סוף סוף חלום צלול....

צור17

New member
סוף סוף חלום צלול....

היה לי אתמול בלילה חלום צלול איזה מגניב זה היה...פשוט מדהים...זה כאילו היה במציאות זה לא כמו חלום רגיל זה כאילו קרה כמו עכשיו... הייתי בגינה..אם פרחים וצמחים ואז אני קולט שיש שורה של פרחים שכאילו רוקדים כזה במקום מיתנוענעים כזה....אז אני טועה האם זה חלום ואז אני עושה לעצמי לא לא יכול להיות ושאני מיסתכל עליהם שוב הם רגילים אז אני מיתקרב לאחד מהם והוא פשוט נותן לי קיף,,ואז אני מושיט לו תיד והוא שוב נותן לי...חחחחחח...אני רציני זה היה ככה ואז אני עושה לעצמי זה חייב להיות חלום צלול אז אני מנסה לעוף ולא מצליח ואז ניסתי לעוף אבל לזוז כמו ששוחים אז הצלחתי טיפה ממש אולי מטר מהקרקע לא יותר מיזה למרוט שניסתי וניסתי ואז היתרגשתי יותר מידי שמחתי ופיתאום הכול ניהיה שחור והיתעוררתי במיטה ...ודפקתי כזה חיוךךך על זה שזה הצליח ...נו מה אתם אומרים..??..

צור17

New member
למה זה ככה?..

מישהו יודע למה לא הצלחתי לעוף גבוהה ולמה לא זכרתי לעשות הגברת צלילות כי אני יודע את כל השיטות??...

Esho

New member
כל הכבוד!

אני רק אוסיף למה שמי שמעלי אמר, בשביל לעוף גבוה תנסה לדמיין את עצמך עף ולא רק לרצות. ואם זה לא עובד אז תדמיין שמשהו דוחף את הרגליים שלך ממש חזק למעלה.

silverhawk

New member
עניין של אימון

נסה להשתמש באוטוסוגסטיה לפני השינה. ובכלל, ככל שתהיה יותר מודע לנושא, כך יגברו הסיכויים שתזכור להעזר בשיטות להגברת הצלילות. לגבי התעופה, אני ממליץ שתבדוק את קישורי הפורום. יש שם שירשור או שניים עם עצות וטיפים רבים לתעופה.

TFlash

New member
אם אפשר שאלה שקשורה לנושא לsilverhawk

לפעמים אני חושב על דברים לעשות בחצלול, וכשהוא מגיע, אני לא זוכר לעשותם למרות שאני מודע. האם זה בגלל שרמת המודעות בחלום צלול אינה מושלמת? או שסתם כנראה הייתי עסוק בדברים אחרים.

gggssshhh

New member
תעופה

אולי זה בגלל שאתה עצמך לא מאמין עד הסוף שאתה יכול לעוף. לפי מה שהבנתי, ככל שתנסה יותר פעמים לעוף בחלומות הצלולים שלך, ככה תצליח להגיע יותר ויותר גבוה. מחצלול לחצלול התעופה משתפרת...

למעלה