סוף סוף חם...

בוקר שישי עליז לכוווולם

אכן חם אבל סוף סוף??? הלו נשארנו בלי מייייים אנחנו צריכים חורף וגשמי ברכה!!! אוף כמה שאני לא אוהבת את הקיץ גררררר
נו שויין אבל יום יפה בחוץ ננסה להפיק ממנו את המקסימום
אני את הס.ק.ס של שישי סיימתי מוקדם ועכשיו אני מסדרת את הכנפיים והזנב מחברת שלל סרטים צבעוניים ויוצאת עם סלסלה לאסוף צוף אממממ יש פריחה נהדרת
שיהיה לכם שישי צבעוני
רק טוב!!!

גאיה ק

New member
אמנם שמש נפלאה

אבל כמו גחליליתה, מקווה שזה רק פסק זמן ועוד מעט ,עוד קצת, גשמים יבואו עלינו לטובה(אשרי המאמין
). אצלי כבר הספיקו ל"הוציא" הבוקר קיר מיותר. ממש ירדו לי כמה בלוקים מהלב. סיפור קצת ארוך ואין מאושרת ממני הבוקר. עכשיו אני רגועה והולכת לקבל את השבת בשמחה. יש גם עדלאידע בעיר(צילווווש) שאני מקווה להספיק אותה ואז השמחה תהיה כפולה. בוקר טוב ויום נפלא !!

alondli

New member
כל כך הרבה נוצות להן..והן לא מת..../images/Emo3.gif

עפפות?..

גאיה ק

New member
הן מתחפפות

כל יום את השיער
אפילו ליאונרדו לא הצליח אז .. וגם תרנגולות(ותרנגולים) לא מצליחים עד היום ורק מקשקשים.. אבל הן מאפשרות הרבה ציפורים ביד..
רק האחים הצליחו לעשות את זה נכון...

rtho784

New member
../images/Emo183.gifרוצים גשםםםםם../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif....

אכן טפיייייי

סוף כל סוף מישהו מבין בעלת כנף שכמותי גרררר יצאתי ישבתי הלכת עפצי חזרתי וטפייייייייייי כמה חם בחוץ איכס
אני התחלתי לחפש לי בית באלסקה לקיץ הקרוב אם יש למישהו המעה טובה, אני פתוחה להצעות
רק טוב!!!

paloma blanca

New member
../images/Emo6.gif

את שוכחת שגם אני בעלת כנף
אלסקה לא, אבל משהו טוב באמצע יתקבל בברכה

../images/Emo6.gifגחלי,אפשר להתפנן עם פיני כזה,

מסתבר שאפשר לגחלל אותם, שתי אחיות תימניות אסליות(לא תימניה חננה כמוני)כבר הרבה שנים נשואות לפינים וגרות בפינלנד,

ברק 188

New member
שבת שלום שבת מנוחה תקוותי

טיול מהנה צילוש שבת רגועה גם לכול השכונה שבת גם צעדה למי שמעוניין בעיר נס -ציונה שתו מים שתו יי"ש קידוש ותירגעו כול מבקשי הגשם חושב שביום ראשון יחזור ויתגשם...בינתיים תנו ליהנות מזיו החמה . השבת - יום זה לישראל

יוווו מה זה פורפורינקההה

ככה להשאיר כאן כאלה דברים טובים מייד חטפתי כמעט הכל השארתי טיפה לאחרים כל הקודם זוכה נה נני נננה נה
רק טוב!!!

alondli

New member
באמת יום יפה, ואני..../images/Emo10.gif מצאתי עצמי היום תקוע

בעבודה, בין מוניטורים ואורות ניאון.. טוב , אסתפק הפעם בלקרוא מה אתם עשיתם היום, שם בחוץ..

שבת שלום, הייתי היום במפגש קומונה, כיף. שתהיה

לכולנו שבת שלום שבת עם הרבה שלוות נפש וכיף

למעלה