סוף סוף עדכון נוסגות'

• פותח הנושא Nihau
  • פורסם בתאריך

Nihau

New member
סוף סוף עדכון נוסגות'

לאחר הרבה דיונים ומחשבות, תכנונים וטענות סוף סוף חזרה קבוצת נוסגות' אל ה"מסלול" (ויש שיגידו "תלם" ואחרים יסתרו ב"דרך"- אנחנו עדיין עובדים על זה). כאמור וכפי שכבר ניחשתם הוחלט להחזיר את העלילה אחורה אל הזמן בו קבוצת הנוסגות' שחבריה: קירסטן(ליידיס פירסט וכו'), ג'ורג', קוואי, ז'אן פול וסליק פתרו את בעית זיהום הנהר הסמוך לווילינדורף. ביום שלמחרת קירסטן וסליק נפרדו מהחבורה והחלו במסעם לעבר שוריפורד- עיירת הבית שלהם- נושאים עימם 100 פ"ז כתשלום ופיצוי על הפונדק ההרוס (באחראיות קירסטנזק) ומכתבים מיועצי המלך אוטמאר למושל שורינפורד וכל היישובים האחרים בדרך אליו. ג'ורג', קוואי וז'אן פול נותרו בעיר הגדולה ותהו מה לעשות כעת בייחוד כיוון שג'ורג' חטפה קלקול קיבה אכזרי וקרקעה את החבורה המצומצמת לפונדק שבו שהו עד שתחלים. באותו הזמן אדריאן הגיע לפונדק והציג את עצמו כחוקר מטעם המלוכה בעיניין השמועות החשודות לגבי זאבים תוקפניים במיוחד ובניינים מתומנים מוזרים באמצע יערות עבותים. כיוון שהחבורה שניצלה ע"י משמר העיר היא נהייתה מפורסמת למדי בקרב חברי המשמר (ליום אחד או שניים)והשמועות הגיעו עד אוזניו של אדריאן שהחליט לברר ממקור ראשון מה אירע. במיוחד כיוון שהוא זה שהביא חדשות לגבי הבניין המוזר לראשונה לעיר ועכשיו גונבו שמועות לאוזניו שהבניין נהרס כאשר חבורה אמיצה זו הייתה בו... קוואי וז'אן פול סיפרו את כל הידוע להם ולקראת סוף השיחה הביאה מלצרית פתק אנונימי חשוד המזהיר את החבורה מפני סכנה לא ברורה לחייהם. אדריאן הציע להזמין את החבורה לראיון בארמון למחרת בבוקר ולקח את הפתק איתו לבירור קסום אצל קוסמי המלוכה לגבי טיבעו של השולח. למחרת הסתבר שהדבר היחיד שידוע על השולח האנונימי הוא שהוא יודע להסתיר את עצמו בכישרון רב. (גרררר!) הראיון עבר בהצלחה והיועץ החליט שיש לשלוח משלחת לבניין ההרוס כדי לרדת לעומקה התעלומה:יש לברר אם יש סכנה פוטנציאלית בגלל הקירבה לווילינדורף או אולי אוצר חבוי מתחת לאף. החבורה הצתרפה כמורי דרך מנוסים ביחד עם 2 שומרים וצוות חפירות ארכיאולוגיות: איניאנה ג'ונס אה-לה-אדריאן. היום הראשון של החפירות עלה בסרחון רב במיוחד- גופות שומרים שלא נקברו ונותרו בחום כשבוע וחצי...פוי. בלילה חנינו 50 מטרים במעלה הרוח במחנה מגודר בקסם שמירה שהטיל אדריאן. לפתע התריע אדריאן והעיר את כולם לסכנה מתקרבת. 5 זומבים שנראו כמו גופות השומרים מהבניין ההרוס התקדמו בהליכה צולעת אל עבר המחנה! אדריאן ניגן קסם המגביר אומץ לב כנגד המראה האיום אך עדיין חלק מהצוות כמעט נכנע לאימה. הקרב היה ארוך ומתיש ובמהלכו קוואי ואגרופי הזעם שלו, ז'אן פול וחרבו הנאמנה ואדריאן ושוטו המשתלח ביחד עם שני השומרים הצליחו לבסוף להכריע את הזומבים. ניצחנו! אדריאן ניגן ניגון ניצחון מעלה מורל קרבי והתיישבה לנוח ולחלק שיקוי ריפוי אחרון לניזקקים. עייפים וחבולים השארנו את מלאכת פינוי הגופות לצוות החפירות הארכאולוגיות וחזרהנו לישון רק כדי להתעורר שוב מאזהרת הקסם! הם שוב חזרו...הזומבים! קצת יותר מפורקים וחלק מחזיקים חלקים מתפוררים של חבריהם שלו שבו מן המתים! (איכס*2) ושוב נלחמנו בהם! והפעם בסוף הקרב שרפנו את השאריות!!!!! (stay down you bastards) בבוקר אדריאן שלח דיווח מפורט ליועץ המלך בדואר יונה. איזה לילה קשה עבר על כוחותינו. אדריאן מתחיל להעריך את חשיבותו של ליווי לוחמים אמיצים.

Quai

New member
שחכנו פרט שולי אך חשוב...

קוואי נותר לקראת סוף הקרב השני, שרוע על הקרקע בחוסר הכרה! (3- HP למי שמעוניין בסטטיסטיקה...) וחזר בקושי להכרה אחרי טיפול מסור של אדריאן, לאחר מכן קוואי לקח את השיקוי ריפוי האחרון שברשותו, ואחרי כל זה הוא עדיין רק בחצי מכוחו...(10 HP מתוך 20 שוב לאוהבי הסטטיסטיקה) אני מקווה שלא יהיו עוד קרבות בכמה שעות הבאות... Dont count on it... למדנו לקח חשוב... אין דבר כזה יותר מדישיקויי ריפוי...

DDN

New member
קיבלנו מינוח מחודש לשם

"אל מתים". זה כבר היה מפחיד עד מתיש, קצת כמו סרטי פרדי קרוגר, הורגים אותם, והם חוזרים. לז'אן פול היו גלגולים די מוצלחים בקרב ההוא, דבר ששימח אותי. קוואי צריך ללמוד (בניגוד לז'אן פול) את חשיבות המילים "נסיגה אסטרטגית". :) לא יודע, תמיד שאני מנסה לדמיין זומבים, אני חושב על ההוא מרובוקופ 1 שנכנס במיכל החומצה. . . . זה עוזר לי להיגעל מהם.

BluePrint

New member
רעיון מעניין

אבל יש דוגמאות טובות יותר (לדעתי) לזומבים. לפי התאורים כאן, דווקא קפטן ברבוסה וחבר מרעיו המקוללים מ"הפנינה השחורה" יתאימו, למרות שהם טכנית יותר שלדים מאשר זומבים. ובשביל מראה חיצוני הייתי הולך על הJuggernaut מThi13en Ghosts. (בטוח יש משהוא יותר טוב, אבל איני זוכר כרגע)

למעלה