סוף סוף חזרתי

t-man

New member
אחי ענית לך ../images/Emo13.gif

אני משרת כרגע בבסיס טירונות "זיקים" ליד אשקלון

DDN

New member
ברוך שובך

הפורום היה קצת עזוב בלעדיך שתענה מהר על כל הודעה. מקווה לראות אותך פה יותר, כמו בעבר. . . . שמור על עצמך בטירונות (שלא יקפיצו אותכם לשמירות באזורים מסוכנים). מה אתה הולך לעשות בשירות?

t-man

New member
קודם כל ברוך הבא ../images/Emo6.gif

אני תמיד שמח ליראות חברים חדשים ,לגבי השאלה שלך...אני עדיין לא יודע, לקראת סוף הטירונות יהיה לי קצינת מיון ואני ישובץ

DDN

New member
לא חדש פה.

שכחתי שלא היית כשהחלפתי כינוי. דן המסוכן I am the artist formerly known as ושוב, מה שציינתי הוא כי בזמן שגיליתי את הפורום, אתה היית היחיד שהיה עונה על הודעות בשעות מטורפות כמו 8 בבוקר. . ..
מאז שהלכת, כבר אין לי למה להיכנס לפורום כשאני מגיע לעבודה. . ... . החיים מתחילים פה ב9:30-10:00. . .. . . . (ובשעות האלה הבוס שלי מגיע)

system Rulz

New member
היי רגע רגע...

קודם כל ברוך שובך טי-מאן!!!! דן אני חושב שכשטי מן לא הייה פה אני די עזרתי להרבה נשים ועניתי על הרבה שאלות

DDN

New member
אחי, אל תעלב.

נכון, בהחלט עזרת, אבל מעטים האנשים חוץ מטי-מאן שהיו עונים בזריזות ובדייקנות בשעות שהייתי שם הודעות. תראה, קודם כל, אתה הגעת בתקופה קצת אחרי שגיליתי את הפורום הזה, ובתקופה שהפורום היה ממש חדש בשבילי, הייתי נכנס בבוקר (באזור 7:45-8:10 בבוקר) ושואל דברים. כזכור לי, רק טי-מאן היה עונה בשעות האלה. זה הזיכרון שלי (הדפוק), אל תעלב, אתה בהחלט גם עזרת להמון אנשים. . . . .

למעלה