סוף סוף סיימתי את

אמא של קורן ../images/Emo140.gif

יצא פשוט מקסים !!! וציור הפנים - מושלם !!! הידד !!!

אורמר

New member
אמא של קורן!../images/Emo15.gif

העציץ מקסים! הרגליים מחוטי חשמל? הן נראות ממש דקות.האם ציפית אותן בעיסה? זה מספיק חזק כדי לשים עציץ? יצא משגע וצביעת הפנים נהדרת!

תודות לכולם ובוקר טוב אורמר

הרגלים אכן מחוטי חשמל, ליפפתי במסקינטיפ ואח"כ עם עיסה פשוט מעט כל פעם ולהדק, הרגלים לא מחזיקות את העציץ אלה המבנה עצמו, הרגלים מונחות על הריצפה ממש סתם, והעציץ הוא מרצועות עיתון על בלון ואחרי יבוש צופה בעיסה, העציץ מספיק חזק אבל כמובן ששמים צמח עם העציץ שלו ז"א לא שמים אדמה אלה את הכלי בתוך העציץ.

יקירתי עוד פעם שיחקת אותה?

ומה חשבת שאני לא אגיב גם על הקופספד ועל הבובה (לא זוכרת את שמה) הכל מקסים הקופספד מדהים ורעיון מקסים גם אני רוצה הבובה מדוייקת להפליא והחיפושית כל כך יפה, בבקשה הסבר על הרגליים אני מניחה שזה ברזל אין לי ניסיון בכלל עם ברזל אני חייבת לנסות, אם את יכולה להסביר בעיקר איך את מצפה בעיסה את הברזל קודם מסקינטייפ ואחר כך עיסה? ואיך הצורה נשמרת תוך כדי העבודה? בבקשה חייבת הסבר התלהבתי בטירוף!! שיהיה יום מקסים

אסנת תודה חמודה, הרגלים הם מחו

מחוט חשמל מלופף במסקיינטיפ ואח"כ כל פעם קצת עיסה ולהדק מסביב טוב זהו ממש לא סיפור. את הצורה אני מעקמת כמו שאני רוצה מלפפת במסקינטיפ מכניסה לגוף של החיפושית ( חור עם מברג מאוד קטן) ומצפה בעיסה וזהו הצורה נישמרת החוט די חזק. מקווה שהבנת אם לא תשאלי שוב אשמח לענות.

אורמר

New member
אמא של קורן

ברור לי שהעציץ יושב בגוף החיפושית. בתמונה הרגליים נראות מאוד דקות, האם הן מספיק חזקות לשאת כזה משקל? נפח הגוף נראה מתאים לעציץ די גדול.

אורמר

New member
הסתכלתי שוב..ושאלה?

הגוף של החיפושית מגיע לרצפה? או שהוא באוויר?

הגוף בריצפה, רגליים הם קישוט כדי

כדי ליצור מראה של חיפושית. יצאה ממש חמודה החיפושית הזו... והפנים מקסימות!!!!

אורמר כמו שענתה לך שלי שלהם

העציץ עצמו יושב על הריצפה הרגלים הן לקישוט, העציץ אמור להיות בפנים ולא חיבים עציץ גדול אפשר בפנים לשים הגבהה מקלקר לדוגמא ועליו עציץ קטן. כך זה ניראה מבחוץ טוב.

מרוב היתלהבות שכחתי את

המחושים של החיפושית, אז בשביל שלא תהיה עצובה... והיא גם עם לאכה.( על הפנים עדין לא)

למעלה