סוף סוף יש התקדמות

יעלאיזנ

New member
שאלתי את עצמי אותה שאלה

ואני אנסה את ההוראות יותר מאוחר. ובעניין הג'נופרו - אמש הצלחתי לפרסם את העץ שלי באינטרנט. יש לו כתובת משלו וכל אחד יכול לפתוח את האתר ולראות את העץ שלי. למעוניינים הקישור למטה.

יעלאיזנ

New member
סליחה...

מתברר שאי אפשר לתת קישורים לאתרים חינמיים. אז למעוניינים - תדפיסו את הכתובת בעצמכם בשורה של הכתובת למעלה. את נושא העברית אני הולכת לנסות עכשיו.

wow1

New member
לא מבין איך הצלחת להעלות את כל

ספריית הדו"ח, הרי היא כוללת מאות קבצי html. אני מניח שלא עשית זאת קובץ אחר קובץ. איל.

יעלאיזנ

New member
אל תשאל

עבדתי על זה שבוע שלם עד שהבנתי מה ואיך עושים. בסך הכל זה מאד פשוט. צריך כמובן להרשם באתר שנותן תמיכה ב-ftp (אפילו בחינם) ולאחר מכן לעקוב אחר ההוראות של הג'נופרו. הוא פשוט מעתיק את הקבצים לאינטרנט (בדומה לצורה שבה הוא מעביר לוורד) - כמובן אחרי שנותנים לו את ההגדרות המתאימות. לאחר מכן רושמים בכתובת את הכתובת - גם כן על פי העזרה שנותנים בג'נופרו. והנה זה שם.

yehudad

New member
שלום איציק. אני שמח שהצטרפת

אלינו אחרי שסיפרתי לך על הפורום. תגלה שהגעת לבית חם ותומך. תוכל למצוא כאן חומר רב שיהיה לך לעזר בצעדיך הראשונים. נשמח אם תמשיך לתרום.

wow1

New member
פעלתי ע"פ הנחיותיך ואומנם הג'בריש

הפך לעברית ואולם עדיין יש בעיה בשילוב של עברית ואנגלית כפי שנראה בתמונה המצורפת. יש עצה? תודה מראש, איל.

יעלאיזנ

New member
גם אני פעלתי כך

ואפילו נעזרתי באופן אישי ב WOW1 אבל אצלי העברית נשארה ג'יבריש. מישהו יודע להסביר לי למה? ודרך אגב, איל: בקשר להדפסת תמונות על כל הדף, בפרטים של העמוד צריך לבקש גודל מיוחד (ולא לפי גודל הדף - שנשמע הגיוני) ואז לשנות את רוחב ואורך התמונה בהתאם לכיוון התמונה וגודל הדף. נסה ואם יש בעיות תודיע לי - אנחנו כבר יודעים שאפשר להשתמש גם בטלפון.

יעלאיזנ

New member
את נושא העברית פתרתי

לפחות בקטע של האינטרנט. שם פשוט שיניתי את הקידוד והכל הסתדר.

tsents

New member
דפי עד מיד ושם

אני מרגיש הזדהות עמוקה. כרגע חזרתי מיד וש עם חבילה של מעל ממאה דפי עד שמילאו קרובי משפחה שלי (חלקם נפטרו). העץ המשפחתי שלי מועשר בפרטים שלא ידעתי. בתוכנת דורותרי יש אפשרות לסמן במגן דוד כל מי שנרצח בשואה. וזה תחושה עמוקה להסתכל על העץ המשפחתי המכיל את כל מגני הדוד... שמעון צנציפר חוקר משפחות סומינסקי, צנציפר, חולין, גוטמן

קארן10

New member
טיפ קטן ב'גנופרו../images/Emo92.gif

גיליתי שם של בת דודה נוספת של אבי. מצאתי אותה בעיתון "פלסטיין פוסט" שאת כתובתו מצאתי בפורום זה (כמובן). למצוא תוך 3 ימים את שמה של סבתו של אבי, 3 בנות דודות שלו ו-2 בעלים שלהן זה סיפוק אדיר. ובעניין הג'נו פרו - מאחר וכל העץ שלי הוא באנגלית ניסיתי לשנות שם אחר שם לעברית. אך כאשר אני משנה פרטים של אדם מסויים בעץ ליד שמו נוספות אותיות אנגליות. אך אם אני מוחקת אותו לחלוטין ומוסיפה אותו מחדש, נקלט שמו בעברית. אך הבעיה היא שאם אני מוחקת את האדם נמחק גם שיוכו המשפחתי מה שאומר שעלי ליצור את כל העץ מחדש - וזה מפחיד אותי מאד. האם יש דרך למחוק פרטים של אדם ללא שיוכו המשפחתי? תודה קארן

Izik Zelovich

New member
כתיבה בעברית ב- GenoPro

כשאת רוצה לכתוב בעברית, אנא בדקי שמקש ה-CAPS LOCK במקלדת אינו דלוק. האינדיקציה לכך היא שנורת ה- CAPS LOCK (במקלדת בחלקה הימני העליון) אינו דלוק. כשנורה זו דולקת - את נמצאת במצב של הקשת אותיות גדולות באנגלית. לביטול המצב יש להקיש שוב על מקש ה-CAPS LOCK

למעלה