סוף סוף, מפגש

מצב
הנושא נעול.

העין ה 3

New member
סוף סוף, מפגש../images/Emo124.gif

סוף סוף, מפגש

המפגש יתקיים במודיעין (חבל להעלות סקר כשהתשובה הפעם ברורה) בשעות הערב ללא ילדים. אני מתנדבת לארח אצלי, אבל אם יש עוד מישהי ממודיעין שרוצה לארח, אני מוכנה לוותר לה על הזכות. תאריך הוא הנושא היחיד שאני מעלה לבחירתכן: או יום ג' 20/4/04 או יום ה' 22/4/04 (שזה יום הולדתי...). אנא שרשרו לכאן את העדפתכן, אבל הקפידו לכתוב האם תגיעו למפגש גם אם תיבחר האופציה הפחות רצויה או שלא תוכלו להגיע בכלל בתאריך מסוים. כמובן שאפשר לכתוב ששתי האופציות טובות באותה מידה, או לחילופין, שבשתי האופציות לא תוכלו להגיע. כמובן שגם לי וגם למנהלת היוצאת, Mרוצה, 2 האופציות מתאימות! והודעה נוספת: בעצת ביג מאמא, החלטנו לנסות לעורר את הצ'אט. כולנו מוזמנות להיכנס ביום רביעי הקרוב בשעה 22:00! למי שלא יודעת, נכנסים דרך הסרגל הכחול שבראש הדף (לא העליון ביותר אלא זה שמתחתיו). שימו לב: אם אתן נכנסות בשעה 22:00 ואין אף אחת, המתינו כמה דקות, עד שיגיעו שאר הבנות. ו... הכינו מצלמות אינטרנט, יהיה כיף!

אז ככה:

סוף סוף, מפגש

המפגש יתקיים במודיעין (חבל להעלות סקר כשהתשובה הפעם ברורה) בשעות הערב ללא ילדים. אני מתנדבת לארח אצלי, אבל אם יש עוד מישהי ממודיעין שרוצה לארח, אני מוכנה לוותר לה על הזכות. תאריך הוא הנושא היחיד שאני מעלה לבחירתכן: או יום ג' 20/4/04 או יום ה' 22/4/04 (שזה יום הולדתי...). אנא שרשרו לכאן את העדפתכן, אבל הקפידו לכתוב האם תגיעו למפגש גם אם תיבחר האופציה הפחות רצויה או שלא תוכלו להגיע בכלל בתאריך מסוים. כמובן שאפשר לכתוב ששתי האופציות טובות באותה מידה, או לחילופין, שבשתי האופציות לא תוכלו להגיע. כמובן שגם לי וגם למנהלת היוצאת, Mרוצה, 2 האופציות מתאימות! והודעה נוספת: בעצת ביג מאמא, החלטנו לנסות לעורר את הצ'אט. כולנו מוזמנות להיכנס ביום רביעי הקרוב בשעה 22:00! למי שלא יודעת, נכנסים דרך הסרגל הכחול שבראש הדף (לא העליון ביותר אלא זה שמתחתיו). שימו לב: אם אתן נכנסות בשעה 22:00 ואין אף אחת, המתינו כמה דקות, עד שיגיעו שאר הבנות. ו... הכינו מצלמות אינטרנט, יהיה כיף!
אז ככה:
ביום שלישי, 20/4, יש לנו ערב חברה כך שבטוח לא נגיע. לגבי יום חמישי - אני לא בטוחה. בשבוע הנוכחי יש לנו שני ארועים שדורשים יציאה בערב ובייביסיטר. אני לא רוצה להגזים עם העניין הזה (נראה לי שכל ערב כזה גורם לשיבוש השינה של שיר) ולכן אני לא מתלהבת משני לילות כאלה גם בשבוע הבא. מצד שני - אני מאוד מאוד רוצה לבוא. לא יכולה לתת תשובה סופית ברגע זה לכן אל תתחשבו בי בהחלטה על תאריך.

MIF2002

New member
הי ורדה

סוף סוף, מפגש

הי ורדה
מבחינתי עדיף יום חמישי ה 22.04.04, כי ייתכן שאני צריכה להיות בחו"ל בימים א-ד 18-21.04.04 מטעם העבודה. אני בכלל מקווה לא לנסוע בגלל בטא חיובית, אבל בינתיים זו תוכנית העבודה שלי, כך שביום שלישי אני לא אוכל בכלל להגיע. חוציזה ממש ממש אשמח להיפגש עם כל כולן !

MIF2002

New member
אוף לא עשיתי הגהה !!

הי ורדה
מבחינתי עדיף יום חמישי ה 22.04.04, כי ייתכן שאני צריכה להיות בחו"ל בימים א-ד 18-21.04.04 מטעם העבודה. אני בכלל מקווה לא לנסוע בגלל בטא חיובית, אבל בינתיים זו תוכנית העבודה שלי, כך שביום שלישי אני לא אוכל בכלל להגיע. חוציזה ממש ממש אשמח להיפגש עם כל כולן !
אוף לא עשיתי הגהה !!
חוציזה = חוצמיזה והכוונה היא שאני אשמח להיפגש עם כולן (בעצם גם עם כל כולן זה בסדר בכ"ז).

Big Mama 1

New member
עוד לא יודעת לגבי המפגש ../images/Emo4.gif

סוף סוף, מפגש

עוד לא יודעת לגבי המפגש

תלוי בסידור העבודה של בעלולי.
מה שמביא אותי לשאלה הבאה, עם בעלולים? כי אצלנו מוסד הבייביסיטר לא קיים.
מה שמעביר אותי לשאלה השנייה, יש מצב לטרמפ מרמת גן?
לגבי הצ'אט, תהיו בטוחים שאני אהיה שם! ואחכה לכולכם
חג שמח

העין ה 3

New member
ביג מאמא - קטן עלייך!

עוד לא יודעת לגבי המפגש

תלוי בסידור העבודה של בעלולי.
מה שמביא אותי לשאלה הבאה, עם בעלולים? כי אצלנו מוסד הבייביסיטר לא קיים.
מה שמעביר אותי לשאלה השנייה, יש מצב לטרמפ מרמת גן?
לגבי הצ'אט, תהיו בטוחים שאני אהיה שם! ואחכה לכולכם
חג שמח
ביג מאמא - קטן עלייך!
מה, את לא יכולה לשנות את סידור העבודה של בעלולך?
. עדיין לא עשינו אף מפגש ללא ילדים, אבל אני מניחה שהרוב יגיעו ללא בעלים. רוב הבעלים גם לא כותבים כאן אבל אם יש גבר שרוצה להגיע - הוא כמובן מוזמן. לגבי טרמפ מרמת גן? רוב הפורום הזה ממודיעין וירושלים... אבל יש גם כמה בנות שגרות בתל-אביב, אז חכי בסבלנות - אולי ימצא טרמפ. להתראות מחרתיים בצ'אט.

יום ה'

ביג מאמא - קטן עלייך!
. עדיין לא עשינו אף מפגש ללא ילדים, אבל אני מניחה שהרוב יגיעו ללא בעלים. רוב הבעלים גם לא כותבים כאן אבל אם יש גבר שרוצה להגיע - הוא כמובן מוזמן. לגבי טרמפ מרמת גן? רוב הפורום הזה ממודיעין וירושלים... אבל יש גם כמה בנות שגרות בתל-אביב, אז חכי בסבלנות - אולי ימצא טרמפ. להתראות מחרתיים בצ'אט.
יום ה'
הבחינה ביום רביעי- אני מקווה להגיע עם חיוך ולא בדכאון. מאידך יתכן שאבריז עם אחותי במקרה תלד... אגב- אני מנצלת את ההזדמנות לברר עבור אחותי שטרם החליטה איפה ללדת. ההתלבטות שלה בין קפלן, אסף הרופא ותל השומר. המלצות?

העין ה 3

New member
אני ילדתי בתל השומר

יום ה'
הבחינה ביום רביעי- אני מקווה להגיע עם חיוך ולא בדכאון. מאידך יתכן שאבריז עם אחותי במקרה תלד... אגב- אני מנצלת את ההזדמנות לברר עבור אחותי שטרם החליטה איפה ללדת. ההתלבטות שלה בין קפלן, אסף הרופא ותל השומר. המלצות?
אני ילדתי בתל השומר
והיה בסדר אבל לא יותר מזה. היולדות היו נהדרות וכך גם הרופאים, ומאוד השתדלו לשמוע ולהתחשב בדעתנו לגבי התקדמות הלידה, זירוז וכו'. עוד יתרון, למי שנמצאת הרבה זמן בחדר לידה, שיש כניסה נפרדת לבעלים וכך הם יכולים לצאת ולהכנס כאוות נפשם (וגם כל המשפחה...) בלי להפריע לאחיות. מה שהפריע לי בתל השומר זה שביקשתי לדבר עם רופאה כירורגית לילדים בגלל בעיה שהיתה לעידן, ורדפתי אחריה יומיים. אפילו רופאת הילדים לא דיברה איתי ואז שמעתי שהכירורגית היתה ועלתה קודם למלונית לראות שם ילד אחר, ומכיוון שמיהרה, לא היה לה זמן לרדת (תרתי משמע...) לראות ילד שנמצא בתינוקיה הרגילה. יש לי חברה שילדה באסף הרופא והיתה מאוד מרוצה.

רידל4

New member
תה"ש מאוד מומלץ

יום ה'
תה"ש מאוד מומלץ
הרופאים והמתמחים בחדר לידה מצוינים (עבדתי עמם בעבר). כמו כן, אין תחליף למלונית המדהימה שלהם, פינוק משתלם במיוחד!!! בנאגלה הראשונה שלי ילדתי בסורוקה והיה מזעזע מבחינת תנאים: וילונות בין יולדת ליולדת, בעלולים שהולכים לאיבוד מעייפות, תשישות והתרגשות ונכנסים לוילון הלא נכון... ועוד סיפורי זוועה.טוב שסורוקה לא על הפרק. הלידה הבאה שלי תיהיה ללא ספק בתה"ש + המלונית השווה שלהם.

לא אסף הרופא ולא קפלן ../images/Emo3.gif

יום ה'
לא אסף הרופא ולא קפלן

יש מצב לטרמפ מרחובות????

ביג מאמא - קטן עלייך!
יש מצב לטרמפ מרחובות????

sigall2

New member
איזה כיף רוצה גם לבוא

סוף סוף, מפגש

איזה כיף רוצה גם לבוא
אז ככה שני התאריכים טובים לי לעת עתה רק השאלה היא באיזה שעה???? יום חמישי אני לומדת קצת פחות נוח אבל לא קריטי ... ביג מאמא אני מהוד השרון אז אם זה יותר נוח לך אפשר ביחד... איך מגיעים בכלל למודיעין....??? וחייבת לשבח על היוזמה של המפגש כה לחי

רידל4

New member
נורא פשוט להגיע למודיעין

איזה כיף רוצה גם לבוא
אז ככה שני התאריכים טובים לי לעת עתה רק השאלה היא באיזה שעה???? יום חמישי אני לומדת קצת פחות נוח אבל לא קריטי ... ביג מאמא אני מהוד השרון אז אם זה יותר נוח לך אפשר ביחד... איך מגיעים בכלל למודיעין....??? וחייבת לשבח על היוזמה של המפגש כה לחי
נורא פשוט להגיע למודיעין
עולים על אילון דרום ונוסעים ישר, ישר, ישר עד שבאיזשהו שלב הוא הופך להיות כביש 1 (ת"א-ירושלים). ממשיכים ישר, עד לשלט - ימינה למודיעין. נוסעים מרחק של כעוד 10 דקות והעיר מימינך.

sigall2

New member
נשמע פשוט - תודה

נורא פשוט להגיע למודיעין
עולים על אילון דרום ונוסעים ישר, ישר, ישר עד שבאיזשהו שלב הוא הופך להיות כביש 1 (ת"א-ירושלים). ממשיכים ישר, עד לשלט - ימינה למודיעין. נוסעים מרחק של כעוד 10 דקות והעיר מימינך.
נשמע פשוט - תודה

גם אני רוצה....

סוף סוף, מפגש

גם אני רוצה....
שני התאריכים מתאימים לי אני מרעננה ואשמח להגיע עם מישהי בעניינים

sigall2

New member
הי בעיניינים

גם אני רוצה....
שני התאריכים מתאימים לי אני מרעננה ואשמח להגיע עם מישהי בעניינים
הי בעיניינים
אני מהוד השרון..אנחנו די קרובות..אפשר ביחד אני רק מחכה להוראותיה של העין ה 3 באיזו שעה , לבדוק אם מתאים והיידה לדרך..

דש1דש

New member
גם אני מאזורכן....

הי בעיניינים
אני מהוד השרון..אנחנו די קרובות..אפשר ביחד אני רק מחכה להוראותיה של העין ה 3 באיזו שעה , לבדוק אם מתאים והיידה לדרך..
גם אני מאזורכן....
לא בטוח שאוכל לסדר בייבי סיטר - אז אני ב-
על שני התאריכים - אבל אם כן - אשמח לא לבוא לבד
אם אני באה - זה יכול ליהיות במכונית שלי - אבל אם לא - שיהיה BACKUP... על איזו שעה מדובר???

sigall2

New member
אין לי מושג

גם אני מאזורכן....
לא בטוח שאוכל לסדר בייבי סיטר - אז אני ב-
על שני התאריכים - אבל אם כן - אשמח לא לבוא לבד
אם אני באה - זה יכול ליהיות במכונית שלי - אבל אם לא - שיהיה BACKUP... על איזו שעה מדובר???
אין לי מושג
באיזה שעה מדובר..אבל מתחילה להסתמן בי ההרגשה שיש לא פחות בנות גם מאזור המרכז והשרון...אולי אולי אולי אולי אולי נעשה את המפגש במקום איפשהוא באמצע.... שלביג מאמא יהיה קל מרמת גן , מתעניינת מרעננה דש1דש מהאזור אני מהאזור אולי עין ה 1 תשקול בשנית ....? ל-ש-ק-ו-ל-כ-ם !

רידל4

New member
מודיעין! מודיעין! מודיעין! מודיעין!

אין לי מושג
באיזה שעה מדובר..אבל מתחילה להסתמן בי ההרגשה שיש לא פחות בנות גם מאזור המרכז והשרון...אולי אולי אולי אולי אולי נעשה את המפגש במקום איפשהוא באמצע.... שלביג מאמא יהיה קל מרמת גן , מתעניינת מרעננה דש1דש מהאזור אני מהאזור אולי עין ה 1 תשקול בשנית ....? ל-ש-ק-ו-ל-כ-ם !
מודיעין! מודיעין! מודיעין! מודיעין!
מודיעין, מודיעין, מודיעין, מודיעין, מודיעין, מודיעין....... מודיעין, מודיעין, מודיעין, מודיעין, מודיעין, מודיעין....... מודיעין, מודיעין, מודיעין, מודיעין, מודיעין, מודיעין....... אני קצת מעדיפה את מודיעין, אבל רק קצת...
מה דעתכן?!....

מצב
הנושא נעול.
למעלה