סוף סוף רכבתי!!!!!

הולי

New member
סוף סוף רכבתי!!!!!../images/Emo8.gif

מה המצב אנשי פורום יקרים? איך היה החג? :) לראשונה מאז פסח רכבתי סוף סוף על סוס!!!!! זה היה מדהים!!! קודם כל ביום שיש הייתי בהפנינג הזה באלונים והיה חביב אבל לא משהו מיוחד. זתומרת, באתי לשם בשביל לרכב וכל מה שהיה שם היה סיבוב במנז´ עם חבל... אבל- למחרת עשיתי טיול רכיבה ארוך!!!!!!!1 :) המסלול הלך ככה: קודם כל רכיבה בדיונות (ממש ממש כייף!!) אחר כך יורדים לים (שם אסור לדהור כי יש אנשים) אחר כך צוקים (זה היה מפחיד למדיי...) ובסוף דהירת סיום בשדה פתוח!! מ-ד-ה-י-ם!!!!!1 :) והמדריכה אמרה לי שאני עושה את הטרוט מצויין!!! (שתבינו- לא למדתי אף פעם רכיבה) אז היא הסבירה לי איך הולך הקאנטר והצלחתי אותו!!!!! ובנוסף... ראיתי סוסי פלמירו- מדהימים!!!!!!!! לדעתי פלמירו זה הסוס הכי יפה בעולם (לא שאני מכירה הרבה סוסים כן) ו..... זהו תגיבו :) המשך יום נעים לכולם!!! הולי, שמוסרת לכולם
ענקי

ואו.. כל הכבוד לך!

שלום! את חדשה לא? אם כן, אז ברוכה הבאה.. אם לא.. אז רק שלום. אם הצלחת טרוט וקאנטר בפעם הראשונה שרכבת, יש לך פוטנציאל אדיר! נשמע שמאוד אהבת את זה... מקווה לשמוע ממך דיווחים על איך שאת נהנת בשעורי ריכבה
..

סוף סוף רכיבה...

הי הולי, סוף סוף חזרת וסוף סוף רכיבה, כיף לך...סליחה על הבורות אבל באינגליש נותנים לעשות טיולים??? פשוט את מדברת במוני אינגליש...

abup

New member
רק אני רוצה להוסיף..

שזה לא פלמירו אלא פלמינ. (לא נורא כולם טועים)
אבל העיקר שכולם הבינו את העיקרון אני חושב... או שיש סוג שקוראים לו פלמירו ואני לא יודע ...

למעלה