סוף סוף סוף שבוע

eliormagick

New member
סוף סוף סוף שבוע

זהו נגמר השבוע הכי קשה בחיים שלי 4 מבחנים אני פשוט מת.... תודה לאל שנגמר אז זהו אהה אנשים עבר רבעון איזה כיף אז איך עבר עליכם הרבעון?

Dawson girl

New member
מממ.... בואו נראה.

אגב אנשים- חזרתי. כיף.
היה לי הטיול הכי זוועתי בחיים ואני כל כך מצטערת שיצאתי אליו. אחרי זה היו לי כמעט יומיים של חופש, אבל בסוף השבוע יש לי עבודה, ולא ממש אכפת לי כי אם יש משהו שיסיח את דעתי מהמצברוח החראי שאני נמצאת בו כרגע, זה לימודים. עצוב אבל נכון. ואליאור- ברכותיי על סיום המבחנים! מקווה שהלך לך... והרבעון היה לי לפני איזה 3 שבועות.לא יודעת איך היה, לא הגעתי אליו

shira245

New member
נמשיני..../images/Emo113.gif

תרגישי טוב חמודה! מקווה שזה יעודד אותך

Dawson girl

New member
חחח תודה על הניסיון, שירה!

אוהבת אותך
אבל אין ממש משו שיעודד אותי כרגע מרוב שאני מרגישה זוועה. טוב, די לצומי. לא הסטייל שלי.

shira245

New member
../images/Emo4.gif ../images/Emo113.gif

מצטערת לשמוע אבל יש לך אותי בICQ אם זקוקה,לעידוד,מישהו לדבר איתו וכו'.. קבלי
ים ו
ות ממני גם ג''ימס שולח כמה!

איזה סיום רבעון?!

אצלנו שמעו רק על מחציות.. ובמשך כלללללל המחצית-מבצע!!! רק שבוע בלי מבחנים!! ייאי!! השבוע הזה...התחיל עכשיו..רק מה?!בתום השבוע יש מבחן ענקי במתמטיקה...ככה שזה לא חופש....

eliormagick

New member
ממ

יענו רק לנו יש סיום ריבעון? אחרי הכל כל סיום ריבעון יש אספת הורים לנו יש ביום חמישי ואי ואי מעניין מה המורה שלי מכינה עלי

shira245

New member
אמממ גם לנו זה בערך ככה../images/Emo113.gif

עוד איזה שבועיים יש אסיפות הורים ומסתיים רבע אבל מתישהו בינואר מסתיימת המחצית. האמת,שהשנה עוברת ממש מהר..וטוב שכך.

כפית15

New member
יומורים?! ../images/Emo141.gif

לנו היה כבר ממזמן
הורים!!! ואממ.. רבעונים דווקא יש רק שאני לא ממש מודעת מתי הם מתחילים או מסתיימים.. :\... חוצמזה, מבחנים יש כל הזמן... נגמר רבעון-למה למורים אכפת?! לא... חחח... תנוחו הייטב~! ותהנו מהזמן הזה של סופהרבעון!

IMCU2

New member
נצל"ש

מישהו ראה את דניאל? נראה כי היא נעלמה. כל שניתן לשמוע ממנה זה היי פשוט... דניאל - היכן את?

כפית15

New member
have a GREAT weekend!!! ../images/Emo141.gif

סופשבוע נפלא לכם!!! שבת שלום~!!! ו... תהנו מהקרירות והגשם!!! אנחנו מדליקים את האח היום!!! יאי~!

IMCU2

New member
טוב שאת חיה ../images/Emo13.gif

אז למה נעלמת לי? היית יכולה להוסיף
בנוסף ל"היי", כדי שאדע שהכל בסדר...

IMCU2

New member
כך אני קם כל בוקר...

נראה לך? נרדמתי בלילה ואז משהו העיר אותי, ואז החלטתי לקום ולהכין לי קפה, ולאחר מכן לא ממש הצלחתי להירדם...

למעלה