סוף סוף

oshiko

New member
סוף סוף ../images/Emo56.gif

הצוות היה בשטח כמעט ברצף מיום ששי עד עכשיו! מפקד הפלס"ר נתן להם יום מנוחה. קיבלתי קצת מושג על מה שהולך. כמו שאמרתי, אני תמיד מעדיף לדעת יותר. את זה אני לא יכול לחלוק עם הפורום. לפחות חלק מן ההרגשה אני יכול.

oshiko

New member
בימים כתיקונם הוא יכול להתקשר ...

מתי שבא לו. הבעיה היא בתקופה כמו בימים האחרונים. לוקחים הרבה אויר, משאירים את הסלולרי מאחור, ויוצאים לפעולה ממושכת בתוך שטח לא כל כך ידידותי. אין יום, ואין לילה, ואין שבת.

אימשל2

New member
פ-ו-ו הקלה

כשאני מלווה אותך אני עושה אימון על יבש לקראת מה שמצפה לי בעוד כמה חודשים. לא בדיוק אבל בערך. אישית אנחנו השבוע לא צמודים לטלפון. הבנים בשטח ללא.

סמדר בנ

New member
../images/Emo45.gif טוב לשמוע

בעצם רצית לאמר שהמפקד נתן לכם ההורים יום מנוחה... מדהים איך שצ'יק-צ'ק זורקים אותם למים.

אשד4

New member
מי אמר../images/Emo13.gif

ההודעה המרגיעה ואנחת הרווחה... רמז: מנהל פורום בתפוז, המרגיע את חברי/ות הפורום המודאגות. שמחה בשבילך

oshiko

New member
אני מניח שגם את בעניינים ...

הבן שלך בוודאי מעורב בצורה זו או אחרת במה שקורה לאחרונה, גם עם היחס"ר. אולי אפילו יוצא להם להיפגש, בלי לדעת שיש להם שורשים משותפים בפורום ...

paulika

New member
מרגישה הקלה בשבילך

כשאני שומעת כאן את ההורים שילדיהם מעורבים במי יודע מה, אני מרגישה כאילו אין לי הזכות להתבכיין.

מזתומרת...אין לך זכות פאוליקה?

תתבכייני שיהיה לכולם קצר במחשב מהדמעות אחרת לפורום הזה אין זכות קיום!

oshiko

New member
הפורום מעניק שוברי התבכיינות בונוס

הכל על חשבוננו. בשביל זה אנחנו כאן.

paulika

New member
אתם גדולים

חוץ מזה אני מתבכיינת בכל מקרה, רק גם מרגישה אשמה. מן קול קטן שאומר "להם יש סיבה אמיתית להרגיש חרדה או דאגה או לחץ, " אצלי הילד אומנם בטירונות, אבל בגדול, אני יכולה להיות רגועה, הסכנה הכי גדולה שלו כרגע זו אולי סכנה ביולוגית, כלאמר שפעת
,

תשמעי משו פאוליקה

אני נידחפתי לשמוע מה אמר הקצין למחלקה של הבן(בסיום קורס מכי"ם) לפני הטכס הוא קרא להם - הם עמדו מסביבו וכך אמר: מישפט ראשון היה:" תאהבו אותם" מישפט שני:"תדאגו שיאכלו" מישפט שלישי:"תדאגו שישנו" מישפט רביעי:"שימרו על כבודם כבני אדם" פאוליקה - תעתיקי את זה ושימי על המקרר. זה הזמן שלך באמת לישון טוב.אחר כך זה כבר אופרה אחרת.

paulika

New member
תודה חמודה

האמת, נדמה לי שאני עומדת בכבוד בכל 4 הקטגוריות. אצלינו המפקד אמר "הם יעברו דברים מאד קשים, פיסית ונפשית. תהיו שם בשבילם, הם צריכים אותכם כל הזמן" ואני לקחתי אותו ברצינות. אז אני שם כל הזמן, גם כשהוא לא צריך אותי. אני ישנה בסדר (רק לא נרדמת כל כך מהר). בפרדוקס, השבוע כשאין טלפונים, יותר קל לי. אני לא יודעת, אז זה לא קיים (זה עובד במשך כמה דקות, בכל שעה).

פאוליקה- הוא אמר את זה

למכי"ם החדשים.לגביי הטירונים. זה לא היה מיועד להורים. אני נידחפתי לשמוע את דבריו לחניכי קורס מכ"ים ברור שאת עומדת בקריטריונים - אין פה בכלל ספק אלו היו קריטריונים למפקדים לעתיד של הטירונים כמו הילד שלי.

סמדר בנ

New member
מה שמחזק את ההנחה

שהם אמורים לשמש עבור הטירונים כתחליף הורים. מוצא חן בעיני המפקד של הבן שלך

paulika

New member
אני מקווה שגם המפקדים

של הטירון שלי קעבלו כאלו הנחיות

אשד4

New member
חשבתי על זה...

זה אתה היית עם הרנווהצידנית הכחולה, במגרש חניה בשבת?.......

למעלה