סוף סוף עשיתי את זה

Dovsha

New member
סוף סוף עשיתי את זה

ובכלל לא תכננתי את זה הרבה [רק כמה שנים...] חפיף הזמן טס גם ככה. אז חזרתי מהעבודה, ונפגשתי עם חברה והלכתי לעשות את זה. לא ידעתי שיש מקומות כאלו טובים בכפר-סבא, ת`אמת, זה מקום חדש שנפתח ולא הייתי כ``כ בטוחה... בכל זאת זו לא החלטה של מה בכך. שתינו היינו במצב רוח לא מי יודע מה, ולא היה לנו כוח לזיוני שכל. נכנסו לשם, התיישבנו והתחלנו להסתכל. קצת התבאסתי בהתחלה ומצב הרוח התחיל לרדת לכיוונים נמוכים שלא מצאו חן בעיניי כשלא מצאתי את מה שרציתי, אבל בסופו של דבר ראיתי אותה. מתוקה כזו - ממש לא להאמין. עם עין אחת, זדונית כזו, ולשון ארוכה... ישר ידעתי שאותה אני רוצה. זה תמיד ככה אצלי, אני מחפשת מחפשת שנים, כשלפתע בהחלטה של שנייה אני מוצאת את מה שהולך להשאר איתי כל החיים... אז לקחנו אותה ונכנסנו לחדר, הורדתי מגף, חשפתי שוק, ועכשיו היא אצלי על הרגל. אז זהו, קעקוע רביעי [ואחרון לבינתיים :)], יצא ממש אחלה, אני מאוד מרוצה :] לטאה חמודה כזו על הרגל... וד``א למי שמתעניין או רוצה לעשות, המקום נמצא במדרחוב ירושלים - בכפ``ס ויש גם קומה מתחת שבה עושים פירסינג. אחלה מקעקע, אחלה מחירים, שווה.

mamale

New member
ככה דובשה שלי...גאה בך...

רק שאני מתה מפחד...מתה לקעקוע לעולם לא אעשה...פחחחחחחחחד מטורף כזה. שומעת..קבלנו קצת על הראש והבוקר סאןשיין המתחסדת אמרה לסקורר תודה על זה שהוא העיר לנו......גועלית ודוחה..אז כתבתי לה להרגע..לא ככה.. שלא כולם יתפסו עלינו טרמפ... ושימותו הקנאים.. לא ככה נשמה.. יום דבש. אני חושבת שגם הסקורר קצת מקנא..יש מצב לזה??????

Dovsha

New member
חפיף ממלה

אין לי כוח לשטויות האלו, מי אמר למי ולמה ואיך ומתי... שכל אחד יגיד מה שהוא רוצה. קבלתי הערה, לקחתי אותה לתשומת ליבי - ונכון, הפורום זה לא צ`אט. אז בואי נחסוך מהם את תפיסת הטרמפ ונמשיך מפה באימיילים. שם באמת תתני לי דיווח על הבייבי שלך.... יאללה יום דבש ללא עצבים מותק צ`או.

קרני

New member
הללויה :)

עשית את זה סוף סוף - כשלא מוכנים לזה, זה פתאום בא - כמו כל דבר בחיים, גם לטאות עם לשון ארוכה ;-)

למעלה