סוף סוף
Bargaining 1+2

Buffy1

New member
סוף סוף../images/Emo70.gif ../images/Emo58.gif Bargaining 1+2

ראיתי עכשיו את 6X01 ו-6X02
צרבו לי אותם.
הפרקים היו ממש יפים ולא מאכזבים כמו שקראתי פעם. ג´יילס עזב! *סניף*
אבל אני מקווה שזה לא לתמיד? (לא לענות לי על זה), שמתי לב שבפתיחה אין אותו יותר ובהתחלה לא הבנתי למה... עכשיו ווילו אחרונה. הבאפיבוט הייתה ממש חמודה בפרק הזה, אבל זה היה עצוב לראות את הסקוביס מדברים איתה - היא נראית בדיוק כמו באפי, אבל זאת לא היא. גם ספייק כבר לא מתסכל עליה, ואפילו היא שמה לב לזה... אבל הם החזירו את באפי האמיתית בחזרה. ווילו אמרה שהנשמה שלה יכולה להיות לכודה במימד גיהנום ולסבול ייסורים קשים כמו שקרה לאנג´ל, נכון? באמת החזרה שלה הזכירה את החזרה של אנג´ל - שניהם היו במין מצב מנותק מהעולם, עדיין לא מבינים איפה הם ומה קורה סביבם, וגם הדבר הראשון שהם עושים זה להגן על החברים שלהם. אנג´ל הגן על באפי והרג את פיט בפרק "היפה והחיות" ובאפי נלחמה בשדים שניסו להרוג את הסקוביס. ספייק היה ממש חמוד בפרקים! היה קטע נחמד שהוא היה עם דון ליד הבית, ואז הוא מסתכל על השדים ואומר: "It looks fun. I´m just saying"
בפרק היה סגירת מעגל: באפי עולה שוב למגדל ומתכוונת לקפוץ, אבל דון לא נתנה לה לעשות את זה כמובן. היא רצתה לקפוץ כי היא הייתה עדיין בטראומה, נכון? Anyway, הצלחתי לשכנע את ההורים שלי להתחבר לאינטרנט מהיר, וככה גם אני אוכל להוריד פרקים.

מזל"ט! ../images/Emo58.gif 6x01-02

כשראיתי את זה בהתחלה זה היה ממש מוזר (לפני שידעו שזאת הבאפי בוט) ´מה, החזירו את באפי ולא אמרו לי?..´ וווילו עם Mind Voices! אהבתי את איך שהיא חזרה.. עם ההלם והכל. קצת הזכיר את באפי מ-Beer bad. וגם טארה מוצאת את ווילו - מעלה חיוך
.. עם הפלאשבקים ל-The gift.. בקיצור, 2 פרקים לא מדהימים, אבל חביבים. ואל.

Buffy1

New member
תודה! ../images/Emo58.gif

כן, גם אני בתחילת הפרק הייתי בהלם: רגע, איך החזירו את באפי פתאום? ואז הבנתי שזאת הבאפיבוט.
עכשיו שאת אומרת את זה, באפי באמת קצת הזכירה את עצמה מ-Beer Bad... הקטע עם האור כשטארה חיפשה את ווילו היה חמוד.
מסקרן אותי לדעת מי יהיה הביג באד בעונה הזאת (סוף סוף משהו שאני עדיין לא יודעת), זה לא הולך להיות השדים האלו על האופנועים, נכון? וממתי שדים רוכבים על אפנועים?
אה, הפלאשבקים ל-The gift באמת היו טובים, וגם הפלאשבקים בתחילת הפרק הראשון. היי, שמתם לב שאניה נראית טוב יותר? וזאנדר, הוא די התבגר... בפרקים שמשודרים עכשיו בביפ (עונה שלישית) הוא נראה הכי טוב משאר העונות לדעתי. ועכשיו אני צריכה להתרגל לראות את ווילו בסוף הקרדיט, זה היה ממש מוזר...

buffstar

New member
../images/Emo58.gif 6 פרק 1 -2

כמה נחמד לא להיות מספויילרת אה? אני דווקא אהבתי את הפרקים של פתיחת העונה השישית... ובצפייה שנייה אפילו יותר נהנתי... וכשהם נפרדים מגיילס *סניף* וטארה עושה עם המפלצה Argh grr ענק... והבאפיבוט, וספייק וג´יילס בפתיחה, פרקים חביבים ביותר...

למעלה