סוף סוף סיימתי את DD

סוף סוף סיימתי את DD

(-: זה כזה יפה! אבל אני מרחמת על דראקו... )-: עכשיו לוקח לי שנים להעתיק את DS לוורד... מאי. :p

einzuc

New member
אני עדיין מחכה לתרגום של הפרק

השני... ואני מדגישה את המחכה...

אממ...

שאלתי את זה כבר אבל לא ענו לי... אולי אף 1 לא יודע אבל לא אכפת לכם שאני שואלת שוב, נכון? אז,יש מישהו שיודע את האימייל של קסנדרה קלייר הזו? מאי. :p

LuNaTiC

New member
אי מייל אני לא יודעת אבל

יאהו מסנג`ר יש לה.. ושלחתי לה לשם הודעה וביקשתי שתחזיר לי תשובה באי מייל.. אוי היא כזאת חמודה*סניף* היא נתנה לנו לתרגם *מוחה דמעה* זה היה רגע מאושר ושבוע מלא באי מיילים... -ענבל-

טוב, אז...

אמממ... אתם בטח תיתגלגלו מצחוק אבל... איזו בושה... מה זה מסנג`ר? ואם כבר (הבנתי מהודעות קודמות שזה אמור להיות דומה לאימייל אזז) מה הכתובת? מאי. :p

מסנג`ר...

זו תכנה כמו אייסיקיו (רק עם פחות אפשרויות ויותר מתבססת על אימייל...) ו...זהו....לי יש אם אס אן מסנג`ר...והורדתי מ...=תרועת חצוצרות= האתר של אם אס אן!!! בלעעע...בכל מקרה, מה המה שמו במסנג`ר של קסנדרה קלייר? -ליאת שמגנה על כבודה האבוד ומוסרת לכולם שסטרלינג נמצאת ברשימת האייסיקיו שלה-

ליאת!!! כמה היית מגדירה את המשוגעות

שלך??? אם את משוגעת ביותר, צרי קשר ל- 99160309 כמובן שצריך קודם לשלוח לי הודעה להגיד שאתם מכאן... ולחדשות טובות! לארנבת שלי יש משקפי שמש לבנים!!! חחח... ואוהבים (נראה לי) את הסיפור והשיר שענבל לא מרשה לי לשים פה!!!

LuNaTiC

New member
השיר והסיפור הם שני דברים חביבים

נורא שנטע כתבה... אך האוף טופיקיות שלהם מונעת ממני להתיר פרסום...

אויח...

היתה כאן מישהי שפירסמה סיפור אוף-טופיקי (ממש יפה!)....בכל מקרה, כבר קראתי אותם...כל הכבוד לי! *מחיאות כפיים*...^^ -ליאת-

LuNaTiC

New member
אהוי!

הסיפור בהחלט היה נהדר... ארג, נזכרתי שגם אני פרסמתי פה שירים (לא שלי, לא ולא:() לפני כ... אמ.. שבועיים... אוף טופיקיים אבל ממש יפים. נטע. קיבלת אישור.

טוב, אז...

אמממ... אתם בטח תיתגלגלו מצחוק אבל... איזו בושה... מה זה מסנג`ר? ואם כבר (הבנתי מהודעות קודמות שזה אמור להיות דומה לאימייל אזז) מה הכתובת? מאי. :p

למעלה