סוף סוף חזרנו

אנגליה - שייפילד

אלברט - סם אני וגו - חניך בן 73 שלנו שמקפיד ומיתאמן מאז ניפתחה שם קבוצת הקפ"פ לפני 3 שנים !

לידס - ומיפגש עם שחקן רוגבי

בקורס בלידס שוב אחד המדריכים הוא שחקן רוגבי מהליגה המיקצוענית וזה מדהים כמה שאנשי הרוגבי הם פשוט לוחמים בנשמה הבחור בשם - נב מדהים בחוזק החומרים - יציבה - מוטוריקה ותנועה ועוצמה מיתפרצת כייף לאמן אנשים שבאים מרוגבי ומניסיוני ניראה שהם לוחמים בנשמה - והלוואי והיו עוד מסוג זה מיצטרפים לענף אומניות הלחימה הוא ניראה קטן (שוכב מעל לראש שלי ) אבל מדובר בבחור מוצק של 130 ק"ג שרירים הזכיר לי יום אחד עם קבוצת מיתגייסים חדשים באימון שיגרתי ומידי פעם לבדיקה של חיזוק הבטן בזמן ירי נהגנו לתת אגרוף "קל " וניראה היה שלכולם בטן ברזל...התברר שהם שמעו על האימון וכולם הגיעו עם מגן - קרמי....ובכן הבחור ללא מגן קרמי אבל מוצק כמו קרנף וחסר כל תחושה !!

ומישם ללנקסטר לתחרות ה SWAT

הצוות שאימנו ניתח ועלה לתחרות הארצית אז בקרוב ניראה איך הם יצליחו לסיים

תחרות SWAT

היי רן תחריות SWAT הן נערכות מקומית בתחילה כלומר לדוגמא איזור פנסילבניה ( כמו תחרות זו ) ואז לצוותים שעולים יש תחרות אזורית גדולה יותר כמו בפלורידה , דרום קרוליינה ועוד מקומות המיתחרים הם צוותי SWAT ויש מיספר ענפים כמו ריצה לצלף ואז ירי צלף במאמץ ( מדהים ההבדל ברמות - כשהנשק המקובל הוא רמינגטון 700 למרות שיש תחריות שכוללות 50 קליבר ) ריצת צלף ואז טיפוס למיגדל צליפה מהמיגדל וכשהוא מצליח הצוות מקבל אות ויוצא וגם מטפס למיגדל כטיפוס צוות ואז גולש מהמיגדל ורץ למטרות ןשוב זה יכול לכלול נשק ראשי כ MP5 ואז מעבר לאקדח וכו ובסיום של כולם לירי יש נשיאת פצוע למרחק מסויים ושם זה מסתיים יש ריצת מסיכות אב"כ ( משהו דומה לבוחן "אסון טבע " בצה"ל ) שוב ריצה ציווצית כולל הציוד האישי והציוותי יש ריצה עם מסיכות ופריצת דלת זריקת רימון לחדר הניפרץ ( רימון הלם "פלאש באנג " ) ואז תוך העשן בזמןם קצוב ירי על "צלחות מתכת " ומקבלים ניקוד לדיוק.זמן ועוד פארמטרים ארה"ב היא גן עדן ל "רד-נאק" ולמי שאוהב את תחום הנשק כאן זה המקום. בכל מיקרה רן אם אתה מגיע לארה"ב לביקור אצלי או אצל גון מאצדו מבטיח לתאם לך גם ביקור בתחרות או אימון כזה !! למה לא תימכור את האופנוע ותבוא לראות ??

../images/Emo51.gif על ההסברים, וכן, זה מעניין

חוץ מזה ברור שאם אני אגיע לארה"ב אז אבוא לאימון איתך אצל ג'ון מצ'אדו...

קליפ

מצ"ב קליפ מאוד ישן מתחיל באימון יחידת לוחמה בטרור ומישם מאמצע הקליפ יש תחרות SWAT בדרום קרוליינה מלפני או 7 שנים כשקפ"פ אקדמי הדריך שם הקליפ על ידי שמשון ממדריכי הקפ"פ ה "ותיקים "

למעלה