סוף סוף יש מסלול!

Indie62

New member
סוף סוף יש מסלול!

ואיתו הגיעו המון שאלות. המסלול כרגע נראה כך: נחיתה בביג'ין. 4 ימים בעיר וסביבתה. נסיעה ברכבת לילה ל-X'ian, בילוי יומיים בעיר וסביבתה ורכבת לילה לצ'נדו. בצ'נדו להכיר את העיר, לראות את הפנדות, לצאת לטרק הסוסים של סונגפן ואולי להר Ei Shai. רבת לגווילין. יומיים בגווילין ויומיים בינגסו והסביבה. רכבת להונג קונג ובילוי 3-4 ימים בהונג קונג ומקאו. טיסה חזרה לארץ. השאלות הן כדלהלן: 1. הגיוני לצפות להשיג מקומות סבירים ברכבת לילה שבאמת אפשר לישון בה (אני נרדמת יחסית בקלות) בכל המסלולים הללו? אני פשוט מתעבת (!!!) נסיעות ארוכות. עומדת בזה רק ברכבת ובעיקר אם אפשר לישון. 2. האם אני אחזור הבייתה ואתאבד כי לא הייתי ביונן? עד כמה יונן באמת חיונית אם עושים את כל יתר מה שאמרתי? 3. האם הזכרתי כאן נסיעות ארוכות שאני לא מודעת אליהן? אני יודעת שמצ'נדו לטרק סוסים יש נסיעה די ארוכה. כמה? 4. איך משיגים טיסה שנוחתת בביג'ין וממריאה מהונג קונג וכמה בערך זה עולה? תודה מעומק נשמתי!

TomerEp

New member
יופי טופי :)

מזל טוב על המסלול, סה"כ מסלול נחמד, קצת לחוץ בזמנים, אבל סה"כ אחלה מסלול.. אם את הולכת לחזור לסין מתישהו אז את יכולה פעם הבאה ללכת ליונאן, אבל בכללי אני לא הייתי מוותר על המקום המופלא הזה, פשוט היה כיף לטייל שם. רוב הנסיעות ממקום למקום הן נסיעות ארוכות, את חורשת על משהו כמו ישראל * 40 במסלול שלך, אז תצפי לנסיעות ארוכות, לכי למפה של סין, ותראי כמה המרחב ממקום למקום, ותביני שכמעט הכל זה נסיעות ארוכות, ולווא דווקא רק טיול הסוסים בסונג פן. בכללי ממש דחסת הכל דיי בקצת זמן, מקווה שתצליחי לצאת מXIAN, יש שם קצת קושי בהשגת כרטיסי רכבת מהמקום הזה, משהו שקשור למאפיה שקונה את כל הכרטיסים, פשוט תשלמי את העוד 20 שקל שהם דורשים בקבלה(של בתי מלון של תיירים) ותקני גם את את הכרטיסים דרך המאפיה. בהצלחה! סין מדהימה! תהני!

yaelisam

New member
אנסה לענות לפחות על חלק

1. הגיוני מאד, ולא רק הגיוני, אלא זה גם מה שעושים. קונים כרטיס לרכבת- אפשר hard bed שזה יותר מיטות בקרון אחד גדול, עם מעט מאד פרטיות (לי זה ממש לא שינה כלום) או soft bed שזה כמה מיטות בחדר פרטי, אני אישית הייתי מתה שם רק מקלסטרופוביה, אבל כל אחד וההעדפות שלו. ותתכונני לנסיעות ארוכות. צ'נגדו גווילין??? לא נסעתי על הרכבת הזאת, אני עשיתי את זה דרך קונמינג, אבל נראה לי שזה ארוך... 2. יונן- להתאבד לא הייתי מציעה לך, את יודעת, העתיד שלך ובלה בלה בלה... אבל עכשיו ברצינות- תראי... תשמעי... יש מה לראות ביונן- אבל כבר עכשיו המסלול שלך נראה לי עמוס מספיק, כך שזה עניין של סדרי עדיפויות. 3. מצ'נגדו לסונגפאן (טרק סוסים)- לומר את האמת אני לא זוכרת בדיוק כמה זמן הייתי על האוטובוס הזה- אני רק זוכרת שעליתי עליו מוקדם בבוקר והגעתי קצת לפני השקיעה (בקיצור זה יותר מ-8 שעות). אבל לא זוכרת בדיוק כמה שעות. 4. סוכנות נסיעות. תהני!

למעלה