סוף... סוף...

סוף... סוף... ../images/Emo6.gif ../images/Emo7.gif

כך סיימתי את הודעתי האחרונה בשרשור הקודם "הפחד משתק אותי, כן, להתחיל את כל תהליך הפרידה, הגרושין ולאחר מכן תקופת ההסתגלות לחיים האחרים. אבל, אחרי תקופה כה ארוכה של מחשבות, בפעם הבאה שאכתוב פה בפורום מקווה להיות כבר בתהליך עצמו..." כנראה שבאותו יום נפלה ההחלטה לשוחח ולהגיע להחלטות וכך עשיתי... רגועה, שלווה והכי חשוב שלמה עם עצמי לעשות את הצעד הזה ומבצעת צעדים כדי שהפרידה תהיה שקטה, חברית בלי ריבים וסכסוכים. ילדי הגדולים שאני גאה בהם הבינו ואפילו טענו שהיינו צריכים לעשות זאת כבר לפני זמן רב, נשאר רק בני הקטן שעדיין לא יודעים איך לספר לו אך חושבת על אפשרות של ייעוץ אצל מומחה כדי שיעבור את המשבר הכי קל שאפשר. היתה לנו (לי ולבן-זוגי) שיחה קצרה עניינית, אך היה צריך להפנים ולהבין שבכל זאת זה קורה לנו, שיחתנו הבאה התנהלה ברוגע בשלווה הגענו להחלטות, הסכמנו על דברים [URL='http://'] ומחר תהיה פגישתנו הראשונה אצל המגשר[/URL]. אם הכל יתנהל כפי שאני רוצה ומאחלת לעצמי שכך יהיה, לא תהיה מאושרת ממני

asi76

New member
נראה לי שאני בדרך שלך

תראי את ההודעה שלי. אותה הבעיה אני רוצה לאחל לך רק בהצלחה ואל תפחדי מכלום.

בדיוק ../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif ביחד

כמו החיוך והדמעות. מאחלת לך בהצלחה בתהליך שאותו בחרת לעצמך. בדיוק ההוכחה שלכל אחד הקצב שלו. בהצלחה (אמרתי כבר? נכון)

האלי

New member
מיקי יקרה

שלא יקראו לי משבית שמחות. אני שמח שהצלחתם להגיע לתחילת התהליך, אבל זו רק ההתחלה. תהליך הגישור יכול שיהיה תהליך קשה, יכול שירגיש לך (או לו) בלתי אפשרי. זכרי להיות תומכת מצד אחד ואסרטיבית מצד שני. יעזור לך אם תגדירי לעצמך מה הם הקווים האדומים שלך. יתכן שתצטרכי לסגת אף מהם. אבל חשוב שתתווי לך איזו מפת דרכים שבה תסמני סדרי עדיפויות, על מה את מוכנה להתפשר, ומה קודם ומה אחר כך. מאד מקווה שתצליחו להביא את התהליך לסיומו, אבל זו רק ההתחלה מיקי, עוד דרך ארוכה וקשה לפניכם. שלך, האלי.

יום קשה ...אך...

הגענו להחלטות, סגרנו נושאים מסויימים ונושאים אחרים עדין נשארו פתוחים, השיחה אצל המגשר היתה טובה, רגועה ונראה שגם בן זוגי הגיע למסקנה שאכן זו הדרך הטובה ביותר לשנינו. יודעת שעדין יהיו קשיים אך כמו שהמגשר אמר שהגענו מוכנים, יש הידברות בוגרת ושאנחנו לא נפרנס אותו, רק מקווה שישאר כך ולא יהיו שינויים של הרגע האחרון. רוצה להמשיך בדרך בה בחרתי, לסיים את הנשואין האלו על הצעד הטוב ביותר בלי ריבים, בלי סכסוכים, מספיק היה לנו כל כל כך הרבה שנים ורק רוצה [URL='http://'] שהסיום יהיה יפה כמו ההתחלה[/URL]

זולגות הדמעות מעצמן....

שלמה עם עצמי... שמחה שהתחלנו סוף סוף את התהליך... אחרי כל כך הרבה לבטים וחששות... מנסים להגיע למקסימום שיטוף פעולה בלי מריבות וסכסוכים אז למה זולגות הדמעות מעצמן ???

yosi43210

New member
כשתמות - משהו ממני ימות איתך.

"כשתמות - משהו ממני ימות איתך." זוהי שורה משיר את יכולה להיות שלמה עם עצמך ככל שתרצי - הוא עדיין חלק ממך. זה כואב להיפרד מחלק מעצמך. וכאב מביא דמעות. מי כמוני יודע.

שי44

New member
זה אך טבעי

מיקי, שמח שהתהליך החל. ועוד יותר שמח שהוא מתבצע ללא מריבות וסכסוכים. והדמעות? זה אך טבעי. העיקר שאת בדרך הנכונה. בהצלחה בבנית אשרך. נ.ב. אני מבין ש"שיטוף" בא מהמילה שטיפה. שטיפת הדמעות.

למעלה