סוף סוף! ראיתי פרק!

The West Star

New member
סוף סוף! ראיתי פרק!

מאד נחמד, למרות שלא נראה לי שזה היה פרק כלכך טוב לפי מה ששמעתי... (ואיזו שחקנים מעצבנת, זאת עם השיער הסגול עיצבנה אותי, כזה שחקנים לא טובה..) בכל מקרה, בואו תעשו לי טובה: תסבירו לי בבקשה מי זה כל אחד מאלו שהופיעו בפרק, ומי אלה השלוש אחיות האלה?! והזוט הזה?! בעצם, מה קרה באמת ש עם זוט? נ.ב. בצרפתית, זוט זה כמו "אוי שיט" רק מנומס.. כך שזה די שיעשע אותי..

slallum

New member
חחחחח כן, גם אותי../images/Emo13.gif../images/Emo8.gif

אני דפקא לא ראיתי היום.. הייתי בשיעור מתמטיקה=] בכל מקרע, אני מעדיף את המילה merdE על זוט, יותר שולטת

S p R i n T

New member
../images/Emo12.gif דווקא השיער הסגול?! ../images/Emo7.gif

היא שחקנית מצויינת אתה צריך לראות, זה בכוונה כל ההתרגשות שלה בכולופן איפשר להסביר כי כל כך הרבה קרה ב5 עונות, הם שינו את עצמם חזרו לעצמם. אתה לא תבין אבל אני אנסה טרודי או בשמה המלא השיער הסגול - הייתה תמימה מפגרת שלא עשתה כלום והייתה תלויה באנשים, הייתה כל היום במיטה וחיכתה למוות, אחר כך היא ברחה (ממש מזכירה את ליסה מנערה בהפרעה) לכפר, שהיא חזרה היא כבר הייתה יותר נורמלית, אבל עדיין מפגרת שלא הועילה לאףאחד ורק בכתה וישבה אחר כך חטפו לה את הבת ועשו לה שטיפת מוח שתצתרף לנבחרים שהיה שבט שולט בעיר שהאמינו בנוכחותו של זוט (אלוהים וסטאף
) היא הייתה ה|סדגשאם (הבת שלה היא הבת של זוט) ואז שהיא התאוששה והביסו את הנבחרים, היא נהייתה ממש טובה, ממש לא תמימה, מועילה לכולם, וממש ממש ממש בנאדם אחר, אם היא לא הייתה מכוערת היא עוד הייתה מושלמת
אמבר זאת עם הגלולים על הראש - מאוהבת עמוקות בבריי, אבל הוא מת, היא ה-מושלמת של השבט, ממש עשו אותה מושלמת, רודפת צדק, המנהיגה של חולדות הקניון והכל לקס השריף - המרדן, הוא סתם כזה מורד בכולם ואנטי כלפיי כולם, אבל הוא ממש ענק, הוא גם לא יודע לקרוא סלין שיער אדום כבר דקה שלא בכתה זה שיא - בכיינית, היא גם משהו כמו טרודי מהעונות הראשונות, הייתה לה בולמיה ודברים כאלה, די משוגעת, בעונה 4 היא לקחה את עצמה בידיים ונהיתה מנהיגה קשוחה וחזקה
עכשיו היא חזרה להיות רכיכה חלשלושית שלא מועילה בכלום בריי - גרסא זכרית לאמבר, היה המנהיג של המאל ראטס עזר לכולם ובלע בלע, הטכנוס חטפו אותו והוא נמחק
באסה. ג'יי הבלונדיני עם הבגדים הצמודים - חיכוי זול של בריי, רק יותר מעצבן ומוערר רחמים, אין מה להרחיב עליו הוא הצטרף לא מזמן אתה כבר תראה איך הוא, זה לא משהו שהיה והשתנה כמו האחרים, אחיו ואד היה ההפך ממנו, הוא היה מניאק והכל, אבל הוא נמחק ג'יי מאמין שצריך לשפר את העיר ולעזור לאנשים חלשים וסטאף אלי נימפומנית בלונדינית שיער ארוך - אתה עוד לא מכיר אותה, היא נחטפה, היא בת זוגתו של ג'ק, היא חמודה כזאת, די מעצבנת, היא רוצה שכל האמת תחשף ושלא לא יהיו קלפים בשרוול, רגישה עדינה אבל גם יודעת לתפוס בקצר שצריך, היא נחטפה ע"י הטכנוס.. אליס בת דודתה יותר גדולה ממנה, נראית בשנות ה25.. אליס ניהלה חווה ביחד עם אלי שהייתה מאוד מאוד מאוד חולה בוירוס ועמדה למות בעונה 2. אחרי שאלי קיבלה את האנטיויורס
הן הצטרפו לשבט טאיסאן - הסינית הרוחנית של השבט, מאמינה בצמחי מרפא, כל הקטע המיסטי, יוגה וכאלה, אין מה להרחיב, בת זוגתו של לקס לשעבר, היא נחטפה סיווה - בת הזוג של לקס כיום, די סנובית כזאת, אבל היא למדה להתחשב בכולם, היא אחות של אבוני וג'אווה אבוני - איפשר להגיד לך
מצטער, היא הייתה ממש רעה שהייתה בשבט שנלחם במאל ראטס, הצטרפה למאל רטס, עזבה אותם, שינתה מלא פעמים אישיות אבל תמיד נשארה הביצ'ית שחושבת רק על עצמה.. ממש מצטער אבל בשביל לדעת עליה תצתרך לראות, אי אפשר להסביר את זה על רגל אחת, אם בא לך אני אשלח לך קלטות של עונות ראשונות.. מאוד מומלצות
הרי בלאו הכי עד שיתחילו לצלם את העונה הבאה זה עוד המון זמן (שנה וחצי מינימום) ועד שזה יגיע לישראל זה עוד שנה, בינתיים תוכל לראות את כל העונות. אז אם בא לך צור קשר ג'אווה - האחות של אבוני וסיווה, אבוני הייתה מהעונה הראשונה בעונה ה4 גילו שיש לה עוד 2 אחיות שהיו שייכות לטכנוס סיווה טובה, אבל ג'אווה תמיד חושבת על עצמה, אני אתן ל TINKERBLACK להסביר לך, כי היא ממש תפרט עליה..
שלושת האחיות שונאות זו את זו, אבל לא מזמן הן הצטרפו ביחד ג'ק - החנון ופריק המחשבים של השבט, אףפעם לא הייתה לו חברה עד שאלי התאהבה בו, מגמגם וזה.. אין יותר מה להסביר. הייתי ממשיך ומפרט אבל אני ממש עייף הבאתי לך את הבסיס של הדמויות החשובות, כל השאר או שנחטפו או שנעלמו אבל יש עוד מלא, אני לא חושב שיפרטו עליהם כי הם נעלמו אבל בכולופן כל אחד מהפורום יוסיף לך עוד משהו ותדע הרבה על רוב הדמויות אבל זה עדיין לא מספיק, אי אפשר להסביר ברגל אחת כמו שאמרתי אני מאוד ממליץ לך להשאיל את העונות הראושונת אתה תהנה

tribe spirit

New member
אופסי קטן..../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

אליס היא אחותה של אלי,א בת דודה שלה. סלין רולז! יאמי ג'יי...

S p R i n T

New member
../images/Emo5.gif אופס../images/Emo3.gif ני יודע

שהן אחיות אבל הייתי ממש עייף
וכמעט נרדמתי על המקלדת תסלחו לי?!
וד"א רק עכשיו שמתי לב לחתימה שלך
jay&jay forever חחח זה לא נשמע טוב נדיוש

tribe spirit

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

(שמישו יחזיק אותי חזק!!!!) טרודי לא שחקנית גרועה!!!!!סליחה,טוני פרבל לא שחקנית גרועה! היא שחקנית מעולה,והדמות של טרודי היא אחת הדמויות היותר מורכבות ומעניינות בסדרה. מה שכן,אתמול והיום נראה לי שטרודי היתה על איזה משו...קצת יותר מדי שמחה...אבל שיהיה לה לבריאות.

techno girl

New member
../images/Emo105.gifסורי נדיה...................

אבל טונה-פיש שלך דפקא מעססססססססססססססססססססבנת...................אפילו מאוד! אל תיקחי את זה קשה................ ד"א.....היי אוורי באדי!!!!!!!!!!!!

faith2

New member
../images/Emo4.gif לא יודעת למה...

אבל אני באופן קבוע מפספסת!

תודע לאל../images/Emo61.gif../images/Emo80.gif../images/Emo96.gif

תוקן... עכשיו אני יכולה לשים שוב את האייקונים שלי (מקודם לא יכולתי לכתוב אותם ולא היה לי עצבים למקלדת הוירטואלית) בכל אופן, אמרתי שהמשחק של טוני קצת מוגזם, נראה כאילו היא נסחפת יותר מדי, אובר-רגשית

למעלה