סוף סוף...

Rami221

New member
סוף סוף...../images/Emo70.gif

השתחררתי סוף סוף מהצבא..היה מהנה כיף לא נורמלי ובצבא גיליתי את שיגעון הדייג אך בגלל המסכורת או יותר נכון הדמי כיס שקיבלתי מהצבא היו זעומים לא יכלתי להרשות לעצמי לקנות ציוד טוב ואיכותי
והיום אני מחכה למענק שיחרור (בערך 7.800) כדי ללכת לקנות חכת ג'ירג'ור כמו שצריך! הבעיה היא שאני בטוח שכאשר אני אכנס לחנות דייג אני ארגיש כמו אישה שיש לה כרטיס אשראי והיא לא יודעת מה לקנות מרוב כל הסוגי הבסמים
לכן אני צריך את עזרתכם,התקציב שלי הוא עד 1000 שקל לחכה עם רולר לג'ירג'ור בינוני. כמו כן אני גם לא ממש יודע לג'רג'ר אז אולי מישהו שדג באזור אשקלון יוכל להגשים לי את החלום וללמד אותי את הבסיס. אני מודה לכל נותני העצות. בתודה מראש רמי.

m e n d o z a

New member
רמי! מזל טוב על השחרור! כנס

אהלן אני הייתי במצב זהה לשלך לפני 4 חודשים. 3 שנים חיכיתי לזמן הפנוי של השחרור ולכסף של המענק! קח טיפ מאוד מאוד מאוד חשוב: אל תבוא עם גישה של "גג 1000 שקל" כי אז תצא עם נזק 1500. תציב לעצמך 700- ותצא עם 1000

thaid

New member
מזל טוב....

אחי מזל טוב על השיחרור אני ממליץ לך לקרוא מאמרים על ז'ירז'ור זה יעזור לך מאוד ודבר שני עם הזמן אתה תירכוש ניסיון שהוא יותר טוב מכל מורה עוד חודש וחצי בערך הדגים הטורפים מתחילים לבוא לאזורנו אז יאלה תתחיל לילמוד... בהצלחה ו1000 שקל זה בהחלט מספיק למז'רז'ר מספיק אתה יכול להביא משהו טוב

Rami221

New member
../images/Emo51.gif על ה"מזל טוב" אבל מה עם קצת המלצות../images/Emo35.gif

למעלה