סוף סוף יש מחשב

סוף סוף יש מחשב

זהו יש מחשב יש אינטרנט מקווה שימשיך להיות תקין... מנסה להדביק את הקצב..... ובנתיים מה שלום כולן? פותחת שירשור שלומות וכל מה שבא ליד......ככה תעזרו לי להשלים את מה שפיספסתי..... מי מתחילה? שיהיה יום טוב ונפלא לכולן....

זואילי

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

תגידי, איך את חוגגת את שבועות? (זוכרת שיש לך בעיית גבינות) נראה שבהריונות הפורום לא עודכנו הרבה הריונות שפורסמו בשנה האחרונה / חודשים אחרונים. תוכלו להעלות את שירשורי הכיף האלה?

צודקת לא אוהבת גבינות

חוגגת בסידור הבית אחרי תקופה שלא יכולתי לעשות כלום בגלל כאבי חרדות למינהם. ובזמנים פנויים הבאים אשב על השירשורים....

תראו מי באה!!

וואו, המוןןןןן זמן לא היית, והיית חסרה. אצלי הכל בסדר, כתבתי יותר למטה הודעה שיש לי תאריך חדש לניתוח, ואת מוזמנת להתעדכן. עוד עידכון בקשר לזה: אישרו לי ט.17. מתכוננת לשבועות, וגם לזה שעוד מעט האחיין שלי מגיע לכאן ואני אהיה ביביסיטר לפחות לשעות הקרובות.
התגעגעתי.

איתנים3

New member
טופס 17...

שלום לך
, איך אישרו לך בבקשה טופס 17? אין לי מושג כל כך מה הרקע וכמה זמן לקח לך..??

ט.17

אני מבינה שאת בכללית, אז כדאי שתדעי שהם מאד קשים בכל מה שקשור לט.17 לתל השומר, ואני בגלל זה עברתי למכבי ושם הם בהתחלה עשו קצת בעיות, אבל עם מכתב מהרופא בתל השומר העניין הסתדר. הטופס שקיבלתי אתמול הוא לניתוח, והוא ניתן לי ממש מהר.

שיהיה בהצלחה בניתוח

לא היה לי מחשב המון זמן וגם הייתי בכאבים שונים ומשונים. משתדלת להדביק את הקצב

איתנים3

New member
רנטגן מעיים תחתונות

אולי מישהי יכולה לומר לי מה זאת הבדיקה הזאת? לא כל כך הבנתי האם זה כמו קולונוסקופיה? האם זה גם לשתות חומר מסויים וגם בדיקה דרך פי הטבעת? לא הבנתי אם אני צריכה לבצע חוקן בבית או לא? האחות לא כל כך הצליחה לתת לי פרטים, אני יודעת שלבדיקה הבאה שיש לי אני כן צריכה חוקן בריום - לאולטראסאונד רקטלי... תודה.

אין לי מושג מה זו הבדיקה הזאת

אבל לגבי הUS הרקטאלי מניחה שאת מתכוונת לבדיקה אצל בארגבל "אולטראסאונד פריאנלי" האם אני צודקת? אם כן ההכנה היא לא חוקן בריום אלא שני חוקני פליט אנימה.

איתנים3

New member
כן, אצל בארגבל

לפי ההפניה מתה"ש רשום US רקטלי עם חוקן בריום...?? האם לבדוק עימם שוב? תודה..

כמו זואילי מציעה לך

לברר איתם מחר. אני יודעת שיש בדיקת חוקן בריום ויש את הUS הפריאנלי אצל בארגבל- אלו הבדיקות המוכרות שהמרפאה בדר"כ שולחת אליהן. תעדכני מה אמרו לך.

בשעה טובה ../images/Emo140.gif

אם אני אתחיל עם דיווח שלומות מפורט זה יהיה כזה
אז בקיצור נמרץ - כליה אחת סוררת
, סימפיזיוליזיס
, כאבי תופת שאין להם מזור
, אישפוז של 3 ימים
הריון בסיכון
המלצה לשמירה ואני רק בחודש חמישי... אז אני ככה
וגם קצת ככה
אבל יעבור לי

היום השתחררתי

לא היה לי כח לעדכן ורוב הזמן הייתי מתוסכלת ועצבנית. עכשיו אני בבית וחזרתי
וזה הכי חשוב. אין מה לדאוג

יותר טוב לא

אבל בבית אז הכל בסדר. שומרת על שנינו ואין מה לדאוג, הנסיך שלי גדל בנחת
זאת רק האמא שמתפרקת

בהחלט נשמע ככה הדיווח שלומות

אבל מכיוון שעברו מספר ימים מאז ...והחג בעיצמו מקווה שהכל תקין וחזר לנורמה.....

למעלה