סוף סוף סופ"ש!

odedee

New member
סוף סוף סופ"ש!

עוד יום אחד למנייאק... ועוד חודש למצעד הגאווה הגדול של סן פרנסיסקו. אז אנחנו תיכף נכנסים לחודש הגאווה. יש לכם תוכניות מעניינות ליוני? איפה אתם צועדים ועם מי?

eig

New member
ויוה ויקטוריה

אז זה לא סתם סופ"ש זהו ה: Victoria Day, יום הולדת של המלכה ויקטוריה מה שאומר סופ"ש ארוך ופתיחה רישמית של עונת הקיץ, הפיקניקים וכו. את יוני אני אבלה במצעד הגאווה הגדול של טורונטו, ובאירוע המרכזי לנוער שאני נמנה על צוות ההפקה שלו בהתנדבות יש לציין. ואתם?

odedee

New member
כל הכבוד

אני חשבתי לי שבאמצע יוני אטוס לישראל אחרי העדרות של שנה, ואפגוש כל מיני אנשים ונשים, משפחה וחברים, אבל בסוף זה לא יקרה עד יולי
מצד שני ככה אני לא אפספס את מצעד הגאווה של סן פרנסיסקו
ברצינות הקנדים חוגגים יומולדת לויקטוריה? אפילו הבריטים חוגגים את יום ההולדת של המלכה ביוני ולא עכשיו, הרי ויקטוריה מתה לפני מאה ומשהו שנים...

eig

New member
האמת שזה הרבה יותר קנדי

ויקטוריה בעצם הכריזה וחתמה על קנדה המאוחדת בלה בלה והכל פה כביכול נוצר בזכותה לכן הם חוגגים את היום הזה. אני משוכנע שבאנגליה הוא לא מוזכר אפילו. יש לציין שהמלכה נמצאת אצלינו עכשיו בקנדה והיא לא מציינת את היום הזה בכלל. אבל אצלינו בעיר יהיו זיקוקים בפארק ועוד שאר מיניי ירקות. עם השנים זה הפך יותר ליום שבו חוגגים את פתיחת עונת הקיץ, עונת הפיקניקים, יש סופ"ש ארוך שבו כולם יוצאים לפארקים לעשות פיקניק וקיימפינד, ושותים לשוכרה.

ro99

New member
אין לי תכניות כרגע

אני לעיתים רחוקות מתכננת דברים עד כדי כך מראש. אבל הנה רעיון לניו-יורקים אולי?

odedee

New member
עד כדי כך מראש?

יוני זה לא ממש רחוק... וזה רק לי נראה דבילי, הזוג הזה שרוצה "להתאהב בערבי"?

למעלה