סוף סוף

m i c h a l i

New member
סוף סוף ../images/Emo88.gif ../images/Emo9.gif

היום אני מאושרת הדיון היה בדיוק כמו שקיוויתי... קיבלתי את כל מה שרציתי... הכל בידיים שלי ( כמו שאמור להיות) להיות אבא זו זכות גדולה ומי שלא יודע להעריך אותה שישלם על כך ( תרתי משמע) היום אחרי למעלה מחמש שנים אני מרגישה שהדרך פתוחה לפניי ושמישהו ינסה לעצור אותי
מקדישה לעצמי שיר
שעושה לי טוב קחי מה שתרצי, מי יסרב לך קחי את העולם כולו מי יוכל לומר לך לא אם רק תחייכי, מי לא יתאהב בך מי שאת רוצה יבוא אל תלכי עם מי שלא תעשי רק מה שאת אוהבת רק מה שאת חושבת שיהיה לך טוב יש לך זמן לגדול, כמה יפה את קחי את העולם כמו פרי קחי כל מה שאפשרי אין אחת כמוך, את כבר יודעת שתוכלי תמיד לבחור כל מה שתרצי לזכור תעשי רק מה שאת אוהבת רק מה שאת חושבת שיהיה לך טוב יום אחד יבוא מי שחיכית לו מי שאת רוצה שיבוא עם מה שאת אוהבת בו גלי עטרי

מיכלי שמחה בשמחתך../images/Emo13.gif

יש לך מזל שבית המשפט היה לצידך בהצלחה בהמשך הדרך ובניהול הפורום,אם את מדברת עם נאווה תמסרי לה תודה ממני על העצה המועילה שהיא נתנה לי בקשר לנזלת שהיתה לי,שמחה בשבילך,ורדינה.

מה

עניין שמיטה להר סיני? ובעברית, מה קשורה, עם כל הכבוד, ויש כבוד, הנזלת שלך, למה שמיכלי כתבה. יש תיבת מסרים בשביל הודעות אישיות. כבוד לכותבת, כבוד לדברים שנכתבו, פירגון ושימחה. לא יזיקו לאף אחד/אחת כאן. שלכם בפירגון
אני

לאני מה אתה מפחד להזדהות?

אין לי מושג איך להגיע לנאווה ולכן ביקשתי ממיכלי שתמסור לה.

m i c h a l i

New member
תודה ורדינה ../images/Emo13.gif

האמת חושבת שבמקרה הזה זה יותר שכל ממזל
בעצם , כשאני חושבת על זה אז מזל שלי ( שאין לו שכל
) תודה על התמיכה

חנוכה 98

New member
../images/Emo24.gif כל הכבוד לך

שמחה שקבלת את שרצית. מאחלת לך רק טוב והרבה חיוכים
שלא ירדו מלחייך אף פעם.

ק פ ט ן

New member
איזה יום שמח לי היום ../images/Emo24.gif

סופשבוע מקסים לכולם מיכלי שמח בשמחתך מי ייתן ונדע רק אושר ! אגב שלחתי לך SMS

mishele5

New member
מיכל,אושר ,אושר,אושר,אושר,ועושר

ואהבתי את המשפט האחרון: "להיות אבא זו זכות גדולה,ומי שלא יודע להעריך אותה שישלם על כך" מאחל לך,שהדרך תשאר פתוחה בפנייך לנצח.

למעלה