סוף סוף!

אנדרי ז

New member
סוף סוף! ../images/Emo49.gif

מסתבר שקצת לחץ ציבורי בכל זאת לא מזיק. עכשיו רק נותר לראות מה ייצא מזה והאם אפשר בכל זאת לטוס עם החברה "הלאומית".

להזכירך

נוסעים ערבים נהגו באלימות ותקפו דיילת בקהיר. אל על התנצלה ושלחה מטוס. אין לי בעיה עם המטוס וההתנצלות (יתכן והיא אשמה, אך לא זה הענין) מדוע לא הוגשה תלונה על תקיפה? אוופסס, לא מדובר על חרדים, ומכאן לחץ ציבורי על מעשה הערבים אינו במקומו. עכשיו הבנת?

אגב

הוגש כחומר למחשבה ולא לצורך פתיחת דיון, גם כך אשאר בדעת מיעוט. הרי אני נמצא ב´גוב האריות´

אתה ממשיך להסגיר את עצמך

אם אתה חילוני מצביע שינוי כנראה שאתה נמצא בבית. אם אתה חרדי שמתחזה לחילוני או ימני קיצוני שמתחזה לאיש שינוי אתה בהחלט מרגיש ב"גוב האריות"....

אנדרי ז

New member
האם אתה מדבר על אותם נוסעים

שהושארו מאחור בקהיר בגלל שלא נותר מספיק זמן לעשות להם בדיקות מחמירות בהיותם ערבים? המממ, אם הייתי במקומם אני לא בטוח אם הייתי מקבל את ההשפלה הזאת יותר יפה. ובכל מקרה, למיטב הבנתי במקרה הזה מדובר על משהו שקרה בשטח נמל התעופה המצרי, ולא בתוך מטוס של אל-על.

פלסטיק

New member
בוא אני אסביר לך את ההבדל

מטוס אל על הינו שטח ריבוני של מדינת ישראל, נמל תעופה קהיר לא. לכן יש הבדל עצום בדרך ויכולת הטיפול של אל על בנושא. כמובן שאני נגד חוליגניות ערבית או חרדית (או חילונית או דתית אם תהיה) ובעד טיפול בה. שאלה לי אליך, אחרי שהבעת את דעתך לגבי חוליגניות ערבית, מה דעתך על חוליגניות חרדית בכלל ועל החוליגניות באותה טיסה בפרט?

למעלה