סוף סוף זה הגיע.....
ד דניאל מקצרין New member 11/11/12 #4 אכן חזקה , אבל לא הכי חזקה שאני חוויתי פיצוצים עזים וגשם כבד מאוד בכפר יונה
ג ג ל ז פ ר ן New member 11/11/12 #11 השמיים בגליל המערבי מחושמלים בטרוף סופות ברקים ורעמים מכל כיוון אפשרי וכרגע אין גשם.מקודם הייתי בכפר ירכא והיה פשוט שטפון זה לא נגמר עד שזה נגמר.....
השמיים בגליל המערבי מחושמלים בטרוף סופות ברקים ורעמים מכל כיוון אפשרי וכרגע אין גשם.מקודם הייתי בכפר ירכא והיה פשוט שטפון זה לא נגמר עד שזה נגמר.....
0 0צחי0 New member 11/11/12 #19 גלללללללל לא תאמין... בתוך פחות מ-10 דקות!!!!!!!!!!!!!!! 27.6 מ"מ!! של ברד ועוצמה אלוהית של גשם!! בפעם האחרונה שהייתי מתחת לס"ר חזקה כל כך, הייתה בסופת הברד המפורסמת בבית יצחק!!
גלללללללל לא תאמין... בתוך פחות מ-10 דקות!!!!!!!!!!!!!!! 27.6 מ"מ!! של ברד ועוצמה אלוהית של גשם!! בפעם האחרונה שהייתי מתחת לס"ר חזקה כל כך, הייתה בסופת הברד המפורסמת בבית יצחק!!
ג ג ל ז פ ר ן New member 11/11/12 #22 מהההההההההההההההההההההההההההה?????????? זה הדבר הכי מטורף ששמעתי לא להאמין פשוט הסרטת את זה אולי?
0 0צחי0 New member 11/11/12 #25 הסרטתי ב-4 הפסקות חשמל תוך 3 דקות. בחיים, אבל בחיים לא ראיתי זוג ברקים (לא בודד) 20 מטר ממני. בחיים לא שמעתי את הרעם לפני הברק. לא יאומן כי יסופר! אני עוד רועד!
הסרטתי ב-4 הפסקות חשמל תוך 3 דקות. בחיים, אבל בחיים לא ראיתי זוג ברקים (לא בודד) 20 מטר ממני. בחיים לא שמעתי את הרעם לפני הברק. לא יאומן כי יסופר! אני עוד רועד!
0 0צחי0 New member 12/11/12 #60 נו חלאס עם השאלות החמארות..הבנת ת'כוונה.. הברק והרעם יחד! ברק 10 מטר ממך! פעם ראשונה מאיר? אני חייב קצת אייל שני...זה מוייכף.
נו חלאס עם השאלות החמארות..הבנת ת'כוונה.. הברק והרעם יחד! ברק 10 מטר ממך! פעם ראשונה מאיר? אני חייב קצת אייל שני...זה מוייכף.
מ מאיר בית הלוי New member 12/11/12 #62 הברקים הגיעו להר ברכה רק הערב. 10 דקות וזהו. אבל הכמות בהחלט מספקת: כמעט 64 מ"מ.
G gal oz New member 12/11/12 #58 בפרדסיה חצי ק״מ אווירי ממך, 18 מ״מ הערב! 75.4 מ״מ למערכת. אתה בטוח שהמד לא היה מתחת למרזב?