סוף סוף מצאתי את הזמן -

ענתבר

New member
סוף סוף מצאתי את הזמן -

ואני מצרפת לכן את כל מתכוני הבצקים. כולם נוסו אצלי בבית ויצאו מעולים. אפילו פיסלנו איתם את הפיקאצ'ו. ונמשיך לפסל איתם בהמשך. אשמח להתייחס לכל שאלה. בשלב הזה אני ממש רוצה להודות לאדריאנה, המדריכה שלי שהיא כ"כ מתוקה וכ"כ מקסימה והיא יודעת שהחומר מועבר אליכן ובשמחה היא מסבירה ומחלקת טיפים. מקווה שתפיקו תועלת מהמתכונים. (ספרו לי איך יצא). לא חייבים להכין את כל הכמות. אני הכנתי כ-1/4 מכל מתכון רק בשביל להתנסות.

ענתבר

New member
עוד מעט טיפם -

ניתן לערבב בצק PASTILLAJE עם PASTA DE GOMA ביחס של 1 ל-חצי וכל מגיעים לבצק טוב לפיסול. (1 PSTILLAJE על חצי PSATA DE GOMA) ניתן לערבב בצק לכיסוי עוגה עם PSTILLAJE ביחס של 1 ל-חצי וגם כך נוצר בצק טוב לפיסול (בצק לכיסוי 1 PASTILLAJE חצי)

tsoff

New member
הי ענת תודה

איזה פרוייקט תירגום, כל הכבוד. מחכה לנסות גם כן , לפחות חלק. יש לך דש מחברתינו המשותפת, היא שמחה לשמוע שאת חוזרת.

yeya

New member
תודה רבה, כבר הדפסתי ושמתי בספרים

את פשוט מקסימה

ורסנו1

New member
הסבר

מה זה בבן-מארי ? סליחה על הבורות האם גלוקוזה הכוונה לסוכר ענבים? האם אפשר לרכוש בבית טבע?

t a l talim

New member
ענת... תודה!!! את פשוט נפלאה

תודה על הידע, על הזמן ועל הדרך הנעימה בה את מעבירה לנו את ידיעותיך. תודה! וכמובן שנכנס למאמרים ולקישורים. (ובקשר למילפיורי- בחיי שלא שכחתי, מתנצלת- עדיין לא הגעתי לזה... סליחה)

למעלה