רבקה...../images/Emo86.gif
כן אני פה... אני תמיד פה וחבל שאחת כמוך שתורמת הרבה.... חבל שיש לך מבחנים!!! גם לי יש מבחנים ואני עדיין לא נוטשת את הפורום האומלל הזה. (זה נאמר בציניות{צחוק במקרה שלך} מוחלטת - קבלי זאת בהתאם) בכל מקרה ברוכה השבה... והמבחנים לא צריכים למנוע ממך להכנס... לא שאני רומזת משהו... אבל אם באמת את רוצה אז תבואי... זה מה שאני עושה בין המבחנים במתמטיקה לחוגים... ותמיד יש מקום פנוי לפורמנו הקט... בכל מקרה אשמח לראותך לאחר תקופת המבחנים וכמובן גם עכשיו... גאש! מה זאת המגילה הזאת? אפילו בשיעור הסטוריה לא כותבים כל כך הרבה. אה ובכלליות אני לא ממש שואלת את ההורים שלי מתי ללכת לישון, אל תדאגי גם זמנך יגיע ולא אני לא רושמת כאן בשתיים בלילה יש גבול לזמן שאני מסכימה לעצמי לישון! (ניסחתי את זה חרא) בקיצור תמונות תשרשרי רק אם יש חדש ונשמח לשמוע ממך גאש!!!!!(שוב) למה אני נשמעת כמו עמוס? אגב- ידעת שהוא בת 15?
?? התגלית של שבוע שעבר... בקיצור אני שוקלת להדיח אותו מתפקיד ההנהלה עקב חוסר הימצאותו בפורום (גם המשפט הזה נאמר בציניות מוחלטת{צחוק במקרה שלכם} אז להרגיע שאני לא אקבל תגובות נזעמות על המגילה הענקית הזתא בלאאאאאט) טוב צ´או...