפים בקשר אזעקת ביפר - דבר עם ג'יקסר - גם אזעקה טובה ואיכותית במחיר סביר וגם שירות שחבל על הזמן תיהנה

דדינגו

New member
הבחור לא מהארץ לפי הלוחית רישוי

אז ג'יקסר לא בטוח שיהיה לו משתלם לעומת אזעקות בארץ שלו או באיביי. מתחדשת! מוכרים כאלה חדשים איפשה שאתה גר? איך כ"כ מעט ק"מ?

לפי הלוחית רישוי הוא מארה"ב ואז אני לא מבין

למה הוא לא קנה כזה ??? סתם, אני לא יודע מה קרה לי היום ... אולי אווירת החג

Gillius

New member
אין לי מושג איך

קודם כל אני גר באינדיאנה והחורף פה יחסית קשה, לאופנועים יש פחות זמן על הכבישים. אני שמתי לב שלהרבה אמריקאים יש נטייה לאגור דברים. זה לא מטורף פה אם מישהו קונה אופנוע ספורט, והוא מגלה שזה לא מתאים לו אבל משום מה בוחר שלא למכור אותו, או שפשוט מתעצל, או שהוא חושב שהוא ירכוב ובסוף לא, ובינתיים האופנוע עומד בגאראג'. הבחור שקניתי ממנו את האופנוע קנה אותו לפני שנתיים, הוא רכב עליו אולי רק 500 מייל והחליט שזה לא בשבילו. עוד סיבה היתה שאישתו מוכנה להיות מורכבת רק על הקרוזר שיש לו בנוסף. עוד בגאראג' היה אופנוע קרוזר קטנטן של הבן (עשרה) שלו.

למעלה