סוף סוף חזרנו הביתה

sigi99

New member
סוף סוף חזרנו הביתה

וקיבלנו קבלת פנים של צבע אדום אך שאנחנו פורקים את המזוודה מהאוטו, כמובן רצים ישר לתוך הבית. ומנסים לחזור לשיגרה, שיהיה לנו המשך שבוע נעים ושקט. שלכם סיגל

מיליתו

New member
אין כמו בבית

אפילו עם האזעקות

rmmiri

New member
לא יודעת אפילו מה להגיד לך

סיגלוש, יקירתי לא יודעת כיצד להרגיע... רק מקווה יחד איתך שזה יגמר בקרוב מאוד. נשיקות שלך מירי

rmmiri

New member
בתי המתוקה: אמא,היום בלילה תהיה אזעקה?

לא ידעתי מה לענות לה. יש לי רעיון היא אמרה: "תשפכי מהחלון דבק על האנשים הרעים שמפריעים לנו לחיות, שידבקו לריצפה ולקירות ושהדבק יכנס להם לעינים, שלא יוכלו לראות אותנו!" לא יכולתי יותר, למרות שקשה בלעדיה, שלחתי אותה עם בעלי להוריו ומחר היא תלך שם לגן חדש לתקופה זו. מקווה כל כך שיהיה לה טוב שם גם בלעדנו ומקווה שזה לזמן קצר מאוד... שיהיה לכולנו המשך שבוע רגוע, בלי אזעקות ו"פילים"!!!

sarity33

New member
מירי את מגדלת בבית

מקגייבר קטן (או איך שלא קראו לו). מקסימה!!!!! שמחה שיש פתרונות גם אם לא מושלמים וגם אם לא מעניקים לך שקט מלא. מה שלום הקטן? איך הוא מגיב לאזעקות. תשמרו על עצמכם ואתם מוזמנים אלינו אפילו להתאווררות ביום שבת אתם וכל שאר הדרומיות כמובן. יש כאן הכל בכלל ובבית שלי בפרט - תוכי מדבר, שני כלבים , תרנגולים, תוכונים (אני עד היום לא מאמינה שאני חיה בבית כזה. אומנם כל חיות הדוליטל בחוץ אבל עדיין..בבית הורי אפילו דגים לא נכנסו), חצר ענקית, שתי גמדות מתוקות. כאן אין עדיין פילים (אנחנו ממוקמים בדיוק ב"בעדה בעדה חיפה" מהמלחמה הקודמת).

rmmiri

New member
תודה ועוד כמה קטעים

תודה יקירתי על ההזמנה ועל התמיכה, בימים האלו הילדים כל כך יודעים לחמם את לבנו... אמרתי לקוקי שלי שאם תשמע אזעקה שתיכנס מהר לחדר של אחיה הקטן ואם נצא לטייל טיפה שנלך מהר לחדר המדרגות בבניין הקרוב. אז היא ענתה לי: "אמא, נכון שהחדר של אמיתי וחדר המדרגות הם מקלט? - אני גיליתי בעצמי!" כך היא מגלה את העולם... מחבקת אותך, את הדרומיות, הצפוניות ואת כל בנות הפורום המקסים! מירי

ברבי28

New member
היופ פתחו את הגן שלנו לחצי יום

ז"א פתחו כבר אתמול, אני העדפתי לא להיות בקבוצת הניסוי (אני אוהבת להיות בקבוצת הביקורת
) היום בשעה 12:45 בעוד האיש נועל נעליו ללכת לקחת אותה מהגן, אזעקה ... אמאאאאאא ... פעם ראשונה אזעקה בלעדיה (לה זה לא הפריע), אני ישר מתקשרת לגננת וזו מסבירה שנעם כבר שכנעה את כולם בגן שמדובר בפילים. היא מגיעה הביתה וישר זורקת "אמא, את יודעת היום הייתה אזעקה בגן, ואת יודעת לאן הלכנו? למחסן ואת יודעת למה הלכנו למחסן? כי נכון בבית החדר של המחשב זה ממ"ד ? אז בגן המחסן זה ממ"ד" אם זה לא היה קצת עצוב, אפשר היה רק לצחוק על זה (שייך גם פינת הפנינים)

דיא

New member
מחבקת את כולכן

ודואגת כל כך. לכן, לאחותי, שגם חזרה הביתה, לכל האנשים בדרום. ולא, אני אפילו לא חושבת על הנורא מכל, הלחץ והחרדה נוראים מספיק.

sarity33

New member
פנינה משובחת ביותר

אגב, גם של האמא - אהבתי את קבוצת הביקורת
יום שקט.

sarity33

New member
קבלת פנים בכלל לא נעימה

מקווה מקווה שהשלווה והשגרה יחזרו במהרה. מצטרפת לדבריה של מעיין ברכה.

למעלה