סוף סוף קיבלתי את JLP!!!

ערן1987

New member
סוף סוף קיבלתי את JLP!!!

אחרי שהזמנתי אותו ב-eBay בסכום כולל של כ-50 ש"ח(הדיסק עצמו כ-25),סוף סוף קיבלתי אותו!! היה לי פחד שאני לא אקבל אותו או משהו כזה,אבל זה הגיע!! כ"כ התרגשתי!! שאלתי את אמא שלי אם היא עצרה בדואר(כי אני אמור לקבל משהו),ואז אני רואה עטיפת דואר מוזרה.. ואז ראיתי שכתוב שם את השם של אמא שלי באינגליש(זה על שמה החשבון באתר),ואז ישר הבנתי!!! כמה שמחתי!!! הידד הידד הידד!!! אז מז"ט לי,תודה רבה רבה לרווית שהסכימה לשמוע ללא כל תלונה את הטעות החיוביות והשליליות על המכירות הפומביות באתר,ואני היום אתחיל את הטחינה הגדולה שלו!! נ.ב. בקרוב אני אמור לקבל את Now Is The Time ו-SFIJ ביחד.. אז אני בכלל אשמח כמו ילד קטן שקיבל סוכריה!

חחח תתחדש!!! ../images/Emo6.gif

אין לך מושג איך נכס הגיע אליך בדואר היום..
רק שאלה-מה זה now it's time?

Rוית

New member
NOW IS THE TIME

בקנדה אלאניס הוציאה שני אלבומים, אחד בשם ALANIS ואחד בשם NOW IS THE TIME.. אלבומי פופ מובהקים שבו שומעים שהקול של אלאניס עדין קטן
...

ערן1987

New member
חח,אני יודע.. ותודה!!

כבר עברתי עליו 3 וחצי פעמים.. הפסקתי באמצע כי לא רציתי שיימאס לי ממנו מהר מדי,אז אני אתעלם ממנו ליומיים הקרובים ואחזור אליו
ו-NITT זה אחד האלבומים הקנדיים שלה

Rוית

New member
../images/Emo45.gifתתחדש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אוצר בידך, תהנה מכל שניה

AlanisJunkie

New member
לגבי NITT אני מבין, אבל למה לקנות

את JLP ו SFIJ באיביי? :) יש אותם בחנויות...:)

ערן1987

New member
כי הם יקרים,90 שקל איפה שאני ראיתי

אני לא אחפש אותם בכל הארץ במבצעים של 40 שקל

kyliefan18

New member
50 שקל?!?!?

25 שקל משלוח?!? ו-25 שקל לדיסק??!?! איזה יקר! אפשר להשיג את הדיסק הזה בדולר ומשלוח בערך 4 דולר. אני קניתי לידידה שלי אותו באיזה 27 שקל כולל משלוח.

ערן1987

New member
אבל זה לא משומש

זה New.. ומישהו העלה את המחיר בדולר וקצת ברגע האחרון

StandStill

New member
אני קניתי משם מלפני חצי שנה בערך

את JLP ב1.5$ (והוא גם היה כמעט חדש לגמרי..) LOL..

למעלה