סוף סוף חלום צלול!

סוף סוף חלום צלול!

סוף סוף היה לי חלום צלול טוב וברור בקיצור עשיתי את שיטת הWILD ובסוף נכנסתי לחלום צלול מגניב הייתי בכיתה ופתאום כמה שדים באים לתפוס אותי אני זרמתי אם זה כי זה היה כיף ועשיתי כל מיני דברים מגניבים בקיצור אני הייתי הגיבור הראשי והיה ממש כיף בסופ של דבר התלהבתי יותר מדי מהעניין והחלום נגמר :(

Vall3y

New member
יפה מאוד

גראטס על החלום הצלול. כמה זמן אתה מנסה WILD כבר?

סחתיין!! :)

כל הכבוד על החצלול גם לי היה לו מזמן חלום צלול אבל הוא יצא לי בפוקס והיה ברמת צלילות דיי נמוכה

gurzeev

New member
שאלה :ם

היי אני די חדש בזה, וגם אני ניסיתי שלוש פעמים כבר את שיטת הWILD... יומיים אני עושה יומן חלומות (יש לי זכרון טוב אני חושב, הלילה זכרתי שלושה חלומות עם די הרבה פרטים, אם שזה היה חלום אחד ממש ממש ארוך S:), וקראתי די הרבה באיזה אתר אחד בנושא. השאלה שלי היא כזאת: פעמיים ניסיתי לעשות את זה כשהלכתי לישון (בסביבות 11 בלילה), ופעם אחת בצהריים (קראתי איפשהו שגם זה אפשרי, אני חושב). אפשר לעשות את שיטת הWILD גם בלי להתעורר אחרי 5-6 שעות?? ועוד משהו: פעם אחת כשניסיתי לעשות WILD בלילה, אז שמעתי קולות ממש מפחידים מהרחוב שלי, ולכן הפסקתי... זה היה לפני שנתיים אני חושב, משהו כזה. ביומיים האחרונים כשאני מנסה לעשות WILD, אז בשלב מסויים העיניים שלי מתחילות כאילו למצמץ בתדירות גבוהה, ואני רואה פה ושם איזה נקודות או דברים צהובים... עד כמה אני קרוב ללהיכנס לחלום צלול מהשלב הזה? כשאני מנסה WILD אני שם שעון די קרוב אליי, ומתרכז בתקתוק שלו ומדי פעם אומר לעצמי "עכשיו יהיה לי חלום צלול ואזכור אותו כשאתעורר"... תודה לעוזרים :)

gurzeev

New member
אז לדעתך...

אין סיכוי להיכנס לחלום צלול בלי לישון קודם 4.5 שעות ואז להתעורר? נדמה לי שקראתי איפושהו שזה רק לוקח יותר זמן, אבל אני לא בטוח לגבי זה...

אוקיי

זה אפשרי לעשות את שיטת הווילד אבל זה יעריך את הווילד הגוף זקוק למנוחה ורצוי לישון 4.5 שעות ואז לעשות את הווילד כנל גם המילד :)

gurzeev

New member
לא בדיוק הבנתי

לישון לפני זה 4.5 שעות מאריך את החלום הצלול עצמו, או מקצר את הזמן לפני החלום הצלול? והחלק הכי מתקדם שהגעתי אליו (נדמה לי) הוא שכל הגוף חסר תחושה כזה (או שיש טיפה רעידות בשרירים מסויימים לרגע, קצת חום או משהו), קצב פעימות לב מאוד מהיר, ושבמקום השחור זה מתחיל קצת להתבהר כזה/נקודות צהובות וכו'. עד כמה זה קרוב? (בפעמיים האחרונות לא זכור לי ששמעתי קולות מוזרים, בשונה מהפעם הראשונה שניסיתי וכן שמעתי קולות מפחידים...) ומה אני אמור להרגיש/לראות לפני שאני ממש נכנס כבר לחלום?

כן אתה צריך

לישון 4.5 שעות כדי לתת גם לגוף את המנוחה שהוא זקוק לו ואתה יכול לעשות את שיטת הווילד אבל כמו שאמרתי זה יעריך אותו ויכול להיות לך חלום צלול מטושטש כזה איך שאתה נכנס לחלום אני לא יכול כל כך להסביר את זה פשוט תנסה ותדע.

gurzeev

New member
טוב.. :S

אני אנסה הלילה ללכת לישון בסביבות 11 ולקום ב4 בבוקר... לנסות אותו דבר נכון? עם השעון? וזה פשוט יקרה לבד?

כן

פשוט תתעורר תשאר חצי שעה חשוב גם לשטוף את הפנים ולהמריץ קצת את הגוף כי אתה צריך להיות ערני כי הווילד נמשך לכמעט שעה! תגיע למצב של שיתוק שינה ואם יש לך סינדרום אז תגיע אליו ואז לחלום

gurzeev

New member
סינדרום?

מה הכוונה? ה"זקנה" שיושבת עליך וכאלה? ואני בטוח אשמע קולות מפחידים וכאלה, או שיש מצב שזה לא יקרה לי?

s a g s a g

New member
מהבמחמדכמסנכמגסכ

לא בטוח תשמע קולות מפחידים...תחשוב חיובי :)

נכון

לא בטוח שיש לך סינדרום אתה תרגיש כמה נגיעות זה מה שאני הרגשתי וגם קולות ותמיד תחשוב חיובי

Bluescale

New member
דגש אחד חשוב

יאריך את הוולד הכוונה היא יאריך את הטכניקה (תצטרך להתרז במשך הרבה זמן על דבר אחד בוילד) לאומת זאת אם אתה יישן צת לפני אז הגוףכבר נמצא במצב של לאחר מנוחה ועדיין עייף (רק חזרממחזור החלום הראשון) אז יהיה לך יותר קל בווילד. בגלל זה אני ממליץ .5 שעות לפחות (לפני הווילד). פבל.

ואם זה בשנת צהריים??

זה אפקטיבי לעשות ווילד בשנת צהריים או שחייבים לישון בלילה 5 שעות וכל הסיפור..?

למעלה