סוף-סוף התחלה חדשה

soyerj

New member
סוף-סוף התחלה חדשה

כמעט שמונה חודשים אחרי, ובהתאם לתוכנית המקורית (להשתקם עד גיל 30
), אני סוף סוף מתחיל מחדש באמת. בחודש הבא אני מחליף עבודה ודירה, עובר לעיר חדשה - רחוקה מאוד מפה. לוקח איתי את הזכרונות, אבל משאיר מאחורי את ההקשרים המכאיבים. מה צופן העתיד, זאת לא אדע. ולמרות שהפחד מהשינוי קיים, הוא כבר לא משתק. אני מתרגש, ובאופן חיובי. אשתדל למנף את השינוי הגדול הזה, ואת הדברים שלמדתי עד כה בכדי להפוך לאדם שתמיד רציתי להיות. זאת על מנת שאוכל להגיע לזוגיות חדשה מתוך כוח, ולא מתוך נזקקות.

soyerj

New member
צודק

הניסוח שלך מדויק יותר וקולע לכוונתי המקורית

מעבר פיזי לא בהכרח מביא שינוי נפשי...

הכל תלוי בך ולא בעירך או במקום עבודתך. ...וכמו שפרסקי כתב - לא בכוח. תזרום.

שיהיה ב../images/Emo57.gif

שיוני מוביל לשינוי....בטוחה שתמצא זוגיות טובה...זה רק שאלה של זמן.

NoaModiin

New member
בהצלחה ../images/Emo57.gif

שינוי מביא שינוי, או במילים אחרות - משנה מקום משנה מזל

../images/Emo24.gifבהצלחה ענקית../images/Emo20.gif

סומכת עליך שתשכיל לחזק את עצמך כדי שתוכל למצוא את דרכך ולבנות גם זוגיות חדשה שתהיה בה עוצמה ושבריריות גם יחד. עבור ב"דרך צלחה" וקבל 200 ש"ח.

גביק1

New member
אכן משנה מזל משנה מקום

שנתיים אחרי הפרידה לקחתי את עצמי ואת הבנות והתחלתי הכל מחדש, למרות שהפרידה עברה על מי מנוחות ובהדדיות הרגשתי צורך לעשות את זה וזה פתח בפניי הרבה דלתות ונתן לי הרבה כח. מאחלת לך שזו תהיה דרך מוצלחת בלי הרבה מהמורות וגם אלו שיצוצו שתעבור אותן בקלות. לך עם ראש פתוח ותהיה מוכן לקבל שינויים כי תוכניות נועדו כדי להשתנות אז קבל את השינויים באהבה. המון, המון בהצלחה!!!!! ובנימה זו - תעשו לי מקום? קוראת סמויה כבר זמן מה, אספר עוד בהמשך...

קרן ט

New member
../images/Emo140.gif המון המון בהצלחה בדרך החדשה....

וכמו שאני תמיד אומרת- לאט לאט....הדברים יסתדרו! תאמין בעצמך ובכוחות שלך

Rtitan

New member
קח איתך את עצמך... זה הנכס הכי גדול ../images/Emo24.gif

שיש לך...
מכיר מאד את הצורך ללכת למקום חדש, זה עוזר מאד ובמקום חדש ללא הסטוריה תוכל לעשות דברים שתמיד רצית ולא בטוח שהיה לך אומץ. אל תתייחס למקום החדש כאל "המקום" שבו תקבע את חייך, הייה קצת... "נווד". זו הרגשה מדהימה של חופש ויש לך את כל הלגיטימציה להיות חופשי. יהיה לך מספיק זמן להתקבע במסגרות - קיבלת מתנה גדולה, מתנה שאחרים מייחלים לה. נכון שהעטיפה שלה לא היתה משהו - אבל את העטיפה כבר קילפת... כעת, צא ותהנה מהחופש - אל תדפוק חשבון לאף אחד, לאף אחת ועשה כל מה שמתחשק לך
. מומלץ בחום!!

soyerj

New member
תודה לכל המברכים!

אכן שמחתי לקרוא את קריאות העידוד של כולכם, ואני מבטיח לשמוע בקולכם, לקחת את חיי לכיוון הנכון מבחינתי, ולמצוא את האושר. תודה

וואו,

שיהיה בהמון הצלחה וכל הכבוד על הנחישות! בטוחה שתצליח בדרכך החדשה...

למעלה