סוף סוף קניתי..

Nitzan161

New member
סוף סוף קניתי..

את DIRT של אליס אין צ'יינס, ויש לי כמה דברים להגיד עליו, טובים ורעים. 1. חבל שהסולן שלהם מדבר שם כל הזמן על המוות הצפוי לו (ואכן הוא גם מת בסופו של דבר). כאילו מה? הוא ידע שהוא טועה בדברים שהוא עושה ואז הוא משמיע את כל הצער, הכאב (היגון) שלו בדיסק? למשל בשירים כמו Rain when i die, rooster, sickman, אפשר לומר שבחלק מהשירים (אם לא כולם) , מדבר על מוות מה שנותן לדיסק הזה צד מאוד מדכא. 2. הדיסק חזק וללא ספק גדול ועוצמתי. המוזיקה היא כמו שצריך, חזקה ומגוונת ללא שום הסס. וחשוב לציין גם את קולו של הסולן הדגול הזה שחבל שהתדרדר לסמים. אז חבל שהוא מת :/ ושמעתי שהחליפו אותו בבוא הזמן.. אשמח להצעות והסברים כמובן לדיסקים נוספים טובים שלהם.. סתם בשביל לנסות עוד כמה צדדים שלהם.. אולי שקטים אפילו, לא יודע.. מה שעולה לכם לראש. תודה :)

On23

New member
הסלף טייטלד שלהם מעולה...

וגם Jar of flies. את Dirt עוד לא שמעתי, לצערי.

Nitzan161

New member
הסלף טייטלד אתה מתכוון לאלבום

שלהם שיצא בשנת 1995 ונקרא על שמם alice in chains?

On23

New member
אכן...

הוא פחות או יותר כמו דירט, מאוד רועש...

הוד11

New member
מעולה!!!!!!!!!!

OVER NOW הוא לדעתי השיר הכי יפה שלהם. עוד אלבום מומלץ מאוד בל עוד יותר עצוב מדירט אבל מדהים אפשר כמעט לחוש את ליין סטאלי גוסס בשירים של האלבום הזה

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifקודם כל, תתחדש,

אלבום ממש טוב לדעתי.. צדדים שקטים של אליס אני לא מכירה, אתה יכול לנסות את האנפלאגד שלהם, שהוא מן הסתם יותר שקט... אני מכירה את האלבום שלהם Alice in Chains (ככה קוראים לו
) והוא גם טוב, DIRT הכי טוב.. גם facelift אלבום טוב..

Nitzan161

New member
תודה..

לא באלי על האנפלאגד.. אני אשקול לגבי האלבומים. טנקס.

Dead Scene

New member
תנסי את jar of flies

צד שקט פחות או יותר אני יכולה גם לתת המלצות לשירים שקטים אם מעניין אותך

Davidson

New member
Jar of Flies, שבו יש שירים מקסימים

והוא גם חלק מהצד השקט שלהם (נקרא לזה ככה, נו)

Dead Scene

New member
חבל?על מה אתה רוצה שהוא יכתוב?

פרפרים צהובים ופרחים מחייכים? הבן אדם היה מכור להרואין בצורה קשה מאוד, בDirt הוא מבטא את כל הכאב שלו ואת ההתמכרות הקשה שלו. זה דיסק מעולה, הוא מדכא כמו שהוא צריך להיות. וrooster זה בכלל על מלחמה לא על ליין עצמו אין מה לעשות אליס אין צ'יינס היא להקה דכאונית אגב הוא נפטר 10 שנים אחריי שDirt יצא, הפסיד במלחמה שלו בהשתעבדות לסם
ואם אתה מעוניין, אני ממליצה לך על Mad Season - Above פרויקט צד של ליין, מייק מקרידי, מארק לנגן וסייקר סאונדס והוא רוק בלוזי שכזה. וגם יש אלבומי סולו לג'רי קנטרל (הגיטריסט וגם הקול הנוסף של אליס אין צ'יינס - ולדעתי יש לו קול יותר יפה משל ליין) שהם אחלה. אלבומים אחרים של אליס שאני ממליצה: Alice in Chains, Jar Of Flies/Sap (בדר"כ מוכרים אותם יחד), Facelift, Alice in chains unplugged

Nitzan161

New member
תודה על ההמלצות

ואני מבין שאליס היא להקה דיכאונית אבל מעולה!!

הוד11

New member
טוב כמה דברים

קודם כל תתחדש, קנית דיסק מעולה עם שירים יותר ממדהימים (שים לב לרצועות 7, 12, 13). לא טעית הדיסק הוא דיסק דיכאון, אבל הדיסק בא ללמד משהו על החיים על כמה שהם חשובים וכמה שהם יקרים ואסור לאבד אותם. ליין סטאלי איבד את חייו בגלל ההרואין ובעצם הדיסק הזה אמור לשמש תמרור הזהרה לאנשים שלא ידרדרו לסמים כמו שקרה לו. ובנוגע להמלצות: האנפלאגד שלהם מעולה, ג'אר אוף פליס מצויין וגם האלבום סאפ למרות ששני האחרונים כוללים מעט שירים כל אחד.

Nitzan161

New member
טנקס פור דה אינפורמשיין

ועל ההמלצות! ובעצם תודה לכולכם!!

למעלה