סוף סוף מקום שפוי !

HELLAS

New member
סוף סוף מקום שפוי !

שלום לכולם, הגעתי לכאן עקב העובדה ש"הקיאו" אותי מפורום הקשור לתחום עיסוקי. היה שם שירשור על מספר האנשים שנסעו לאומן ואני הוספתי תגובה שבה כתבתי שיש לקוות שכולם ישארו שם..... קראו לי גזעני, פאשיסט ושונא ישראל. יש בפורום המדובר מספר אנשים דתיים אשר גרמו לי להיראות כאילו שאני לא פחות מהיטלר. שמרתי על רמת התגובות שלי ולא ירדתי לתת רמה של המגיבים אל ההודעה התמימה שלי בה לא ביקשתי להרע לאף אחד אלא רק הבעתי את מה שאני באמת חושב שהיה נהדר אם היה קורה עם כל החבורה העליזה שנוסעת לה לאומן כל שנה. היו מספר חברי פורום שכתבו והצדיקו אותי וכן הגיבו בתגובות מאוד חריפות נגד המשמיצים אותי. מנהל הפורום חסם אותי עקב "התבטאות גזענית" - אתם מבינים? אני לא יכולתי לכתוב שאני מקווה שהאנשים שנסעו לאומן ישארו שם. זה גזעני... אבל לאחרים לכתוב שאני פאשיסט, גזעני ושונא ישראל זה בסדר. כתבתי מסר אישי למנהל הפורום (אדם דתי מוצהר) והבעתי את מורת רוחי. לא נכנסתי לעימות כי מה זה יעזור? התייחסתי אליו בכבוד אבל הודעתי לו שאני לא נותרתי עם רצון להישאר בפורום הזה למרות שהוא קשור ישירות לתחום עיסוקי ולתחביב הגדול שלי שהוא עולם התעופה. אני בחור שאחרי 12 שנים בחו"ל חזר הנה מתוך רצון והבנה שגם במדינות נאורות יותר מישראל, החיים לא תמיד כל כך טובים כמו שהם נראים. - אני, שיום הזיכרון בשבילי הוא יום קשה יותר מהאזרח הממוצע (וסיבותי עימי), אני, שמשלם מיסים כל חודש מהמשכורת, אני, שתולה בגאווה את דגל המדינה כל יום עצמאות (למרות שיש בו מגן דוד), אני, שמביא לכאן כל כך הרבה תיירים (ידידים מחו"ל).... אני בסוף נחשב לשונא ישראל. - נהדר לא? ידידה מאוד טובה שלי שבשבילי היא לא פחות מאשר נסיכה, הינה קוראת פאסיבית בפורום הזה והיא הציעה לי להיכנס לבקר כאן. אני חייב לציין שנורא שמחתי לראות שיש כאן עוד אנשים שפויים שחילוניות עבורם היא לא מילה גסה. אנשים אשר כמוני, דוסים לא מפריעים להם כל עוד הם לא נכנסים לצלחת שלי, לאוטובוס שאני רוצה לקחת בשבתות וחגים ולשגרת החיים שלי. שהם יחיו את חייהם כרצונם ויתנו לי לחיות את חיי כרצוני. לצערנו זה רחוק מלקרות. אבל אני מתנחם בעובדה שיש פורום כזה שמחזק ולו במעט אנשים שיהדות גורמת להם להקיא ולו רק בגלל התנהגות הדתיים. אני לא נגד שום דת. אבל נגד כל דת שכופה עצמה עלי ! סופ"ש נעים. שנה טובה אני אאחל בתאריך הנכון.... 01.01

למעלה