סוף סוף

AVNER XR

New member
סוף סוף

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3569637,00.html רק מה זה? באוצר אומרים כי המפקח על הביטוח יפרסם תעריפים חדשים לביטוח חובה לאופנועים, שחלקם יהיו גבוהים מהתעריפים הנהוגים כיום, וחלקם נמוכים יותר. באוצר מעריכים שוועדת הכלכלה תאשר בשבוע הבא את התקנות החדשות. בימר- זוהר יש תשובות למה התכוון המשורר?

אז בכל זאת הוא בחור הגון לא ?

הנה הוא משתדל עבור הבקשות שלי. אין לי ספק שהוא קורא כאן כל יום.

C O L T

New member
עדיין לא שמעתי מחירים

וחייב ח"ח לח"כ ארדן, הקול שלי אצלך, גם כל בני משפחתי יצביעו למפלגתך, בזכות העבודה שאתה עושה. מי שלא ראה - הפקידונים יוזמנו לתת תשובה על ההוזלות לועדה, מקווה שזה יעזור ובאמת נקבל מחיר סביר לביטוח החובה, שלי נגמר עוד החודש. לא מחדש, ממתין למחירים החדשים.

ixmix

New member
תצביע לביבי.זה יעזור.

בישראל אין הצבעה ישירה. אז חביבי, הצבע לביבי, אותו אחד זרקנו מכל המדרגות לפני מעט שנים, שכח - מילא הזיכרון אינו הצד החזק שלנו. ללימור לבנת, ישראל כץ, שטייניץ. הצבע להם, הם היו כל כך טובים לנו בסיבוב הקודם. הצבע לסילבן, לגדעון סער, לחיים כץ וכחלון. הליברליזם כל כך טוב לנו, ההפרטה נפלאה. בהצלחה, חביבי. הצבע להם, נראה לאן נגיע.

xfwind

New member
../images/Emo4.gifכולם היינו הך. אותה נביילת בשינוי אדרת

C O L T

New member
../images/Emo45.gif ובין הנבלות האלה יש אדם אחד שעוזר לנו

אז כן, אני אתן את הקול שלי לביבי וחבורת החרצופים שלו, כי אחרת חבורת חרצופים אחרת תנהל לנו את המדינה, מינוס אותו האחד שהעז ולחץ על פקידי האוצר להוריד לנו מחירים. אילו היו אומרים לי לפני כמה שנים שאני אצביע ליכוד הייתי צוחק. איך העולם מסתובב.

ixmix

New member
עוזר למי?

אדון גלעד טרדן, או גלעד טרחן, או איך שתרצה לקרוא לו אינו עוזר לאיש אלא לעצמו. חוקי קסדת האופניים הדביליים, חוקי העישון ושאר החוקים שמצליחים באופן דבילי ומופלא להיות מנוגדים לליברליזם של מפלגתו הנבזית ועדיין להלום את רוח הרשעות הנודפת ממפלגה רודפת שלטון זאת למרחקים. עדיף כבר להצביע לערבים או לחרדים, לפחות אם אתה מזמבר את עצמך שמישהו ירוויח מזה.

אהוד א1

New member
קישור אחד עדיף על אלף תמונות...

לא?

חחח..איזה קטע מסריח של צביעות

אצל אריה אלדד
אין כאלו דברים הוא כמו מיצו אומר ישר הכל בפנים אבל כעת אני למד מהקישור שגם אופנוענים הם צבועים

ixmix

New member
נו, ומה קרה מאז? ובכלל?

איחלתי לו הצלחה בהכנסת לימודי נהיגה לבתי הספר. מאז חלה הרעה במצז, והצעת החוק שלו (שהיתה טובה בעיני) התאדתה. אני חושב שבכנסת יש גם אנשים טובים ומחוקקים טובים, אבל טרדן לא מצליח לבסס עצמו ככזה לאורך זמן. חוקיו טרחניים, ואלה ששווים משהו בד"כ נופלים בדרך. כשאני מוסיף לזה שבסופו של יום הוא שייך למפלגה סופר-ליברלית ומריץ את ביביהו לראשות הממשלה, המסקנות שלי ברורות. אבל אם אנתק את הענין שלי, ואבדוק מי יסייע יותר לאופנוענים, אני חושב שמדיניות ליברלית תהיה לנו רעה במיוחד. אנחנו צריכים שהמדינה תיקח אחריות ולא תפריט. אנחנו כציבור זקוקים לסולידריות חברתית, ההיפך ממה שמפלגתו של ביבי מטיפה אליו. אז הקול של קולט והחברים שלו יילך לארדן, שיעשה מה שהוא רוצה. אבל מכאן ועד להציג את האיש כמי שמצליח באמת לעשות עבורנו? בעיק מילים ריקות ואידיאולוגיה הרסנית.

nimiz

New member
בלה בלה בלה, צבוע היית וצבוע תישאר. עיקבי

כמו יחסי מוטו - פורום 8.

ixmix

New member
אתה זה שאיים במכות כמו ילד בן 8?

תזכיר לי, אתה זה שלא היה לו מה לענות בויכוח בפורום, אז הוא איים במכות משל היה ילד מפגר בן 8 הזקוק לחינוך מיוחד במסגרת תומכת?

nimiz

New member
אתה לא רק צבוע אלא גם שקרן עלוב ופחדן לא קטן

אפס מאופס שהתנפח בפורום ואיבד את כל האוויר כשהוזמן להראות אם יש גם מעשים מאחורי המילים. זבל, פשוט זבל. לא סתם נחסמת פה לתקופה ארוכה.

ixmix

New member
אז זה כן אתה?

אני מעולם לא התנפחתי בפורום, ההתנפחות היא במציאות. אני שם קרח מדי פעם כדי לנסות להוריד. אתה זה שהציע לי "ללכת מכות", כמו ילד טיפש במיוחד, ונורא כעסת כשהחלטתי לא לעלות לרמה הגבוה שהפגנת, רמה המצדיקה כנראה טיפול מקצועי זה או אחר (מבלי לקבוע מי איש המקצוע שצריך לטפל בכך). צר לי, אדוני הנהנה מניבול המסך ולכלוך הפורום. כמו בעבר גם כעת אינך שווה תגובה רצינית. כשתתבגר ותעבור את גיל 5, אתה מוזמן להודיע. מעבר לכך תחשוב איך אתה נראה בעיני מי שקורא את ההודעות ועוד חשב עליך (משום מה) שיש בך משהו.

C O L T

New member
עוזר לי

מתוך הכתבה הזאת בYNET: ח"כ ארדן אמר כי הוא מתכוון לזמן את המפקח על הביטוח לדיוני הוועדה, ולבקש ממנו הבהרות לגבי שיעור ההוזלה של הפרמיות: "אם יתברר שלא תהיה הוזלה בתעריפי הביטוח, למרות הנהגת השתתפות עצמית, נדרוש לבצע את ההוזלות. לא ייתכן שמבוטחים יטלו על עצמם חלק מהסיכון על-ידי השתתפות עצמית, בלי שהביטוח יוזל‭."‬ ואם זה לא נקרה עוזר, אז מה כן? ואני אשמח אם הוא יעזור לעצמו. הנה, הוא כבר גייס כמה קולות מהכיוון שלי. ואתה יודע, אני דווקא מסכים עם חוקי הקסדה והעישון, למרות ליברליזם מולד שלי. אנשים שלא יודעים להתנהג כמו מבוגרים מקבלים חוקים שמכריחים אותם. לי אישית לא מפריעה במיוחד מניעת הזכות של אנשים לפצח ראשם החשוף על אספלט או זכות של אחרים לסרטן את סובביהם. (גילוי נאות, אין לי מושג איזה חוק עישון מה ומי ולא ממש אכפת לי). ואתה יכול להצביע לחרדים או לערבים, אני לא מכריח אף אחד להשיב טובה נגד טובה, אני משער שאם מחירי הביטוח אכן יציגו ירידה אתה תנצל אותה גם כן, למרות שהיא באה הרבה בזכות פועלו של נציג המפלגה הנבזית רודפת השלטון. 119 אחרים שתקו וזה קם ודורש מהפקידים להוריד לנו מחיר. נו, אבל הוא עוזר לעצמו.

ixmix

New member
יש לך מלח?

אם יתברר שהאדון יעזור לנו בסופו של יום, אז אני אדפיס את השרשור כולו ואתה תביא מלח - וכל מי שריצה יזכה לראות אותי אוכל את השרשור מודפס עם קצת מלח לתיבול. אם לא, אני אביא את המלח ואתה את הניירת?

AVNER XR

New member
בהמשך לשרשור שהביא אהוד מ"ס שורות למטה

מצ"ב תגובה נוספת שלך. ערב טוב לח"כ ארדן. ראשית ברצוני להודות על שאתה, בניגוד לאחרים, עושה למען שיפור ושינוי מצב התחבורה ומצב הדו"ג ולא רק מדבר. דיעותי הפוליטיות רחוקות מאלה שלך מזרח ממערב, וחרף עובדה זאת אני מודה לך ומוקיר את פעילותך הציבורית, יישר כוח. שאלתי פשוטה - בבתי הספר ניתנים שיעורי חינוך תעבורתי, ובשנים האחרונות הורחבו השיעורים מכיתות י"א בלבד גם לשכבות גיל נוספות (לכיתות ט', י', י"ב). מה רבה היתה הפתעתי כאשר השנה התבשרנו על קיצוץ בשעות החינוך התעבורתי, והמגמה היא שוב להחזירם לכיתות י'-י"א בלבד, מגמה שמדאיגה בעיקר לגבי המשך התהליך. האם הנך מודע לקיצוץ זה? האם אתה יכול לעזור ולהתגייס לנושא החינוך, בהקשר המדובר? תודה מראש, דוד מנהל עמותת "חיבוק חם לכל ילד" (ע"ר) לסיוע לבני נוער במצוקה. איך זה מסתדר עם ההתעמרות בגלעד ארדן? כיצד אתה פנוה לאיש שקראת לו טרדן?ע"מ שינסה לפתור את בעייותייך. לדעתי הפכת את דעותיך השמלאניות (זכותך כן) למהות השרשור ולסיבה להתנגחות בו ובמפלגתו.

למעלה