סוף סוף יש לי ....

מיכל63

New member
סוף סוף יש לי ....

תנור אפייה וגז... שבוע וחצי ללא גז ,היה קשה.... היום השלמתי את החסר...

יואו מיכלי איזה תנור מהסרטים../images/Emo49.gif

יאמי איזה דברים הכנת נדמה לי שאין במאמרים שום מתכון

מיכל63

New member
פשטידת ברוקולי

הייתי במיפגש של חברות,כל אחת הביאה משהו שהכינה אני התלהבתי מהפשטידה הזאת,קלי קלות להכנה טעימה מאוד (אפילו נופר אכלה...) פשטידת ברוקולי / של דינה ================== חבילה של ברוקולי קפוא 2 שמנת מתוקה 200 גרם גבינה צהובה מגוררת גס 4 ביצים מלח פלפל שחור הכנה ----- מפזרים את הברוקולי בתבנית אפייה. מכינים בלילה מהשמנת + גבינה צהובה + ביצים + תבלינים שופכים על הברוקולי ואופים 40 דקות בחום בינוני.

pirge

New member
מיכלי, דרך אגב, את הפשטידת ברוקולי

אני מכינה כבר שנים עם כל סוגי הירקות. אפילו עם לקט נורמנדי זה נהדר. למעשה כל ירק משתלב נפלא. ירקות קשים אני מאדה תחילה. ההכנה אותה הכנה רק הירקות מוחלפים בהתאם לטעם.כמובן שאפשר להוסיף:עשבי תיבול:בצלי:שום....... בכיף. נראה יאמי. תודה על המתכון

מיכל63

New member
פסטה עם ירקות וגבינת חלומי

גם זה היה במיפגש... פסטה עם ירקות וגבינת חלומי 250 גרם פסטה פלפל צהוב/אדום בצל קצוץ 3 גבעולי בצל ירוק 2 גזרים מגוררים או רצועות קישוא פרוס לרצועות(לא הוספתי) חציל פרוס לקוביות(לא הוספתי) 200 גרם גבינה חלומי חתוכה לקוביות. 3 שיני שום קצוצות מלח פלפל שחור. הכנה: מכינים את הפסטה ושומרים בצד. מטגנים את הירקות והגבינה במחבת עם מעט שמן,לא הרבה זמן שלא יהיו רכים מידיי מוסיפים לפסטה ,מערבבים,טועמים ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. ובתיאבון
אני הכנתי ללא הקישוא והחציל כי הילדים לא אוהבים...היה טעים להם עם הפלפל גזר ובצל בלבד...

מיכל63

New member
מאפינס

מאפינס - מתכון בסיסי של קרין גורן ----------------------------------- צריך לערבב כמה שפחות כדי לקבל מאפינס רכים וטעימים. חומרים: 3 כוסות קמח 1/2 כפית מלח 1 שקית אבקת אפייה 1/2 1 כוסות סוכר 2 ביצים 2/3 כוס שמן 2/3 כוס חלב 1 כפית תמצית וניל הכנה מנפים יחד קמח מלח ואבקת אפייה,מוסיפים סוכר ומערבבים. בקערה נפרדת טורפים ביצים עם שמן חלב ותמצית וניל. יוצרים גומה בתערובת הקמח ויוצקים אליה את הנוזלים. מערבבים רק עד שהקמח נבלע בתערובת,והיא עדיין מעט גושית. אופים בחום 190 מעלות 25 דקות. (הוספתי למאפינס כפית שוקולד למריחה השחר).

מיכל63

New member
וקטנטנים...

במתכון של קרין גורן כתוב שהכמות מספיקה ל-12 מאפינס בינוניים, אצלי זה הספיק לקצת יותר...

מיכל63

New member
שעועית ירוקה עם חמאה ופירורי לחם

אכלתי אצל אמא שלי ורצתי להכין גם... שעועית ירוקה עם פירורי לחם וחמאה ממיסים חמאה במחבת מוסיפים שיני שום קצוצות פירורי לחם מערבבים קצת, ומוסיפים שעועית ירוקה(אני השתמשתי בקופסת שימורים) מוסיפים מלח ופלפל שחור. אין לי כמויות מדוייקות,כי עשיתי ככה....לפי מה שיצא... ויצא טעים...

al55

New member
מיכל, תתחדשי על התנור החדש

כל התוצרת ראויה לשבח מה שלום נופר?

timiהאחת

New member
מנהל
תתחדשי צבע יפה כמו שאני אוהבת

דרך אגב איזה חברה התנור הזה סאוטר???

מיכל63

New member
תודההההההה../images/Emo24.gif

התנור תוצרת קריסטל.... נופר אתמול היתה אחראית על המאפינס.... פיזרה עם האצבעות הקטנות שלה את השוקולד צ'יפס...

pirge

New member
בקר טוב מיכלוש. תתחדשי ותהני ות

ותבלי הרבה במטבח.
ת'וצרתך מרנינה ומלבבת.

למעלה