סוף סוף..

איתנים3

New member
סוף סוף..

היי לכולן, לאחר 12 שנה של עינויים על דעת עצמי הגעתי לשיבא וסוף סוף מצאו את הבעיה שלי. אנדומטריוזיס , 2.5 ס"מ , כנראה בין איבר המין לאזור הרקטום. כעת אני צריכה לעבור בדיקות רקטליות .. ולפרוסקופיה. אשמח לעזרה ולייעוץ, לא נשואה, ללא ילדים עברתי הריון מחוץ לרחם, ניתוחי טחורים ופיסורה, אישפוזים של דלקות באגן אך אף אחד לא עלה על הבעיה האמיתית. רופא הנשים שלי במרכז האישה סרב לתת לי טופס 17 לתל השומר, אני לא מעויננינת להיות מטופלת בבית חולים העמק , אשמח לתגובות.. רק בריאות.

nira7up

New member
תנסי את בי"ח פוריה

מח' הנשים בפוריה מנוהלת ע"י אחד המומחים לנשים בארץ פרופ' משה בן עמי ויש רופאים טובים שם, אני נתקלתי שם ברופא נחמד מאוד ומקצועי אני שקלתי לעשות ניתוח בתל השומר וגם בגלל מרכז האנדו שם, אבל אחרי הניתוח צריך להיות במעקבים , כלומר, עדיף לי להיות בטיפול בקרבת איזור מגורים

איתנים3

New member
תודה

יש לי תור לד"ר בן עמי וחשבתי לבטל אותו, הלכתי לשלושה רופאים במקביל על מנת לדעת סוף סוף מה יש לי, אמא שלי, אחרי שנים של סבל מטורף מצידי מצאה בפוקס באינטרנט מידע על האנדו' , מילאתי את השאלון של שיבא וכך הגעתי אליהם. במקביל הלכתי שוב לרופא נשים שלי והוא פשוט לא אמר לי דבר על אנדו' רק ביקש שאמשיך גלולות ללא הרף, רק אחרי ששאלתי אותו על הוא יודע משהו על אנדו' ואם יתכן שיש לי הוא ביקש שאעשה משטח רחם. עשיתי ושוב התלוננתי בפעם המיליון על כאבים והכדודים לא עוזרים.. ביקשתי הפניה לשיבא הוא סרב ונתן לי הפנייה עם חשד לאנדו' לבית חולים העמק. התור לבן עמי בעוד מס' ימים הא כדאי ללכת גם אליו? התחלתי טיפול בשיבא... אני מבולבלת עם כל הרופאים האלה , סוף סוף יש אבחנה אל איני יודעת מה לעשות.. האם להמשיך בשיבא או ללכת לבן עמי או ללכת לד"ר בוסתן בבי"ח העמק??? עכשיו אני עם גלולות רצוץ ויש לי אולרטאסאונד רקטלי בשיבא ב14/06...

זואילי

New member
לשם שמירה על שפיותך ../images/Emo13.gif

אל תערבבי... היית אצל מספיק רופאים (אלא אם ממש בא לך ללכת לעוד אחד). התחלת טיפול בשיבא - שלחו אותך לעשות בירורי גסטרו בשיבא, אז תישארי בתה"ש בשביל נושא האנדו ובהמשך לביקורות פעם בכמה חודשים (אחרי שכמובן תחזרי אליהם עם תוצאות הבדיקות שנשלחת לעשות). באיזור שלך את צריכה גניקולוג לעניינים ה"שוטפים". מקווה שקבעת לאול' הרקטאלי אצל ד"ר בארגבל.

זואילי

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אכן, אפשר לקחת נשימה ולדעת שיש שם לבעייה. לגבי הבדיקות הרקטליות - את יכולה לעשות עליהן פה חיפוש כי נכתב על כך רבות. יש פה עוד אנדואיות לא נשואות וללא ילדים, את מוזמנת לקרוא את הסיפורים שלנו. בהריון מחוץ לרחם - האם נותחת? (או במילים אחרות, יש חצוצרות?). לגבי היסטוריה של דלקות באגן - קחי את זה בחשבון בכל מיני בדיקות פולשניות - תדאגי לקבל כיסוי אנטיביוטי. רופא הנשים שלך שייך לגן הילדים של הגניקולוגים שלא מוכנים להפנות למרפאת האנדו. אני הייתי אומרת - תחליפי אותו... תנסי לבקש אישור מרופא המשפחה. אינני יודעת אם שילמת בתה"ש או השארת פיקדון. אני כן מקווה שביקשת וקיבלת ממרפאת האנדו מכתב כללי לרופא המטפל ובו רשמו מה שרשמו כדי שזה יעזור לך לקבל טפסי 17.

איתנים3

New member
תודה..

לגבי ההריון מחוץ לרחם, יש חצוצורות תקינות... את צודקת לגבי הרופא נשים שלי אני בטראומות ממנו הוא הכי לא עדין בעולם בלשון המעטה.. , קיבלתי מכתב משיבא לרופא המטפל עם פירוט של כל הבעיה, אני מקווה שזה יעזור לי לקבל טופס 17, האם כדאי לי להתקש להיות מטופלת בשיבא?? כי אני די מפחדת ללכת למקום אחר בגלל חוסר מקצועיות של רופאים אחרים למרות ששיבא מאוד רחוק לי.. וכן, שילמתי בתה"ש 106 ש"ח ויש לי אולטראסאונד רקטלי ב- בשיבא 16/06

זואילי

New member
אחרי שיהיו לך תשובות מהאולט'

תנסי עם אותו מכתב שקיבלת (ותבקשי מרופא המשפחה שגם יעזור לך וירשום הפנייה) לבקש את הטופס 17 הבא למרפאת האנדו. אם אז יסרבו לך, אז לפי התשובה שתקבלי נשמח לעזור לך בניסוחי מכתבי מלחמה. גם עם הטופס 17 לאולט' בגסטרו תיעזרי במכתב שקיבלת וברופא המשפחה. וגם בעניין זה אם יעשו לך בעיות - אנחנו פה כדי להסביר לקופ"ח שלך למה את צריכה את תה"ש. מעכשיו תתחילי לצלם כל מסמך שיהיו לך מס' עותקים וכדאי שתכיני קלסר לעניין. נכון שתה"ש רחוק לך ואולי זה טירחה כל הנסיעות, אבל בהמשך - רק למעקבים פעם בכמה חודשים שווה לך להמשיך להיות בתה"ש.

איתנים3

New member
האם 2.5 ס"מ זה גדול?

מה זה בכלל?? האם יש סיכוי שאחרי או תוך כדי הלפרסקופיה ימצאו עוד? תודה...

בהחלט

יש סיכוי שבלפרוסקופיה ימצאו עוד מוקדים ובאותה מידה יש סיכוי שלא ימצאו מוקדים נוספים. רק כאשר נכנסים ומסתכלים אפשר לדעת מה המצב באמת.

זואילי

New member
ומוסיפה...

המימצא לא ענק.. והכל תלוי בסימפטומים שלך ואם יש פגיעה באיכות החיים. (לגבי נחיצות ניתוח). מה שחשוב הוא לשמור על אותו ממצא כדי שלא יגדל.

למעלה