סוף סוף ערכתי פרטים

אהוד_

New member
סוף סוף ערכתי פרטים

כן, יש שם כמה פרטים עליי וגם תמונה שהיא, איך נגיד...בסדר אבל היא הכי נורמלית שסרקו לי, עד שאני אקנה סורק :) אוקייייי, רוצה לשמוע תגובות! אהוד

רוייקו

New member
וואווו, אהוד... מה ששנתיים יכולות

לעשות... ששייוו, חבל על הזמן. שווה. ותגיד, גבהת גם מאז ??

Yaniv-DC

New member
פיספסתי משהו?!

אפשר לצרף תמונה מלפני שנתיים? שנדע על מה מדובר?!

אהוד_

New member
תודה

אמממממ...אני חושב שגבהתי עוד איזה 5 ס"מ...לא יודע, אני עובד כרגע כדייל וי.אי.פי ---> www.vipclub.co.il מה עוד, מה עוד....אה, יניב כן יש לדעתי תמונות שלי מאירוויזיון 1999 בלינק הזה: http://www.angelfire.com/music/ehudtz/photo.htm

Yaniv-DC

New member
אמנם אף פעם לא ראיתי

"המהפך" (אף רשת אמריקאית עוד לא קנתה את דצה משום מה), אבל אני מרשה לעצמי לשאול - היית שם? מה זה? ראיתי את התמונה עם הדנים, מה שמזכיר לי את אותו ערב אצל נעמי (כבר שבוע לא הזכרתי אותה) בו ראינו את הדנים עולים לבמה (להזכירכם - נעמי היא הכלאה בין אמא שוודית ואבא דני, ועוד עולה חדשה מדנמרק ודוברת דנית ושוודית רהוטה) בקיצור - ויכוח עז גרון ביני, בין נעמי, ובין האקסית שלי ובין האקס של נעמי לגבי האם הזמר הדני שווה או לא. האקסית שלי והאקס של נעמי קובעים נחרצות - שווה. נעמי ואני, כמיטב המסורת מסכימים זו עם זה - היאורה השליכוהו. לימים מבינות נעמי והאקסית שלי מדוע אני והאקס של נעמי היינו פעילים כל כך בדיון, אבל זה כבר לפורום אחר...

KM-AIR

New member
המהפך

לא נקנתה ע"י אף רשת אמריקאית- כיוון שהיא לא המקור. ...אם יצא לך לראות פעם "סטייל צאלנג´" בבי.בי.סי פריים

Yaniv-DC

New member
זה בסדר.

זה היה בבדיחות הדעת... חוצמזה שBBC פריים לא משדר בארה"ב... וכאן יש להם מהפכים משלהם (ערוץ שלם בשביל זה).

ביג דיל

New member
אנחנו מכירים

הכרנו לפני הרבה זמן. רמז - אצל מי מרקוס ישן כשהוא לישראל?

אהוד_

New member
אה!, איזה כיף לשמוע ממך

אהלן, מה המצב?, בכל בסדר? אם מי מהאחים אני מדבר אגב???

למעלה