סוף-סוף נרשמתי...

blue Draco

New member
סוף-סוף נרשמתי...

לתפוז אנשים. עד עכשיו בעיקר קראתי פה... [היי! תגובה רשמית ראשונה שלי!] רק דבר אחד: אין קשר בין הכינוי שלי לדראקו מאלפוי!!! "דרקו" פירושו דרקון, וזו הכוונה! אממ... טוב, זהו. אני הדרקונית הכחולה, בת... 16, כמעט, [נגיד ש-]

blue Draco

New member
יהוד??!

יהוד כמו: גר ביהוד ו/או לומד בתיכון מקיף יהוד??! מגניב! גם אני מיהוד!!!! וואו, זה היה מהיר... כבר פגשתי מישהו בגיל שלי, שגר קרוב אליי... :) מי יודע, אולי ניפגש ב...מסדרון/קניון/רחוב/מדרחוב/דייב...

ספרי דייב!!!! ../images/Emo6.gif

לא לומד במקיף. מקיף יהוד זה... זנות לשמה.
*בורח* אבל רוב החברים שלי משם!
לרוב כיתות יב'. אבל יש לי חברים גם מכיתה י' ויא'. את בצמר"ת?

blue Draco

New member
טוב, למען האמת...

* גם אני כמעט לא למדתי ביהוד... אבל בסוף החלטתי שבהתחשב במה שאני רוצה ללמוד והכל, עדיף כבר כן ביהוד... *לא צמר"ת. אני דווקא בנמל"ה [נוער מנהיג למען הקהילה] שבעצם זה "נוער לנוער" לשעבר, כי סניף יהוד עזב את "נוער לנוער" אחרי שהוא הצטרף לצמר"ת...

OMFG אני מכיר אותך!

אני אבי הדוס, שמסתובב כל הזמן עם אביהו, שי גפני [שעכשיו בצבא]... נממ, מי עוד?! עירית. ליגל. נטלי ודקלה! הו, גאד! אני מכיר נמל"ה.
את מספרת לי על נמל"ה וצמר"ת?!
אני הייתי שותף בחשיבה על השם החדש לסניף יהוד אחרי שנל"נ לא הצטרף [או לא הסכים להצטרף לתנועה הציונית!
]

blue Draco

New member
אממ...

אני בספק אם אתה מכיר אותי, אבל אתה ללא ספק מכיר אנשים שאני מכירה... אני חדשה בנמל"ה, מהשנה...

blue Draco

New member
כן, אני יודעת

זה לא [בדיוק] באנגלית. למען האמת, אני לא ממש בטוחה לאיזו שפה זה נחשב. אבל אני כן יודעת ש"draco" זה גם דרקון... וזה גם הגיוני, אם תחשובי על זה...

למעלה