סוף סוף נושא ראוי

TrigATUSA

New member
סוף סוף נושא ראוי

ההערות שלי על הארי פוטר לא זכו להד הרצוי, ועל כן אני נאלץ (נאלץ!) להעלות תמונה

odedee

New member
נו

מה יש להכביר מילים? הוא לא עושה לי את זה! ומה זה החתימת זקן הזו??? סדריק! חזור לחיים! שוב הביתה!

ciccio

New member
אויש תנוחי

ותחזור לדולפינים שלך האמת שלרגע הפעמתי נשימה אבל מקרום או איך שקוראים אותו, אבל בהמשך קצת ירד לי ממנו.

ro99

New member
בחיים לא דמיינתי scenario

שבו ילכו מכות בפורום הזה על הארי פוטר. נו, שוין, whatever turns you on (or not...). אז תגידו, כוסיות יש בסרט?

TrigATUSA

New member
30 כוסיות צרפתיות (!!)

אבל למרבה הצער הן יוצאות חננות כל הזמן - בכל תחרות הצרפתיות מפסידות באופן משפיל (זה מה שקורה כאשר בריטים עושים סרט לקהל אמרקאי...)

ro99

New member
תמונות יש?

או שאני צריכה לסמוך על ההגדרה האישית שלך של מה זה כוסית צרפתיה? תסלח לי אם משום מה אני מהססת קמעה...
תביא הוכחות ונדבר.

ro99

New member
חיפשתי, מצאתי

חמודה. הטעם שלי נוטה יותר לכוון טומבוי/אנדרוגינוס. אפשר להזמין אצלך?

TrigATUSA

New member
אפרופו, רציתי לספר

שלפני שבועיים הייתי בערב ההשקה של התרגום לעברית של הספר Stone Butch בתל אביב, ויצא לי לראות במו עיני את כל 5 הלסביות הבוצ'יות בתל בתל אביב היה מקסים

ro99

New member
מכירה אחת מהן, נראה לי... ../images/Emo6.gif

ולא סתם, אבל עם אופנוע! אולי זה בגלל שישראליות בדרך כלל די קטנות, או לא יודעת מה בעצם, אבל בוצ'יות וישראליות זה לא שילוב נפוץ. גם יצא לי לראות כאלו שמזדהות כבוצ'יות אבל נראה לי שבאנגליה או בהולנד היו לוקחים להן את הרשיון.
חוץ מאחת (או שתיים) שהכרתי בימים עברו, לפני שבארץ הכירו הגדרות בקפדנות שקיימת כיום. אחת מהן היתה דייגת בת"א ולקח לי איזה חודש עד שקלטתי שזה לא גבר...
ורק שתבין את הקונטקסט במלואו, סטרייטים היו די נדירים בחברה שבה הסתובבתי. השנייה כן קלטתי. היא היתה כל הזמן מנסה להתחיל איתי והיא היתה מה זה ג'ברית, שהייתי מפחדת ממנה פחד מוות. אבל אני סתם שפנה.

odedee

New member
אני מוחה!

דולפינים זה לא הטעם שלי, זה מה שהקהל בוחר! אני בעד המראה הטבעי.

ArchiTomer

New member
באמת איפה הם הדולפינים?

אני ממש מתגעגע אליהם, למה הם לא באו לבקר החודש? והעריפותר הזה מגעיל ת'תחת.

ArchiTomer

New member
הנה לך הדולפינים של

ינואר 05'... אני כלכך מחכה לדולפינים של ינואר 06'.

TrigATUSA

New member
כשמסבירים לי לאט אני מבין מהר

אז דולפינים זה בגלל שהם חלקים?

TrigATUSA

New member
אם כבר דולפינים אני לא מתאפק ו-

למה לפנטז? עכשיו גם אתם יכולים!

ro99

New member
Just when I was getting into it...

I remembered what a shit swimmer I am!
This guy is not alone in his choice of sexual partners. A couple of years ago a boat full of tourists disturbed a man and a male dolphin who were doing the kind of stuff they never showed on Flipper...

למעלה