סוף סוף עשיתי את זה

aitzika1

New member
סוף סוף עשיתי את זה

היי לכולכם אני עומד להצטרף לפורום הזה חזק , מקוה שתקבלו אותי בברכה אחרי המון זמן שחיכיתי לזה (אופנוע חודשיים וחצי במוסך) עשיתי מנוי בשפיצרינג ורכבתי היום (חמישי בערב) עם הdrz שלי - צמיגי שטח, במסלול אני בטוח שכמה מכם מזהים אותי, זה אני שקצת הפרעתי לכם להתחרע... האמת שהיה מאוד נחמד והיה מדהים לראות את הרוכבים והפעם שהם רוכבים לידך,פשוט רמה מטורפת שלהם האמת שקצת התבאסתי, משום מה שתארתי לעצמי את הרכיבה שלי במסלול חשבתי שאני ארכב הרבה יותר טוב , אבל זוהי פעם ראשונה ואני מקוה להשתפשף למרות הכלי הדי נחות שלי, במיוחד בתנאים שלו כרגע השאלה שלי אליכם האם יש שיפורים קלים שאני יכול לשים שיעזרו לי? אבל בעלות נמוכה (אני חנוק, אם לא, כבר היה לי ג'נטים סופרמוטו) בתחום הבלימה מאוד חשוב לי ובכלל ועוד שאלה באיזה ימים בעיקר אתם מתאמנים? זהו תודה מראש

MexMex

New member
השיפור הכי גדול שאתה יכול לעשות?

קורס רכיבה עם הההוא, מה קוראים אותו לוקה. 2 סנטבוס תרומתי. M.

StAv cR

New member
אמממ...

צמיגים אתה חייב, אני משער... ככה שתחפש צמיגי SM שיתאימו לג'אנטים של הדרוזי...21 ו- 19 נכון? סביב ה-1100 ש'ח לסט...משהו באזור.. סתיו

enigo

New member
צמיגים...

צמיגי דו"ש-כביש טובים (משמע צמיג כביש בקוטר של גלגל דו"ש) הם התחלה טובה, ויתנו לך לא מעט יכולת השכבה מבלי להכנס להוצאות גבוהות. לגבי קדמי, אתה יכול לדבר איתי במסרים, עשוי לחסוך לך קצת כסף...

aitzika1

New member
תודה לכם

אני באמת יצטרך לעשות את זה, אבל יש בעייה אני עדיין רוצה ליסוע איתו בשטח אבל כנראה שאי אפשר לשלב ממש הכל, מצד שני ראיתי כמה חברה בספורטסמן שנסעו ממש עם צמיגי שטח כך שאני קצת מבולבל

LY 192

New member
אפשר הכל - צריך קצת סדר בבלגן

1. אופנוע SM תיקני עם צמיגי SM יודע לסע בשטח "סביר" כולל עליות ,סלעים,קפיצות(ראית אתמול X GAMES ?)ושאר ירקות.אני אישית רוכב עם דיסטנציה של אבון ויש להם אחיזה סבירה בשטח. אחיזה טובה מדי מורידה מהפאן( ובעברית , כייף החושרמוטה). 2. אפשר לרכב SM עם צמיגי שטח כפי שלא מעט עשו למשל ביום ה' האחרון בלילה. לטענתם הם מאאאאאאאאוד נהנו. 3. אם קוראים לך אוחנה או אוחיון (ב"ח" גרונית) הצמיג לא ממש משנה. השיטה פשוטה. אומרים לאופנוע שנוסעים למגרש , ואז בצומת ירקונים במקום לפנות לשפיצרינג, ממשיכים ישר לאיזור נחשונים. אם, עושים את זה מהר והחלטי, האופנוע לא מספיק להגיב ופשוט נוסע בשטח עם צמיגי SM. אח'כ בבית אתה מפנק אותו עם שמפו תוצרת חוץ והוא סולח לך- עד העונג הבא.

aitzika1

New member
הצלחת לעשות לי סדר בבלגן

אז לא קורים לי לא אוחנה ולא אוחיון, גם אני רכבתי ונהניתי מאוד ביום חמישי, האופנוע יורד די הרבה גם עם צמיגי השטח הבעיה העיקרית היא פתיחת מצערת ביציאה מסיבובים מה שגורם להיזרק חזק קצת מעבר לפאן יותר הרגשה של חוסר ביטחון, אז בשלב זה נמשיך לרכב ככה, ושיבוא הכסף נחליף ג'אנט לפי הצורך

StAv cR

New member
אולי אתה משחרר את הקלאצ' מהר מידי

ביציאה מהסיבוב... תנסה בהתחלה ברגש ואח'כ זה כבר יבוא לך לבד...

למעלה