סוף סוף השקעה! http://www.evanescence.com/MHIB_Lyric_Video/
I ItsMeiri New member 10/2/12 #3 חחח כן.. נו טוב, לפחות זה לא כמו שהיה ל What You Want. וד"א אני ממשיך עם המדיניות שלא לרשום את הראשי תיבות של השירים
חחח כן.. נו טוב, לפחות זה לא כמו שהיה ל What You Want. וד"א אני ממשיך עם המדיניות שלא לרשום את הראשי תיבות של השירים
I ItsMeiri New member 10/2/12 #12 אני בעיקרון של שהם עמלו (=עמלה) ושקדו (=שקדה) וחשבו (=חשבה) על שמות וזה גם חלק מהתהליך, ואנחנו באים, רומסים את כבודם (=כבודה) בזה שאנחנו מקצרים את השמות בעלי המחשבה הרבים (=רבה).
אני בעיקרון של שהם עמלו (=עמלה) ושקדו (=שקדה) וחשבו (=חשבה) על שמות וזה גם חלק מהתהליך, ואנחנו באים, רומסים את כבודם (=כבודה) בזה שאנחנו מקצרים את השמות בעלי המחשבה הרבים (=רבה).
G GoodEnough New member 10/2/12 #8 חחחחחח זה הגזמה, הקליפ מדהים! חלקכם לא אהבתם את האפקטים והכל, אני כן
I ItsMeiri New member 10/2/12 #13 האפקטים מצויינים לדעתי גם הבעיה היחידה בקליפ שהשוטים של הקרני אור לא משהו, ושחתכו את ההתחלה.
J JelloZ New member 10/2/12 #11 חחחח הגזמה הגזמה אבל באמת שהעריכה והאפקטים נראים יותר טוב פה P: הסוד הוא בפשטות (במיוחד כשלא יודעים יותר מידי XD)
חחחח הגזמה הגזמה אבל באמת שהעריכה והאפקטים נראים יותר טוב פה P: הסוד הוא בפשטות (במיוחד כשלא יודעים יותר מידי XD)