סוף סוף!

ndado

New member
סוף סוף!

אתמול היה הדיבוב הרשמי הראשון שלי והיה אדיר... בו-בו בו - סידרה חדשה בנ.ל.ס מקווה להמשיך :)

על שיער, שיער ועוד שיער. ../images/Emo12.gif

וכן, זאת הסדרה הכי מוזרה שאיי פעם שודרה או תשודר בארץ (לדעתי, לפחות). תאמינו לי, אתם צריכים לצפות בה כדי להבין. אפילו בנ.ל.ס הפכן אותה לבדיחה הפרטית של האולפן, וזה כיף! XDD עוד כשיפה סיפרה לי על מה מדברת הסדרה... נשפכתי מצחוק XD גם אני מדבב בה, לא זוכר איך קוראים לו, אבל לדמות שלי לשם שינוי יש קרחת (ולא שיער) והוא מרושע! (סוף סוף אני מדבב מישהו מרושע! @#$?@# כל כך רציתי XD) והיא תשודר בג'טיקס. נאנדו, את מי אתה מדבב שם? :]

Tu Lus

New member
איזה מגניב

רמי תגיד איך אתה משלב בין עבודה לדיבוב? ללימודים אם אתה גם לומד? או מה שאתה עושה

porky169

New member
יש לך מושג מתי התחילו לדבב אותה?../images/Emo134.gif

כי נדמה לי שיפה אמרה שיש לה תפקיד בשבילי לאיזו תוכנית עם יצורים כנראה זאת

אני חושב שלפני שבועיים-שלושה משהו כזה.

אבל אני לא הכי בטוח

chen010189

New member
יאא..

יפה אמרה לי שהרוב זה בנים ושהיא מקווה שיהיה לה משהו בשבילי הלוואי!

ndado

New member
לאקי ו...

עשיתי בפרק השלישי ברווז שקוראים לו לאקי ובשניים הראשונים תפקידים קטנים אין לי עדין דמות קבועה או משהו כזה...

תיקון

הם יתקשרו אל מישהו כאשר תהיה להם סדרה חדשה שיש בה דמות שאין לאף אחד מהמדבבים שלהם קול מתאים לה.

mikeys barking

New member
ברצינות?

אל תסמוך על זה. תתקשר מדי פעם כדי להתעדכן ולראות אם יש משהו חדש. רק אחרי שתהיה יותר מוכר על ידי כמה במאים רק אז יוכלו באמת להמליץ עליך ולהתקשר בקשר לסדרות. עד שזה לא קורה אל תחכה שיתקשרו- תתקשר אתה.

ndado

New member
המממ

תודה חבר'ה עבדנו ממש על הפרקים הראשונים ואני לא יודע בדיוק איפה זה עומד אבל באמת סידרה מצחיקה

אגב, רק השם של הסדרה מעיד על זה שהיא הזויה,

ולסדרה קוראים (כן, כן!): בובובו-בו-בובו טוב, אחרי אינספור חפירות על הסדרה אתם בטח מתים לצפות בה כבר XDD אז היא תתחיל את שידוריה בערוץ ג'טיקס בחודש אוגוסט הקרוב.

למעלה