סוף סוף סורק!!

punk princess

New member
סוף סוף סורק!!

הי, שהחיינו וקיימנו... מצאתי סורק! אני מאוד מקווה שתנתחו גם את כתב ידי, תודה! פאנק פרינסס

punk princess

New member
מצטערת על הגודל הקודם.. לא ידעתי

שהגודל כל כך קובע! בכל מקרה, צרפתי את הכתב בגודל מוקטן משהו. תודה, פאנק

עטרה ב ט

New member
בוקר טוב פאנקי ../images/Emo13.gif

הכתב שלך מראה אינטלגנציה ויצירתיות אבל גם מצב רוח כבד משהו. כתבת כשהיית עייפה?

punk princess

New member
בוקר טוב עטרה, ../images/Emo9.gif

כן, הייתי קצת עייפה, וגם חזרתי מדייט כך שהייתי די מבולבלת לגבי איך אני מרגישה וכו´ מה חוץ מזה?

עטרה ב ט

New member
ובכל זאת...

משהו קצת מתחפר בתוך עצמך, קצת מתנצל וקצת מפחד לבוא עם חזה מוגבה וראש מורם אל המציאות ולהגיד : "הנה אני !" ולעשות את מה שאת רוצה. חוצמיזה, אינטלגנטית, יצירתית, נעימה, בעלת דמיון וחשיבה מקורית, יכולת ריכוז. אני משערת שאת מצליחה עם ילדים ונהנית מזה.

תיקתקית

New member
אני חושבת

שיש לך, נסיכה, תחושה שיש הרבה מה לומר ומעט מקום וזמן. כאילו כל הרעיונות מציפים אותך ואת חייבת להסיר אותם ממך, והכתיבה היא פעולה איטית מדי בשביל זה.

punk princess

New member
וואלה....

ממש ככה, יש לי הרגשה של צורך להספיק מליון דברים, לראות, לנסות, להגיד ועוד ועוד.... הכתיבה היא באמת דרך די איטית. אני גם לא מרגישה שאני מבטאת את עצמי בצורה נכונה בכתב. כאילו יותר מדי, כך שהכתיבה יוצאת מבולבלת. לפעמים זה קורה לי גם בדיבור, אני מתחילה ממקום אחד, ובראש עוברים לי אלף באותו הזמן.

punk princess

New member
אכן כן ../images/Emo15.gif

כן. עוד לא בטוחה בעצמי ומי שאני. יש לי עוד דרך ארוכה בענין הזה... לפחות אני בדרך, גם לצאת לדרך לקח לי בערך כל החיים שלי. אוהבת ילדים, ונהנית מהם-- ממש נכון, אעפ"י שלא מתעסקת עם זה.. תודה! נ.ב. מה נראה לך עוצר אותי מלצאת ולהיות מוכנה לקבל את עצמי?

מהכרות אישית עם הנסיכה...

מדהים להיווכח פעם נוספת איך ההבחנות שניתנות פה מדויקות במיוחד בקליעה אל הקונפליקטים המרכזיים באישיות. באמת היה מעניין לשמוע הבחנות על הגורמים לכך שהנסיכה משתתפת קבוע ב "נשף מסכות". נראה לי שההצפה שאיבחנתם יכולה לנבוע מעודף אנרגיה, רעיונות, תיחכום וממעט אפשרויות לדרכי ביטוי... אולי הנסיכה מעדיפה את הנורמליות השגרתית כדי ליישר קו עם הסביבה ופוחדת מהעושר שהיא יכולה לגלות בעצמה...

עטרה ב ט

New member
יש משהו של קצב טבעי קצת איטי אני

חושבת. אולי זה נובע מהצפה כמו שאתם אומרים, אני פחות רואה את זה, יותר אני רואה צורך להתעכב על דברים, לעשות אותם על הצד הטוב ביותר, קצת חולמנות. משהו כזה. כלומר איטיות שהיא קצב טבעי שלך ולדעתי אין צורך לשנות אותו. מצד שני אם את תוהה מה עוצר אותך, אולי את פרפקציוניסטית מדי ? לא במובן הלחוץ של המילה, ובכל זאת יותר מדי מתעכבת על דברים פחות מדי חשובים ועד שאת מגיעה לעיקר הלכת לאיבוד בסבך הדברים. איך פותרים את זה? אין לזה תשובות אינסטנט, זה חתיכת עבודה כי זה דורש ארגון של החשיבה וארגון סדרי עדיפויות ולא לשכוח מה הסדר שלהן תוך כדי שעושים דברים. משהו שקשור בריכוז. ריכוז יש לך, אז כל מה שנותר לך זה לארגן את החשיבה ולהתרכז בשינויים האלו. אולי זה נשמע קל אבל זה די קשה אני חושבת. זה משהו שאולי יהיה קל יותר דרך טיפול, אבל זה לבחירתך
.

אריק!

New member
ערב טוב.

אכן, היכולות הגבוהות שלך חסומות כך שניצול הפוטנציאל מזערי ולא כל האנרגיות עומדות לרשותך. פערים בין תודעה, רצון ותכנון הגיוני מה נכון לעשות, גם הצהרת כוונות אישית/חצונית ברוח זו, נחסמות במעגלי חיים ותרוצים שמונעים הגשמה עצמית מספקת וקידום בחיים. את משולה לאדם שהולך הורדת ידים עם עצמו, מצב שאינו יעיל ואפקטיבי, נטול הכרעה. נראה לי שאת די מחוברת לעצמך וזהותך אך לא מצאת פתרון הסתגלות מוצלח לסבך פחדים ודילמות שתוקפים אותך לקראת התייצבות מול החברה, דעות קדומות, ולכן את מוצאת את עצמך חובשת מסיכות ומתקשה להשתחרר. נדמה לי שאת צריכה לסובב קצת יותר חזק ממה שאת מעיזה את הסויץ בראש, אם צריך לקבל חיזוקים, אבל לא בבת אחת. כך תעלי על מסלול מחודש ושנוי פנימי שבהם טמון הפוטנציאל להקלת מתחים תסכולים וכבדות. נראה לי שיש בך את היכולות ודרכי הסתגלות שלא מובילים אותך לשום מקום טרם התקבעו, ולכן ניתן להעריך באופטימיות זהירה שאת עשויה להצליח. להשתמע. אריק

punk princess

New member
אנרגיות לא ממומשות...

אכן, היכולות הגבוהות שלך חסומות כך שניצול הפוטנציאל מזערי ולא כל האנרגיות עומדות לרשותך. **מה לפי דעתך חוסם את ניצול האנרגיות שגם אני מרגישה שיש בתוכי?? פערים בין תודעה, רצון ותכנון הגיוני מה נכון לעשות, גם הצהרת כוונות אישית/חצונית ברוח זו, נחסמות במעגלי חיים ותרוצים שמונעים הגשמה עצמית מספקת וקידום בחיים. **כן, אני נתקלת בעצמי כל הזמן. במן מעגל שחוזר על עצמו- התקדמות של צעד קדימה צעד אחורה, ובעצם עצירה בלי התקדמות ממשית... הכח והפועל רחוקים מאוד אחד מהשני. השאלה היא איך יוצאים מזה. את משולה לאדם שהולך הורדת ידים עם עצמו, מצב שאינו יעיל ואפקטיבי, נטול הכרעה. **משפט ח-ז-ק שמשקף את המצב בדיוק! נראה לי שאת די מחוברת לעצמך וזהותך אך לא מצאת פתרון הסתגלות מוצלח לסבך פחדים ודילמות שתוקפים אותך לקראת התייצבות מול החברה, דעות קדומות, ולכן את מוצאת את עצמך חובשת מסיכות ומתקשה להשתחרר. **כן, בהחלט נכון! אבל איפה הדרך החוצה? מרגישה חסומה וכלואה. נדמה לי שאת צריכה לסובב קצת יותר חזק ממה שאת מעיזה את הסויץ בראש, אם צריך לקבל חיזוקים, אבל לא בבת אחת. **אכפת לך להרחיב בקשר לסוויטש? למשל לתת דוגמה? זה מאוד מאוד יעזור.. כך תעלי על מסלול מחודש ושנוי פנימי שבהם טמון הפוטנציאל להקלת מתחים תסכולים וכבדות. נראה לי שיש בך את היכולות ודרכי הסתגלות שלא מובילים אותך לשום מקום טרם התקבעו, ולכן ניתן להעריך באופטימיות זהירה שאת עשויה להצליח. **תודה רבה רבה על הניתוח, עלית על דברים חזקים שעוצרים אותי כבר שנים! אני מעודדת מהאופטימיות שלך, ורק מקווה שאוכל להבין את עצמי ולזרום עם כל האנרגיות הכל כך חזקות האלה בצורה הנכונה כמה שיותר בקרוב. כל יום אני מגלה כמה אני כבר לא יכולה להמשיך ולהדחיק את הכל יותר! אני מפספסת את תכלית החיים.

למעלה