סוף סוף מצאתי

nutmeg

New member
סוף סוף מצאתי

אתר לניקוד אוטומטי... בנוסף לאתר להיפוך טקסט עברי - עכשיו אני מסודרת ושלי יכולה לנקד את כל השירים מהתיכון

גנגי

New member
בדקתי (איך לא) את אתר הניקוד

ו - במשפט אחד: א-כ-ז-ב-ה. את כל המגרעות תקצר היריעה מלציין, אבל אתמקד בחשובות שבהן: א. הוא מנקד רק את מה שבא לו, לא את כל המילים, אפילו לא את חציין. ב. הוא נותן כל אופציה אפשרית לניקוד המילה, גם אם ההקשר ברור כשמש ונוגד לחלוטין את רוב האופציות שמוצעות על ידיו. ג. הוא מתעלם, בגלל הסיבה שצוינה בסעיף 2, מדגשים ומכל מיני התניות (ה´ הידיעה, בכ"ל, מ´ השימוש, ש´ השיעבוד, ו´ החיבור ועוד ועוד) התעלמות מוחלטת. תעשי לי טובה, ואם את צריכה ניקוד אל תלכי שמה.

מוגג

New member
הנה מה שיצא לי

יוֹשֵׁב לִי כָּאן עַל אֵיזֶה סַפְסָל מלוכלך מַשֶּׁהוּ הָיִיתִי אומר המכוניות הַאִטִּיּוּת שעוברות [לַ/לְ]מוּלִי מראות לִי [אֵת/אַתְּ] [קֶצֶב/קַצָּב] חֲיִי ילדים מִשְׁחָקִים מוּל הוֹרִים סלולרים איך רציתי פַּעַם [יֶלֶד/יָלַד/יִלֵּד/יֻלַּד/יַלֵּד] כזה אנשים מטיילים רְחוֹבוֹת מלוכלכים את אמרת יוֹם בְּלִי לַחַץ כזה את לֹא מתקשרת כמוני פוחדת לאבד עוֹלָם מֵחוּץ [לַ/לְ]אֶרֶץ לאבד עוֹלָם אַרְצִי הַקְטָנָה הָעוֹלָם [שֵׁם/שָׁם/שָּׁם] [בַּ/בְּ]חוּץ לֹא שוֹנֶה מבפנים הם אמרו עוֹד כשהיינו [קְטָנִים/קְטַנִּים] אנשים לחוצים מָטוֹסִים עָצוּבִים זוכר יָרֵחַ בתחתונים ואני לֹא [יִוָּדַע/יוֹדֵעַ] קְצָת מתגעגע לגרביים [עַם/עִם] רֵיחוֹת חייליים מחפש קְצָת אחריה לִפְעָמִים משתגע חתולים כחולים יורדים ועולים יורדים ועולים הַחַיִּים כֹּה קְצָרִים וְאֲנַחְנוּ שרים "די דיינו" בְּיוֹם [חוֹל/חֹל] אוֹ חגים השמיים כחולים [אָבֵל/אֵבֶל/אֲבָל] מַה הֵם אומרים שהחורף בא- ברקים רְעַמִים את נמצאת [שֵׁם/שָׁם/שָּׁם] רָחוֹק מחפשת תקווה בין קְלָפִים כתובים ואסטרולוגים ואני [פֶּה/פֹּה] [קָרוֹב/קֵרוּב] מחפש אַהֲבָה חתולים כחולים יורדים ועולים את לֹא מתקשרת אולי [אֵת/אַתְּ] עַל רֶטֶט בחגים [אֵת/אַתְּ] לִפְעָמִים רוקדת ביולי אוֹגוּסְט מוצצת גבעול העולם [שֵׁם/שָׁם/שָּׁם] [בַּ/בְּ]חוּץ לֹא שוֹנֶה מבפנים הם אמרו עוֹד כשהיינו [קְטָנִים/קְטַנִּים] אנשים לחוצים, מָטוֹסִים עָצוּבִים זוכר יָרֵחַ בתחתונים ואני לֹא [יִוָּדַע/יוֹדֵעַ], קְצָת מתגעגע לגרביים [עַם/עִם] רֵיחוֹת חַיָּלִים מחפש קְצָת אחריה לִפְעָמִים משתגע חָתוּלִים כחולים יורדים ועולים יורדים ועולים אני אהבתי [אוֹתְךָ/אוֹתָךְ] כמו אֶחָד מְשֻׁגָּע גם דְּמָעוֹת [אַל/אֶל/אֵל] הַלֵב היא לקחה וְלֹא חֲזָרָה (לסבתא) [אֵת/אַתְּ] עַכְשָׁו נמצאת [שֵׁם/שָׁם/שָּׁם] [בַּ/בְּ]אֵיזֶה מָקוֹם אַחֵר לבדך ואני [פֶּה/פֹּה] יוֹשֵׁב עַל ענן מלטף [אֵת/אַתְּ] חתולך את צְרִיכָה לשמור עַל [עַצְמֶךָ/עַצְמֶךְ] ולנסוע לְאַט לְאַט לחגור מֵאָחוֹר וְחָשוּב שתזכרי: אם שותים לֹא נוֹהֲגִים אלכסון זֶה אָסוֹן פס פַּסִים לֵב פַּסִים לֵב כן פַּסִים לֵב, [לַ/לְ]חֲצוֹת [בַּ/בְּ][מַעֲבָר/מֵעֵבֶר] חציה... מלים לחן ביצוע עיבוד: שלומי ארטיק

גנגי

New member
התרשמתי עמוקות במיוחד

מה-מָטוסים. ומה-עצמֶך. וה-אַסוֹן. ואין לי כוח לכתוב עוד מה הרשים אותי עמוקות, אבל תאמינו לי שיש עוד הרבה.

גנגי

New member
כולנו רוצים.

אז תעבדי קשה כמו כולם ותפסיקי להתלונן: לך לפחות יש ריבות בבית, לנו אפילו זה אין!

גנגי../images/Emo124.gif ומה יש לך לומר על דגש?

יש איזשהי תוכנה שאת יכולה להמליץ עליה? כמה חבל שאת לא תוכנה... טוב נו. מזל שאת לא תוכנה אבל חבל שאין לך תוכנת ניקוד

גנגי

New member
לא מכירה תוכנה כזאת.

ואני דווקא עוסקת בניקוד לפרנסתי, אם אפשר לקרוא למשהו שאף אחד לא צריך ולא מוכן לשלם בעדו "פרנסה"...

אם כך, מה אני צריך לומר?

כמו שאמרתי למישהו פעם - הבנתי שמוסיקאי זה מקצוע בעייתי שאין בו כסף אז החלטתי להכין לעצמי אופציה שניה - שיהיה לי עוד משהו. חשבתי על משהו פרקטי, שיהיה משהו בטוח, כך החלטתי להיות משורר. או כמו שאני אומר בד"כ - במקצועות שלי, אם אפשר לקרוא להם מקצועות...

avnerit

New member
סליחה על הבורות

(הבורות העמוקה, ולא הבורות העמוקים) אך כצעיר פורומים ומחשבים בכלל אני מבקש עזרה טכנית: איך מנקדים הודעה בפורומים? תוד"א, מירוש.

shellyland

New member
ככה:

לוחצים על מקש ה-Caps Lock ועומדים על האות הרצוייה (לא ממש על - בדיוק אחריה) לוחצים Shift ועל אחד ממקשי המספרים - ויוצא לך ניקוד באות. עכשיו בקש מגנגי יפה ואולי היא תתן לך קישור לסרגל ניקוד.

גנגי

New member
לעונג יהיה לי, אבל

סרגל הניקוד המתוק שלי מנקד רק בוורד, ולא שמיש בפורומים. לדאבוני אין לי קישורית מתאימה, אבל אפשר למצוא אותו בפורום תרגו9ם ועריכה, בטאג ליין שלהם. בכולופן, למי שצריך ורוצה (ואולי גם יודע לנקד כהלכה), זה הסרגל ששלי דיברה עליו, שהוא כן יעיל לפורומים וקל למדיי לשימוש.

avnerit

New member
תּוֹדה רִבּה

והנה קמץ ופתח: ַָ תוסיפו אותם איפה שצריך.(כי אני אף פעם לא ידעתי מי בא איפה. זה קשור להטעמות ודגשים, לא?)

אוֹחַ

New member
אם זו בדיחה פנימית, אז לא הבנתי...

ואם לא, אז הג´רי היחיד שאני מכיר, הוא עכבר (או חתול... גם בזה אני לא בטוח).

המוזרה

New member
עכבר

טום הוא החתול. אבל מה אתה לא מכיר את ג´רי לואיס? ג´רי ספרינגר? והענק - ג´רי סיינפלד? עכשיו לכלכת אוח..

למעלה